kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Aferin kızzaşıkıızzzzzzzzzzzzzzzzz bizlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr duyun sesimiziiiiiiiii:asigim::asigim::asigim::asigim:
Slm fıstıklarropuyorumnanaktan fotoğrafları mutlaka bekliyorum heyecanla... bakem ne giymişiniz sözde:)
Aslıcım son 1 gün heyecan yapma kuşum hadi bakalım görelim seni damadın kahvesine tuz koymayı unutmakaydirigubbakcemile3
Kızlar bende teyze olucam son 15 günümüz kaldı doğuma çok heyecanlıyımm:ecrin_bebek:
Kız oda bişey mi benimki askerdeyken telefon ederdi hergün nikah masasını söylerdi bana garibim terk etmiyim diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Nikahına beni çağır sevgilim
İstersen şahidin olurum senin
Bu adam kim diye soran olursa
Eski bir tanıdık dersin sevgiim
Hayaller kurardık biz yıllar önce
Hiç yoktu hesapta ayrılık bizce
Bilirsin ne kadar görmek isterdim
Beyazlar içinde seni öylece
Garibin biriysem sevemezmiyim
Aşkla karın doymaz diyen benmiyim
Şimdi çok zenginsin ben ayrı garip
Sana bir buket gül veremez miyim
Nikah masasına oturdun işte
Dayanmak çok zormuş böyle sevince
Sana mutluluklar sözüm kardeşçe
At artık imzanı git biran önce... yürü be kim tutar aşkımıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Yok yapma heyecan diyorum ama kendimi koyuyorum yerine bana bişeyler oluyor hakkettenakannehirheyecan doruktaaa kusummm engel olamıyorum delikafadulden
sozde kahve yapmıcaz hayatım..
ıkram yapıcaz tatlı tuzlu kurabıye borek meyvesuyu v.s
Sorma canım sorma bi ses var süperkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3oooyy enısteme bak sen hele pek bı romantık kaydirigubbakcemile3
Yok yapma heyecan diyorum ama kendimi koyuyorum yerine bana bişeyler oluyor hakkettenakannehir
Ay tahmin ediyorum ilk tanışmaya geldiklerinde bizde evi kazımıştık resmen temizlik temizlik bide ikramlarıda kendimiz yaptık canım çıkmıştı yorgunluktan esniyodum artık insanların yanında:kedi:
evek kuşum iyyim sen nasılsın canımmmcımmm
eh bende iyiyim cnmm iyi diyelim iyi olalım :1rolleyes:
senin aşk işleri karışmış biraz herhal:asigim:
ya karışıkdı kuzumm düzeltmiştik ama nişan işi sarkıyor tabiistemede bekliyoruz bekleye bekleye ağaç oldum meyve evrecem yakında:roflol::roflol::roflol:
daha ne bekliyonuz canım gelsin istesinler
zaten birbirinizi seviyosunuz fazla uzatmayın
Yarın istenmeye gelecekler heyecan durumlarınız nasıl:hulya:
Benimki iyiki bu hafta olmamış sevgilim yatak döşek yatıyo çok hasta..senağlama
Yarın istenmeye gelecekler heyecan durumlarınız nasıl:hulya:
Benimki iyiki bu hafta olmamış sevgilim yatak döşek yatıyo çok hasta..senağlama
geçmiş olsun kuşummm umarım iyidir sefgulun geç olsun güç olmasınn yanıma ortak arıyorum:1hug::1hug::1hug:
aslı çatlıyordu en sonn yerinde duramıyordu
aslıı huuuuuuuuu burdamısınnn
kuşum istenmeye gelecekelr demiş biri daha vardı senle beraber yaaa
kuşum bugün yanında olmayı isterdimmm yaaa deli bir heyecandır seni görmeyiçok isterdim bu halinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?