selam yettim kızlar aksilik filan oluyor topik bensiz gidiyor ama ben yettim geldimmm boswerr acnım çok güzel elbisen süper olmuş sakin ol kuşum yoksa eli,n ayağın birbirine karışır yapabilecekelrinide yapanmazsın
laydy biz kaldık ya herkes gidiyorrrrrrr
Tuzlu mu yaptın eniştenin kahvesini:lepi: bende yapsam mı diye düşünüyorum ama içmez kesinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3selam kızlar benimde 10 temmuz düğüüm yerimizi tuttuk :) beni istemeye geldiklerinde 30 kişiydik önce kahveleri yaptık bi güzel damadın bol tuzlu tuzlu sonrasına ikram verdik çayda yaptık ikram olarak poğaça,sütlü irmik tatlısı,tuzlu simit,hindistan cevizli kurabiye.herşeyde çok güzel oldu vallaha herkese ağız tadıyla yaşatmak nasip olsun inşallah....
Tuzlu mu yaptın eniştenin kahvesini:lepi: bende yapsam mı diye düşünüyorum ama içmez kesinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Canım burdamıydın sen bende öbür topiğine yazdım yakalayamıyorum kız seni-tatlicadiarzu-ben yapmadım walla .. bunun bıde yarınıda var dedı :jeyyar: korktum :roflol:
Canım burdamıydın sen bende öbür topiğine yazdım yakalayamıyorum kız seni-tatlicadiarzu-
Ohh Ohh bensiz bisürü sohbet etmişler oku oku beynim döndü vallahikaydirigubbakcemile3
Bebemmm hayırlı uğurlu olsun canım nereyi tuttunuz düğün ne zaman kısmetse??
Boswer kıyafetin pek hoş hanım hanımcık. Bende ya bu tarz yada düz bir elbise giymeyi düşünüyorum şimdiden hayırlı olsun şekercimmmopuyorumnanaktan
Papaxya cımm olsun ya bir ev için daha yaşı kaç ki çalışır biriktirir alır olmadı bi koparetife girer şimdi imkanlar çokkk eskisi gibi değil kifisfisfis
ben yapmadım walla .. bunun bıde yarınıda var dedı :jeyyar: korktum :roflol:
Bende tuzlu kahve yapma konusunda kararsızım. tadına bakarım tuzluysa içmem diyor.İçmezse acayip bozulurum bide rezil olmak ver işin ucunda..
Gerçi evlenme teklif ederken diz çökmemde demişti ama çöktü..İçermi dersiniz
sn blrsn cnm sevgılını sen tanıosn ne tepkı verır bılemıcem ama yapma yanı bnce
O tepkiyi kestiremiyorum zaten.Diz çökmem kesinlikle dedi çöktü..Şimdide içemem diyor ama o ortamda içebilirde.Sanırım yapmam ama ona yapacam dicem kesinlikle bekliycek tuzlu kahveyi
yapcam de hep.yapmadgnı ıcınce anlaynca sevınsın enıstecgm kaydirigubbakcemile3
Evet evet öle yapayım.Zaten bana kızgın iki gündür gönlünü alırım belki böyle
EVT CNM IYI FIKIR yerimseniben
CNM YA HAYRDR NEDEN KIZGN ENISTEM SNA
UMARM BUYK BI KONU YOKTR fisfisfis
RABBIM ARANIZI BOZMAYA SEBEP OLUCAK SYLERDEN KORUSN SZİ :Saruboceq:
yok canım büyük bir probelemimiz yok.
O sürekli görüşelim istiyor.servisten birlikte inelim.yemek yiyelim.gidip bir yerlerde oturalım istiyor.ama her akşamda olmazkii..bide akşamları çıkmak istemiyorum pek.kalmış şurda 6 ayımız sabredelim diyorum.yok anlamıyor.bizim tek problemimiz bu malesef..
Bu akşamda ablası geliyor.terminalden birlikte alalım tanışın sonra hemen eve bırakırım diyor seni.bende olmaz yarın için hazırlık yapacam dedim.yine kızdı.:bbo:
kaydirigubbakcemile3 Yok ben tuz koymicam kıyamam bitaopuyorumnanaktannemeKızlarrr ßenim sevgilimdee askerde haziranda izine gelince annesigil tanışmaya gelicek kadınlarlaa felan kasımdada bi izni varrr o izne geldigi zamanda istemeye geliceklerrr ayyy şimdiden heyecan bastıııı walla:asigim:
zaten sonra 2 ayı kalıyooo ocagın sonu şubatın başı gibi teskere alıcak inşallah hayırlısıyla..opuyorumnanaktanŞeniz
ßende istemeye geldiklerindee tuz katıcam aşkımın kahvesinee oda paşa paşa içicek ehehe:dance::dance::dance: o anı kuzenime kameraya çektiricem surat ifadesini görmem lazım :dance::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?