Kız İsteme Bu Yaz Veya Sonbahar İsteneceklerin Alanı (Haydi kızlar Yardımlaşalım)

• Konu Sahibi Konu Sahibi askmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mervebu arkadaşım bak ben senn tepsinin üzernde biraz uğraştım ama tabi gerçeği byle olmazda bi bak bakalım

canm maviler nazar boncuğu pek benzemiyo ama :kedi: sarılar yüzük yeşiller yaprak
canım teşekkür ederim ben son karar olarak sabun şeklinde güller var ya onlardan koyucam tepsiye bööle mis gibi de kokar hem kaydirigubbakcemile3 gözümde canlandırabildiğim kadar abartı olmamış gibi duruo ama bide gerçek halini görmek lazım..emeğin için çoook teşekkürler tatlım

canım bnmde 8 günüm kaldı bugun itibariyle..tepsi alsanda iş bitmio ki nasıl süsliceğini de tasarlaman gerekio..

ayy bizde yarın beğenicez inşallah..gerçi baktık beendiğim bi kaç model var ama bugun beğendiğimi yarın başka model görünce beğenmiyorum..biz sözde de kalın alyans alıcaz..nişanda da aynısını kullanıcaz çünkü..çift masrafa gerek yok diye düşündük opuyorumnanaktan

hepinize mutluluklar kızlar..allah tamamına erdirsin..inşallah hepimizin o özel günü kusursuz geçer..

ben heyecandan stresten ölüyorum karmakarışık duygular içindeyim kaydirigubbakcemile3

bende daha elbisemi almadım..kafamda bi modelde yok tam olarak :senaglama

yarın akşam yüzükler takılsın çekip koyucam fotografları
söz yüzüğü olduğu için kalın almadık inccelerden
çok helecanlıyım yaaaaaa delikafadulden

canım hayırlıı uğurluu olsunnn inşallhh..
biz de ince söz yüzüklerinden alcakmışız..annesi biz alıp götrcez demiş ama ben önceden benmkine birlkte beğenp alalım demiştim çünkü onun bile ayrı bi heyecanı oldunu düşünyrum..
tek taş istedim sözde tek taş olmaz demiş annesi fisfisfis
cimrilk mi yapıolar yoksa doğrusu bu mu ??fisfisfis

benim bildiğim sözde tek taş olur CADIARZU ben orjinal pırlanta almiicam gerek yok ya okadar paraya:enbuyukkk: bu arada yarın geliolar istemeye:asigim:

benim bildiğim sözde tek taş olur CADIARZU ben orjinal pırlanta almiicam gerek yok ya okadar paraya:enbuyukkk: bu arada yarın geliolar istemeye:asigim:

Heyecan dorukta desene,
Bende tek taş diye biliyorum aslında ama ince seçenler de oluyor tatlım.
Sende durumlar ne?
Hazırmısın görücüye çıkmaya CADIARZU​

heyecan yapma dicem ama 1 hafta sonra da ben istencem :) şimdiden heyecanlıyım.
inşallh her şey yolunda gider canımm

Bugün istenecek ve sözlenecek arkadaşlara şimdiden Hayırlı olsun diyorum.
Kızlar Allah yardımcınız olsun, opuyorumnanaktan

Yarin geliyorlar aileler tanismaya cok heyecanliyim full temizlikle ugrasiorum garip olan hemen yemegemi gelcekler.. Daha tanismior aileler. Ama uzak yoldan gelecekleri icin annem yinede hazirliyacak biseyler.
Babamin moreli cok bozuk offf, bide oglanin babasida gelmicek ailesi ayri oldugu icin dayisi ve yengesi gelcek offfffff allaahm off ins aileler kaynasir ...

Hadi canm hepinize kolay gelsin kimbilir şu an ne kadar heyecanlı bugn istenecek arkadaşlar ne gzel yaa :asigim: Bnde bugn teyzesinin kızıyla tanıştım 32 yaşındaymış çok tatlı hemen anlaştk ne dym hayrlı olsun Eylülede daha çok warrrrr :mymeka:

saolun kızlaaar..gelip gittiler bile zemuszemus kasacak hiiç bişey yokmuş herşey yolunda gitti..aileler önceden de tanışıyordu zaten (eski komşumuz) ohoo bi muhabbettir..sanırsınız oturmaya gelmişler :lepi: babam bi düşünelim konuşalım falan dedi hayırlısı olsun dedi..haftaya falan tekrar gelcekler

ohh hayırlı olsun canm ee neler yaptın anlatsana braz kapıyı nasıl açtın mesela :))

kapıyı ben açmadım annem açıp buyur etti..sonra ben çıkıp hoşgeldiniz dedim ellerini öptüm..sonra mutfağa geçtim kahveleri hazırladım bu arada muhabbete girişti bizimkiler..sonra kahveleri ikram ettim..kahvelerin ardından konuya girdiler yerimseniben...babamda biz görüşelim bi dedi hemen kapattı konuyu...eeee anlatın hadiii dedi ve sanki misafirlik başladı..ondan sonra çay yaptım ben (hep mutfaktaydım bu arada) ikramlar hazırlamıştık annemle onları getirdim ..yenilip içildi konuştular..ben hep mutfaktayım bu arada..kayınvalidem gelip ama ben seni görmeye geldim hadi geel dedi.annemden uygun olursa die izin istedi..sonra biz geçtik erkekler muhabbeti kaptırmışlardı annem kayınvalidem oturduk sohbet ettik biraz..sonra daa gittilersositososito

hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin... benide ağustosun ortasına doğru gelicekler istemeye napcam bilmiyorum elim ayağım birbirine dolaştı şimdiden :))) napcam ne giycem ne kram edicem hiç bilmiyorum çok fazla heyecanlıyım. babamın morali çok bozuk,stresli..sevgilim desem babamdan beter :))) onların stresi heycanı beni daha çok strese sokuyo :))) ama çok güzel ve heyecanlı bi süreç kaydirigubbakcemile3

dün akşam isteme ve söz oldu kızlar hayırlısıyla atlattım çok mutluyum opuyorumnanaktan

ayy çok gzel olmuştur canm sositososito

cnm ne bu stres yaa kaydirigubbakcemile3

benimkiler bu cumartesi geliyo kızlar .bende elbiemi giysem yoksa şık pantolon bluzmu giysem kara veremdim ikiside şık ama kararsızım .istemeden sonra bişiyler ikram etmek gerek diim pasta börek yapıymı.alışverişte ne yapcam aman çok zor bi okadarda güzel bu işler yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…