Kız İsteme Bu Yaz Veya Sonbahar İsteneceklerin Alanı (Haydi kızlar Yardımlaşalım)

• Konu Sahibi Konu Sahibi askmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet klasik ve sade olmalı ilk günden korkutmayalım erkek tarafını:)

ahh şöyle zengini düşmediki kuzum elimize soyup soğana çevirelim nasıl kıyacam aşkımaaa hemen döneklik yaptım yahuuusırnaşık şey:roflol:

ahh şöyle zengini düşmediki kuzum elimize soyup soğana çevirelim nasıl kıyacam aşkımaaa hemen döneklik yaptım yahuuusırnaşık şey:roflol:

boşveeer zengin olupta insan olmadıktan sonra yada huzurum olmadıktan sonra napm be ben öle kocayı :dilcikar:
iyiki varsın aşkım...çöpçüde olsan yine severdim seni :asigim: :1hug:

gelişmelerden haberdar edicem sizi canım he bu arada onlar bize tanışmak için gelmişlerdi geçtiğimiz c.tesi babamda bizde gidip bi görelim dedi o yüzden bizde bayram sonrası gidicez fıstıımyerimseniben sonrası allah kerimzemuszemus

Slm kızlarr hepimiz için hayırlı uğurlu olsun inşallah ne giyilir istenirken yaa klasik mi kokoş mu:sm_confused:

valla ben kokoşluktan yanayım fıstıım amaaannn kaç kere sözlencez sanki şöyle en afillisinden elbise saç makyajzemuszemuszemuszemus

aslışım kuzum bence çok hoo olmuşş ilk defa gördüm canım,ya ne kızlarız hiçde kıyamayız aşklarımızaaa:asigim::asigim:
lady sende bizi habersiz bırakma bide o istemeye geleceklermiş onun için sormuşsöz nişanda tabiki kokoşuz canım şüphe yokk

Çok sağolun kızlar bi etek bide gömlek tamammmm:)kaydirigubbakcemile5

Hanım hanımcık olmuş vallahi çok beğendimmmm:)

teşekkür ederim canımmmm opuyorumnanaktan
ewet kıyamayız walla onlar bizim herşeyimiizzzzz :kedi:

Günaydınnn istenecek kızlarr

slm kızlar nasılsınız bugünopuyorumnanaktan varmı yeni gelişmeler:icecream:

Darısı istenmicek kızların başınaaaa:) kaydirigubbakcemile5

Ama inşallah bi aksilik çıkmazzzz

Slmm şekerimm şimdilik aynı benim martta istenicem ben zaten:) ne giyeyim diye düşünüyodum onada karar verdim sayenizdeopuyorumnanaktan nisanda nişan ,temmuz sonu evlilik :asigim:

laydy ne güzel hepsi peş peşe olacak yani:teytey: inşallah herşey istediğin gibi olur canım bu arada sakıncası yoksa yaşını sorabilirmiyim:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…