akşama eve gidince vaktim olursa patlaşırım canım resimleri.
Ya cuma olmasın ctesi gelmesin çok stres yaptım ben
Benim için ctesiden sonrası çok zor olacak.Sürekli görüşmek istiyor sevgilim şimdi babam duyar falan diyorum biraz susuyor.Ama isteme olunca daha rahat olacağımızı sanıyo napcaz bilemem..
Düğün ne zaman bellimi bi tarih
pazar mı gelıcekler cumartesı mı canım?
dugun 1 yıl yada 1,5 yıl sonra canım 2010 kasım-aralık olabılır yada 2011 hazıran gıbı olabılır
Cumartesi geliyolar canım
Ayy canım benimm hayırlı uğurlu olsun oh oh teker teker gidiyoruz hayırlısıyla:asigim:Kızlar ctesi istemeye geliyorlar ya ben çok heyecanlıyım.İkram olarak ne yapmamız gerekiyo biakıl verin
Aslııı nişan ne zaman kısmetse canımcım?
Vallahi gelirimkaydirigubbakcemile3 evde mi yapıcaksın gene?5ay sonra tatlısım...beklerımmm opuyorumnanaktan
Vallahi gelirimkaydirigubbakcemile3 evde mi yapıcaksın gene?
Aslıcım bu resimdeki kıyafetin yeni mi bakem renkleri değişik gibi geldi bana:sm_confused:
Ayy canım benimm hayırlı uğurlu olsun oh oh teker teker gidiyoruz hayırlısıyla:asigim:
Canım beni henüz istemeye gelemediler yakında ablam doğum yapıcak hayırlısıyla o işimiz girdiği için araya ocak sonu yada şubat ayına kaldı benim işim:çok üzgünüm:
Ama ablamı istemeye geldiklerinde biz normal sanki gün varmış gibi hazırlandık pasta yaptık evde kendimiz yanına börek kurabiye bide meze tarzı bişey mercimek köftesi gibi bişey yaptık yanına çay ama az kişiydi bizim o yüzden çay demleyebildik çok gelirse erkek tarafı en iyi meşrubat ikram etmek... Tabi en önden türk kahvesi yapıp götürdü ablam istendikten sonra ikramlara geçtikopuyorumnanaktan
Sağol güzelim amin:Saruboceq:Bizde sarma,pasta,poğaca ve börek yapmaya karar verdik.Bizde en az 20 kişi olacaz galiba.Ama çay demleriz yinede..
Bende ilk kahvelerin yapılması gerektiğini sonra ikram yapıldığını biliyodum.Aslı ve bir arkadaşım ilk ikramlar sonra kahve dediler kafam karıştı...
Darısı başına seninde canım.
selam kızlar benimde 10 temmuz düğüüm yerimizi tuttuk :) beni istemeye geldiklerinde 30 kişiydik önce kahveleri yaptık bi güzel damadın bol tuzlu tuzlu sonrasına ikram verdik çayda yaptık ikram olarak poğaça,sütlü irmik tatlısı,tuzlu simit,hindistan cevizli kurabiye.herşeyde çok güzel oldu vallaha herkese ağız tadıyla yaşatmak nasip olsun inşallah....
canım hayırlı olsun:)))) tebrik ederim
Günaydın kızlarŞeniz
[a href=http://urlal.com/dqqf][/a]
[B]Yarın böyle olacam.[/B][/QUOTE]
[B]günaydın canımmm...
kıyafetin çok hoş ve ideal
haklısın bu kıyafete babet olmaz..
süper gözüküyosun
ben bile heyecanlandım seninle beraber naniknanik[/B]
günaydın canımmm...
kıyafetin çok hoş ve ideal
haklısın bu kıyafete babet olmaz..
süper gözüküyosun
ben bile heyecanlandım seninle beraber naniknanik
Akşam uyku uyuyamadım resmen nasıl yenecem bu heyecanımı bilmiyorumkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?