Kız İsteme Bu Yaz Veya Sonbahar İsteneceklerin Alanı (Haydi kızlar Yardımlaşalım)

• Konu Sahibi Konu Sahibi askmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aslicim ins bir puruz cikmaz baban biraz karsimi bu olaya?ya nede olsa kiz babalari! Vallah ben akrabayla evlensem seve seve verir arza cikarmaz

Aslicim ins bir puruz cikmaz baban biraz karsimi bu olaya?ya nede olsa kiz babalari! Vallah ben akrabayla evlensem seve seve verir arza cikarmaz
Vallahi çok haklısım hemşire benim babamda iş ciddiye binmeden peşimize takılırdı allahtan farkederdimde benimkini tanımıyo ayaklarına yatardımkaydirigubbakcemile3

yook canım karşı değil aksine destekliyo.akraba olduğu için verdi zaten yabancı olsa vermezdiki kaydirigubbakcemile3 kız babası olduğu için ağırdan alıyo biraz o kdr

selammm ben yokken iki lafın belini kırmışsınızzz bu arad tüm babalar aynı desenizee biz nasıl olacaz acaba :uhm: kesin onlar gibioluruz

Kızlarrr Slm neler yapıyosunuzkaydirigubbakcemile5

ayy evet ya bitmiyor neresinden tutsam elimde kalıyor yaaa bizalıyoruz ufak tefek şeykleri gözde olmuyor erkek alıyor 2 tahta parçası 2 çalgıcı adı düğün yaptı oluyorklava: kalava:

ayy evet ya bitmiyor neresinden tutsam elimde kalıyor yaaa bizalıyoruz ufak tefek şeykleri gözde olmuyor erkek alıyor 2 tahta parçası 2 çalgıcı adı düğün yaptı oluyorklava: klava: klava:

çok haklısın şekercima.s yaa. Aman sen bi bardak çanak aldın oluyor off off:1closedeyes:

huysuz erkeklerrr neolacak benim aldığım çanak çömlek olmasa o masaya hangi tabağı koyacak yemek yiyecek yada hamgi tencerede yemek pişirecek :umursamaz:

huysuz erkeklerrr neolacak benim aldığım çanak çömlek olmasa o masaya hangi tabağı koyacak yemek yiyecek yada hamgi tencerede yemek pişirecek :umursamaz:

SORMA CNM YAAA..
KIZ TARAFI DHA COK MASRAF EDIO WLLA
ERKEK TRAFI SADECE KABA ESYALARI ALIO
GOZE DHA BUYUK GOZUKUO YA
DHA COK SEY ALMIS OLUO BEYFENDILER :dilcikar:

Evet kızlar yaa düşünseniz ya; kız da halı, perde alıyor yatak odası yapıyor yanında bi sürü küçük eşyası ohooo bizimkide erkek kadar çokkbenneyaptımki

Ayrıca benimkide biraz huysuz:umursamaz: hele bazen gerçekten çekilmez oluyormafoldumben ama olsun huysuz ama tatlıopuyorumnanaktan

ahh ahhhh huysuz ve tatlı adamlarrrrrr

SORMA CNM YAAA..
KIZ TARAFI DHA COK MASRAF EDIO WLLA
ERKEK TRAFI SADECE KABA ESYALARI ALIO
GOZE DHA BUYUK GOZUKUO YA
DHA COK SEY ALMIS OLUO BEYFENDILER :dilcikar:
Canım çok yakışmışssınız birbirinize allah tamamını erdirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…