Kız İsteme Bu Yaz Veya Sonbahar İsteneceklerin Alanı (Haydi kızlar Yardımlaşalım)

• Konu Sahibi Konu Sahibi askmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öle öle yaptırıcam albüm zaten ileride anıların kaydı olsun elimde yaşlanıp hafızamdan silindiklerinde bakıp hatırlarım :hulya: sorma ya erkekler maşaallah boğazlarına çok düzşkünler güzel yemek yaptınmı dünya onların oluyor zaten akıllarında iki şey oluyor birisi yemek yemek kaydirigubbakcemile3

diğerii..? :roflol: :1rolleyes: :roflol: sırnaşık şey

canım baksana şu resmin anlamına yaa.... mafoldumben

bebeğem işyeri pc olduğu için resimler her rresim açılmıyor bende (siteler yasaklı olduğu için) özelden msj atıyorum mail adresime dosya gönderebilirsin istersen

bensiz sohbett etmişsiniz kısjkandımm yaaaa :dilcikar:
tamam kızlar yorumlar için çok sağolun inanaın ben burdan sizi takip ediyorum ya mutlu oluyorum daha çok neşeleniyorum benimde böle olacak şöle olacak filan ditye böyle
aileler tabiki hepimizin en iyisiyle olmamızı istiyorlar ama gönül bu devlet memurunuu bulmuşum bana vız gelir tırıs gider babiş ikna olacaktır korkum yokkk ben bu ilişkiye 6 yılımı verdim borumuuuu kıslarrrr değilmi?ve ben onunn gibi biriyle olduğum için çok şanslıyım babam tanıyınca benim ne kadar şanslı olacağımı görecektir
söz olayını mustafaya söyledim yanaşmadı herşey dört dörtlük olacakmış yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik planlarımızı değiştirmeyelim sıkalım dişimizi herşey daha güzel olacak dedi sorgulamadım o diyorsa vardır bir bildiği muhakkak bekleyelim arkadaşalrımızın nişanına sözüne sevineleim sositosositosositosositosositososito
kızlar yemeği düşünmeyin insan sevdiğine severke yemek yaparsa yumurtada olsa tadı başka olur hiçç endişe etme aslımm bizburdayız ben iyi yemek yaparım yardım edecez bu gidişle herşeyimiz aynı zamanda oluyor zatenncokacimcoookcokacimcoook

diğerii..? :roflol: :1rolleyes: :roflol: sırnaşık şey

canım baksana şu resmin anlamına yaa.... mafoldumben

ayy ben bittim bu poza hakketten yaaaaa allahım bizlere de gözterrrrrrr:Saruboceq::Saruboceq:

Birgün yatsam sonra rüyaya dalsam
Hiç uyanmasam
Sonra birdenbire sevgilim gelse
Bana sarılsa

Yürüsek sahilde
Dolaşsak kırlarda
Sonra birden bana
O lafı fısıldasa

Yürüsek sahilde
Dolaşşsak kırlarda
Sonra birden bana
Aa! Aa!

Allahım bitmesin bitmesin bu rüya
Sonunda evlilik olsun ne olur uyandırma
Allahım bitmesin bitmesin bu rüya
Sonunda evlilik olsun

caponummm kıskanma kısss birlikte sohpet ediyoruz iştee :1hug: canım bak ne kadar şanslısın çok kararlı bir sevgilin var ve 6 yıl az bir zaman değil yani dediğin gibi babişş bir şekilde ikna olur dedim ya aynı şeyler sen kendinden sevgilinden eminsen hiiiççççbirşeyyy olmaz ama biraz aklının karıştığını anlarlarsa demek bu kızda emin değil diyorlar.. bana annem diyorki ''Naip naip dedin başımızın etini yedin al hayrını gör :mymeka: '' aman boşver yaşıyacak olan sensin bir hayatı paylaşıcak olan sensin sen sevdiysen gönül verdiysen sorun yok :teselli:

Ayy canım benimki öyle yumurtayla felan doymaz yani hem ben ona hergün yumurta yedirmeye kıyamam naniknanik

fırtınalar içinde yanıyor bedenim.ben sözünü dinleyen uslu kızın değilim.
onun güzel gölerini yüreğimden atamadım söz vermiştim sana anne yeminimi tutamadım.
ne varsa yüreğimde ona versem yetmiyor.benim bir dediğimi inan iki etmiyor.
kızın yine aşık anne sevdim yine masumane cezam neyse razıyım ben yazılmış o kaderime. :asigim: :asigim: :asigim: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeniz Şeniz Şeniz

oyy kuzum ne güzel konuşuyorsun valla naip eniştede çok şanslı aileyi tümden almışsın karşınaa kıymetini bilsin biz bizden eminiz kzum bizim mutluluklarımızı kimseler bozamazzz
kız lafın gelişi dedim yumurta diyeee ama insanın sevdiğine yaptığı şey her zaman farklıdırrr

voowwwwwwwwwwww ıslık ıslıkkkkkkkkkkkk heytt beeeeee yürüüüü kim tutar sevdalı arkadaşım benimmm

voowwwwwwwwwwww ıslık ıslıkkkkkkkkkkkk heytt beeeeee yürüüüü kim tutar sevdalı arkadaşım benimmm

yafffruuummm aslı sen ve ben adına yazdım o şarkı sözleriniz çoğul eki koyarsak ''Kızlarınızzz aşıkkkkkk anneeeeeeeleerrrrr'' opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan offff offf aşk sen nasıl bişeysin yaaa zemuszemus

Son düzenleme:
aşıkıızzzzzzzzzzzzzzzzz bizlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr duyun sesimiziiiiiiiii:asigim::asigim::asigim::asigim:

:lepi: :lepi:

Teklif ediyorum, benimle evlenir misin?
Çok düşündüm son kararım, kendimden eminim
x2

An kaldı mutluluğa, tez davranalım
Yaza olsa düğünümüz, kışa kalmayalım

Gel evet de mutlu olalım, bir yuvada buluşalım
Seni benim için beni senin için yaratmış güzel Allahım

HASANIMIN BANA SÖYLEDİĞİ ŞARKI
BENI ISTEMEYE GELDIGI AKSAM DINLETTIRMISTI opuyorumnanaktan

ahhh ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhh diyorummm başka bişi demiyorummm

ay kızlar bizimde ilk şarkımız tarkan - dön bebeğim şarkısıydı, opuyorumnanaktan ama ben düğünümüzde bütün dans parçaları Özgün den gelsin istiyorum , başta çığ gibi ve mühür parçaları buyrunnnnnnnnn

ooy ooy ooyy.. :asigim:

ben düğünde giriş müziği olarak sezen aksu-ben sende tutuklu kaldım YADA vj bülent-sevgilim sen benim candamarımsın istiyorum :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…