canım hayırlıı uğurluu olsunnn inşallhh..
biz de ince söz yüzüklerinden alcakmışız..annesi biz alıp götrcez demiş ama ben önceden benmkine birlkte beğenp alalım demiştim çünkü onun bile ayrı bi heyecanı oldunu düşünyrum..
tek taş istedim sözde tek taş olmaz demiş annesi fisfisfis
cimrilk mi yapıolar yoksa doğrusu bu mu ??fisfisfis
bebik hayırlı olsun..Allah tamamına erdirsin..:Saruboceq:dün akşam isteme ve söz oldu kızlar hayırlısıyla atlattım çok mutluyum opuyorumnanaktan
gülümse bana kalırsa elbise giy daha şık olur..bnmde hafta sonu sözüm var elbise aldık..benimkiler bu cumartesi geliyo kızlar .bende elbiemi giysem yoksa şık pantolon bluzmu giysem kara veremdim ikiside şık ama kararsızım .istemeden sonra bişiyler ikram etmek gerek diim pasta börek yapıymı.alışverişte ne yapcam aman çok zor bi okadarda güzel bu işler yaaa
bende kabarık nişanlık giymek istiyorum.da nerden nasıl bulucam o sorun biraz .
yazıları okurken oyle cok ımrendımkı kızlar sıze ınsallah Allah hayırlısıyla devamını erdırır ne guzel dır kımbılır bu mutlulugu huzuru yasatmak Allah ım insallah kasımda bana da yasattın bu mutlulugu
benide alırmısınız yanınıza....benmde söz olayı ekim gibi olcak ama benm durumlarım cok karısık nasıl olacak bilemiyom
osbuldukkk canım seninde hersey gönlünce olsun benm karısıklıgım erk.ark yurtdısında olması söz yada nisan ekimde olcak oda belli değil izin ozman bakalım...ama nezman evlencez ode belli değil seneye olan izin durumuna baglı
Oooooo işin zormuş tatlım, Allah sabır versin.
Peki evlenince sende mi yurtdışına gideceksin?
Yoksa erkek arkadaşın türkiye'ye mi dönecek.
:uhm:
sözlesmeli olarak calısıyor sözlesme subatta bitecek eger sözlesme uzarsa bende gidicem eger sözlesme uzamazsa subatta burda Allahın izninle :Saruboceq::lepi:
askm ve tugce86 inşallah karşınıza sizin kıymetinizi bilecek insan evlatları çıkar,Allahım herkese nasip etsin inşallah
tesekkür ederim herkes için en iyisi olsun....ben zorlancam calısamıcam orda zorlanırım yoksa kolay uyum saglayan bi insanım onun işi burda var ama burda olmadı iş bulamadı kısmeti ordan cıktı suan calıstıgı yer gayet iyi cok şükür
Hdi bakalım hayırlı olsun Canm herşey gönlüne göre olsun opuyorumnanaktan
tesekkür ederimmm canım herkesin hersey gönlüne göre versin Rabbim:Saruboceq:
cnm ne bu stres yaa kaydirigubbakcemile3
sorma canım ya çok fena heycanlıyım düşündükçe karnıma ağrı giriyo :)kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?