Kız İsteme Bu Yaz Veya Sonbahar İsteneceklerin Alanı (Haydi kızlar Yardımlaşalım)

• Konu Sahibi Konu Sahibi askmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ahh ahh hepsi aynı bunların aynen benimkide öyle diyodu askerden geldiğinde:1closedeyes:

baban maddı durum yzundenmı ıstemıo yoksa baska sebebımı war cnm cadıarzu

alayını sabun fabrikasına atıp sabun yapcaksın
aslım yaaaa yüsüğü çok güzel bende böle istiyorummmm

baban maddı durum yzundenmı ıstemıo yoksa baska sebebımı war cnm cadıarzu

sevgilim polis adayı biliyorsunuz babama göre ben daha iyimevkilerden biriyle olmalıymış ayrıca mustafa herşeyi kendiyapacak ya arkasında ailesi yokmuş borç ev yapılmazmış onlar çekmiş ben çekmemeliymişim daha iyi kısmetlerim varmış onlara bakmalıymışımmklava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:

AAA NASIL BI DUSUNCE YAAA mafoldumben

ALLAH SANA BIZIM YUZUKLERIMIZDENDE GUZELLERINI NASP ETSN MELEGIM INS BEN INANIORM EN GUZELI OLUCAK HRSEY ALLAHN IZNIYLE :Saruboceq:

ne sen sor ne ben söyleyeyim abbam öyle birşey hayal etmişki şimdi hayal kırıklığı yaşıyor bunu nasıl düşünmüş bilmiyorumm şimdi daha iyi durumda dünde anlattım ya canım sana düğünü bile hesaplamış ama babam böyledüşününce mustafa işini şansa bırakmak istemiyorum duvar gibi olmalıyım diyormafoldumbensenağlamasenağlama

laydy yüzüğün çok hoşmuşzemuszemus

caponumm senle görüşemedik bayadır nasılsın bebekyerimseniben

Teşşekkürler fıstıklar en güzelleri sizlerin olsun inşh.
Yüzük ne ki allah huzur versin sevdiğimize kavuşalım bir ömür boyu mutlu olalım:Saruboceq: önemli olan buuuu:Saruboceq:

allahım sevenlerı ayırmaz canım bundada vardır bı hayır elbet.. nolur topla kendını... mustafa duvar gıbı olmaya calısıosa sende onun gıbı olmalısn .. pes etmesı gerekn oyken sen edıyosun...olmuyo ama gelın hanım aa lmaz: kaydirigubbakcemile3

Bu canım yüzüğüm eklenmiştir inşh. bu sefer...
benim yüzüğümde bunun aynı modeli diyebilirim büyük taşın şekli felan aynı sadece tam tur taşı yok o kısmı pembe altın benim yüzüğümde opuyorumnanaktan

off canım bu langırtıları bana da çok söyledi babam kii benim sözlüm bayan kuaförü yani kaydirigubbakcemile polis felan olsa gururdan göğüsleri kabarırdı hindi gibi..
yok ben evlenicem dersen ne halin varsa gör dediler ben inat ettim söz olayı felan yapıldı bak şimdi güllük gülistanlık kimsenin kimseden şikayeti yok.. ailem istedi diye vazgeçemem yani onlar çekmil olabilir ama bu benimde çekeceğim anlamına gelmiyor.. zengin olup hayırsız olsa daha mı iyi yani?? lmaz:

Aslıcım haklı yine güzel konuşmuş bebem yaa opuyorumnanaktan canım sen ümidini kesme karamsarlığıa düşme sevenlerin arasına girilmezmiş gerçekten seven iki kişiyi ayırmanın günahı çok büyük der babaannem benim :hulya: içini ferah tut herşey çok güzel olucak :hooray:

canımmm hoşgeldin nasılsınnn görüşemiyoruz epeydir... opuyorumnanaktan

canımmm hoşgeldin nasılsınnn görüşemiyoruz epeydir... opuyorumnanaktan

iiyimmm canımm hastaydım ne zamandır birkaç haftadır da yoğun çalışıyorum akşamları internete girmeye mecalim kalmıyordu valla mirmirmirmir sen nasılsın canım?

iiyimmm canımm hastaydım ne zamandır birkaç haftadır da yoğun çalışıyorum akşamları internete girmeye mecalim kalmıyordu valla mirmirmirmir sen nasılsın canım?

geçmiş olsun tatlım bende walla yoğunum eve gelince sızıveriyorum bi köşeye.yemek yapmayıda öğrenemiyorum..stres basıyo nasıl öğrenicem ya..yorgunluktan hiç bişeye mecalim kalmıyo..cumartesi akşamıda sözleniyorum..hazırlıklar falan temizlik uufff..
sen sözlendin nişanın olucaktı en son dimi canım ne zaman nişan?

ayyyy canım benimmmm yemeklerde yaparmış :) tatlım çok basit yemek yapmak altın kuralları var tabi püf noktaları bil yeter ve severek yapman çok önemli ben buna inanırım, benim annem hep çalıştığı için evde yemek yapardım yani tecrübeliyim bu konuda :hulya: ben sana yardım ederim ajanda al bir an önce ve herşeyi not et benim ilk yazdığım yemek tarifi patates yemeğiydi kaydirigubbakcemile3

ayyy canım bizde bu cumartesi bursa ya gidiyoruz sözden sonra gidemedik bir türlü bursa ya işte c.tesi gidicez hem nişan işini konuşucaz, maddi sıkıntılar var büyük ihtimal ilkbahara kalıcak bizim nişan.. Söz resimlerindeki tombilik halimi gördükten sonra bir rejime başladım Aslı 6 kilo vermişim o resimlerle ilgim kalmadı artık :hooray: Sen ne giyicen bakiyim sözünde çok merak ettim mutlaka resimleri ekle, evdemi olucak sözün?
canım benim çok sevindimmmm :1hug:

yok kızzz anlamıyomkı yemek yapmaktan :kedi: not edıyorum ama uygulaması mesele kaydirigubbakcemile3
evde olucak sözüm canım fotografcıdada evdede fotograf cekıncez söz sonrası hemen eklerım yerimseniben
ooo rejım ıyıymıs canım 6 kg cok ıyı kaydirigubbakcemile5
bırakma rejımı walla yerimseniben
benımde nısanım ılk baharda olucak kızzzzz
bıde aynı gun nısanlanıyomusuzzzzz ayyy kaydirigubbakcemile3

valla öyle olucak anlaşılan canım kaydirigubbakcemile3 biz seninle düğünleride aynı gün yaparız valla bu gidişler :lepi: kız yok bişey yemek yapmakta valla birkaç kere dene sonra alışıyorsun zaten sonra tariflere bile bakmaya gerek duymicaksın kaydirigubbakcemile5 ay ne güzel hem fotoğrafçida hem evde resim çekiliyorsun bizimki paldır küldür olduğu için ayrıntılı hiçbirşey yapamadık mafoldumben ama nişanda acısını çıkarıcam :teytey:

canım benımm dedıgn gıbı acısını cıkarırsn sende nısanında album yaptırrsn yerimseniben
orencez walla artık napalm
bızmkıde bogazına bı duskun waryaaa oof oof off
yemek yetıstıremıcem kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…