Kız İsteme Bu Yaz Veya Sonbahar İsteneceklerin Alanı (Haydi kızlar Yardımlaşalım)

• Konu Sahibi Konu Sahibi askmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pazar mı gelıcekler cumartesı mı canım?
dugun 1 yıl yada 1,5 yıl sonra canım 2010 kasım-aralık olabılır yada 2011 hazıran gıbı olabılır

Kızlar ctesi istemeye geliyorlar ya ben çok heyecanlıyım.İkram olarak ne yapmamız gerekiyo biakıl verin
Ayy canım benimm hayırlı uğurlu olsun oh oh teker teker gidiyoruz hayırlısıyla:asigim:

Canım beni henüz istemeye gelemediler yakında ablam doğum yapıcak hayırlısıyla o işimiz girdiği için araya ocak sonu yada şubat ayına kaldı benim işim:çok üzgünüm:

Ama ablamı istemeye geldiklerinde biz normal sanki gün varmış gibi hazırlandık pasta yaptık evde kendimiz yanına börek kurabiye bide meze tarzı bişey mercimek köftesi gibi bişey yaptık yanına çay ama az kişiydi bizim o yüzden çay demleyebildik çok gelirse erkek tarafı en iyi meşrubat ikram etmek... Tabi en önden türk kahvesi yapıp götürdü ablam istendikten sonra ikramlara geçtikopuyorumnanaktan

Vallahi gelirimkaydirigubbakcemile3 evde mi yapıcaksın gene?

Aslıcım bu resimdeki kıyafetin yeni mi bakem renkleri değişik gibi geldi bana:sm_confused:

hayır fıstıgım evde gıydıgımle studyoda cektırdm kıyafet aynı avatarımda duran kıyafette aynı kıyafet
tatlım ızmırdesın ama ıstanbula gelme sansın varsa gel walla beklerım cok sevınırım
bu arada ısmın neydı cnm kac yasndasn cok detaylı tanısamadık senınle

Bizde sarma,pasta,poğaca ve börek yapmaya karar verdik.Bizde en az 20 kişi olacaz galiba.Ama çay demleriz yinede..

Bende ilk kahvelerin yapılması gerektiğini sonra ikram yapıldığını biliyodum.Aslı ve bir arkadaşım ilk ikramlar sonra kahve dediler kafam karıştı...

Darısı başına seninde canım.

Sağol güzelim amin:Saruboceq:

Bende kahveler önden geliyor diye biliyorum...

selam kızlar benimde 10 temmuz düğüüm yerimizi tuttuk :) beni istemeye geldiklerinde 30 kişiydik önce kahveleri yaptık bi güzel damadın bol tuzlu tuzlu sonrasına ikram verdik çayda yaptık ikram olarak poğaça,sütlü irmik tatlısı,tuzlu simit,hindistan cevizli kurabiye.herşeyde çok güzel oldu vallaha herkese ağız tadıyla yaşatmak nasip olsun inşallah....

canım hayırlı olsun:)))) tebrik ederim

Hayırlu uğurlu olsun canım
bizimde cumartesi inşallah dayımla tanışıcak sonrada babama söylerim artık

Günaydın kızlar

Yarın böyle olacam

Son düzenleme:

günaydın canımmm...
kıyafetin çok hoş ve ideal
haklısın bu kıyafete babet olmaz..
süper gözüküyosun
ben bile heyecanlandım seninle beraber naniknanik

Akşam uyku uyuyamadım resmen nasıl yenecem bu heyecanımı bilmiyorumkafamçokkarıştı

Günaydın kızlar

Yarın böyle olacam

selam yettim kızlar aksilik filan oluyor topik bensiz gidiyor ama ben yettim geldimmm boswerr acnım çok güzel elbisen süper olmuş sakin ol kuşum yoksa eli,n ayağın birbirine karışır yapabilecekelrinide yapanmazsın
laydy biz kaldık ya herkes gidiyorrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…