Jasmincimmm Yaşım 27 tohuma kaçtımmlaydy ne güzel hepsi peş peşe olacak yani:teytey: inşallah herşey istediğin gibi olur canım bu arada sakıncası yoksa yaşını sorabilirmiyim:uhm:
Jasmincimmm Yaşım 27 tohuma kaçtımm
Ama benimkinin askerliği girdi araya asker yolu gözleyim derken vakit geçti çok çektik kızlar çokkk
Jasmincimmm Yaşım 27 tohuma kaçtımm
Ama benimkinin askerliği girdi araya asker yolu gözleyim derken vakit geçti çok çektik kızlar çokkk
herkese selammmm kızlarrrr
ladycim canım benim neyse bak kavuşuyormuşsunuz sonundaa bu arada ben sona kaldım sanıyordum lady senden önce verilcem senden sonra düğünüö olacakk :teytey::teytey:
Slmm şekerimm şimdilik aynı benim martta istenicem ben zaten:) ne giyeyim diye düşünüyodum onada karar verdim sayenizdeopuyorumnanaktan nisanda nişan ,temmuz sonu evlilik:asigim:
Canımm amin hepimizin inşallah:Saruboceq: Bu arada bende aşkımla tanıştığımda 24 yaşındaydımm ahhh ahhh:)sonunuz güzel olsun canımmm:Saruboceq: benim yaşımda 24 bu arada 3 yaşcık var aramızdaopuyorumnanaktan
Olsun şekerim geç olsunda güç olmasınnn:teselli:Kizlar Allah gonlunuze gore versin vallah benim sevgilim yok daha 24 yasindayim Benim yasimdakiler yuvadan uçuyolar bile ben yerimde sayikliyorum kismet bakalim zaten sevgilim olsaydida kesinlikle babama soyleyemezdim keserdi beni kitir kitir ayyyy kiskanc babalar
Hayırlısı olsun canım e artık ben evleneyim dimi geç bile kaldımkaydirigubbakcemile3herkese selammmm kızlarrrr
ladycim canım benim neyse bak kavuşuyormuşsunuz sonundaa bu arada ben sona kaldım sanıyordum lady senden önce verilcem senden sonra düğünüö olacakk :teytey::teytey:
Canımmm ağlamasona kalan benim sanırım kızlarsenağlama
Kızlarr hayırlı cumalar...
Insallah cikar hazancim allah mutlulugunuzu daim etsin kizlar
Aslicim noldu sen sozlendin diilmi?
Canımmm ağlamaa.s.
Seninki ne zaman hayırlısıyla:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?