Belkide canım yada kadın böyle oldudd :1shok::1shok::1shok:
Ben biraz daha baskı ve olumlu yönleri ile anlatıyım bari kaydirigubbakcemile3
Artık hayırlısı ne ise olsun:hulya::hulya:
evet içten içe şok olduğu için belli etmek istememiş umursamamış gibi davranmış biraz..
o şimdi nasıldır ah ahh
anne be varmı ötesi... :1hug:
:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
ben bu anne türünü bir yerden hatırlıyorum aslıcım sanki benim annemin türü bende onun türünün son örneği zannetmiştim speedy canım konuyu ancak okuyabildiğim kadarıyla biliyorum ama inan annenin ya içiiçiniyiyordur yada kendini daha evlenmez zamanı var diye düşünürek psikolojik olarak yatıştııryordurr deneyimli olarak söylüyorum tabi allah hayırlısını versin hakkında ve yardımcın olsunn çok zor dönemler zaman olayıda hiiç belli olmuyor kısmette bir hafta sonrası varsa pat diye oluverir
ben bu anne türünü bir yerden hatırlıyorum aslıcım sanki benim annemin türü bende onun türünün son örneği zannetmiştim speedy canım konuyu ancak okuyabildiğim kadarıyla biliyorum ama inan annenin ya içiiçiniyiyordur yada kendini daha evlenmez zamanı var diye düşünürek psikolojik olarak yatıştııryordurr deneyimli olarak söylüyorum tabi allah hayırlısını versin hakkında ve yardımcın olsunn çok zor dönemler zaman olayıda hiiç belli olmuyor kısmette bir hafta sonrası varsa pat diye oluverir
cnm yardımcı olmak ısterm sna sormak ıstedgn seyler vrsa sor
ben 2 defa ıstendım
ılkınde babam adet geregı vermedı
bıde bız akrabayız
ılk geldklerınde yemek flan yaptk yoresel yemeklerımız
flan fılan
sonra cay faslı
en sonda ıste sohbet koyulasınca ben gttm kahvelerı yptm flan ıste
babasıda konuyu actı
o sekılde oldu bızım
ama sız akraba degılsenız aıleler bırbırını yenı yenı tanıosa eger
bence tatlı tuzlu kurabıyelerden al hazır pastaneden cayın yanına
caydan sonra kahve faslına gecılsın bence
Her anne gibi davranıyor demekki
Annem zaten direk 4*5 yıl evlenmeyti düşünme dedi gamyoncuiremsu
Eeee anne işte adı üstünde Başımızdan eksik etmesin opuyorumnanaktan
amin aminn allah yokluklarını göstermesin ben anneme dedimki ben evleniyorum bayrama isticekler dedim annem konuşamadı dondu kaldı böylee :1shok::1shok:
düşün birde benim 6 yıılık ilişkim var ve annem 6 yıldır biliyor ve tanışıyor yani birgün evleneceğim belli zatenn:roflol::roflol::roflol:
Annem daha önceki ilişkimi de kabul etmemişti 2 yıl birlikteydik ve bi akrabalıkta vardı
O yüzden bunu hiç etmiycek gibi şimdi hakan tanışmak istiyor
Tek korkum olumsuz bi yorum yapacak olmaları :çok üzgünüm:
Bizimkiler daha tanışmıyor.Tanışma isteme birlikte olacak..
Kahve çaydan öncemi sonramı yapılır
Bide ilk geldiklerinde hoşgeldiniz diyip el öpecemmi , ben sonradanmı çıkacam yoksa kapıdamı karşılıycam..
Çok heyecanlıyım bide aldım topuklu ayakkabı hayatımda hiç giymedim yürüyemiyorum bilee-tatlicadiarzu-
canım ben babet tarzı bı ayakkabı almıstım.topukluyu bende severım ama benım tavsıyem sözünde gıy topukluyu..hos ve uygun fıyata bı babet al derım ben kıyafetıne uygun şöyle zemuszemus
ılk geldıklerınde hosgeldınız dıyeceksın aılenle beraber ıcerı buyur edeceksınız ve ellerını opeceksın...ılla kayınpeder kayınvalıde oldukları ıcın degıl mısafır oldukları ıcın ve buyuk oldukları ıcın.bunu aklından cıkarma.utanma cekınme dıye soluorum yanı bunu.
kahve caydan sonra verılır canım kahvenın en son olma sebebıde malum sebebı zıyaret bellı herkes bılıyo..yemek yenırse yenır cay ıcılırse ıcılır en son konu acılırkende kahveler servıs edılır canım
bende cok heyecanlydım senı cok ıyı anlıorum...zıplayıp durdum saatlerce evde.yemekte yıyemedım kaydirigubbakcemile3
Kıyafetimin altına babet güzel olmazki mecburen topukluları giyecem.Evde bir süre alıştırma yapmam lazım sanırım.
Şu gün bi geçsin başka bişey istemiyorum
sen bilirsin canım rugan babet olabılırdı aslında yerimseniben yada az topuklu.cokmu topuklu ayakkabıların
bende topuklu severim ama babet yada ufak bi topuk ancak
Akşam evde biraz alıştırma yaptım yürüyebiliyorum artık:lepi:
Akşam farkettimde çok topuklu almışım ayakkabıyı ama başkada beğenememiştimki
yuruyebılıosan sorun yok cnm onemlı olan o ztn.ben rahatlık acısından az topuklu yada babet dedm sna
Haklısın canım.Ama kıyafetime babet çok basit kaçardı mecbur topuklu aldım.Onuda abartmışım :icecream: Ama yürüyorum neysekii:Saruboceq:Senin nasıl gidiyo sözlendikten sonra günlerin
Elbısenın resmı varsa paylassana tatlım..
ıyı gecıyo ama cok sabırsız gecıyo yanı haftasonu gelmek blmıyo daha cok ozler oldum onu
cuma olsa bugn nolurdu sankım hıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?