baktımda burdakilere
benim oturdugum yerde her elbıseyı bulma ımkanım yok
çok az o tarz magazalar var :1no2:[/QUOTE
Peki diktirmeyi düşünmedin mi? Diktirsen hemen dikebilirler yeterki modelin belli olsun tabi aklında model varsaaopuyorumnanaktan
canım teşekkür ederim ben son karar olarak sabun şeklinde güller var ya onlardan koyucam tepsiye bööle mis gibi de kokar hem kaydirigubbakcemile3 gözümde canlandırabildiğim kadar abartı olmamış gibi duruo ama bide gerçek halini görmek lazım..emeğin için çoook teşekkürler tatlımMervebu arkadaşım bak ben senn tepsinin üzernde biraz uğraştım ama tabi gerçeği byle olmazda bi bak bakalım
canm maviler nazar boncuğu pek benzemiyo ama :kedi: sarılar yüzük yeşiller yaprak
ya ben hiç tepsi olayını düşünemedim :)daha yeni çaktım bi de söz tepsisi olması lazım dimi...ayyy ben varya hiç bişeyi tam yapamıcam ve 10 gün kaldı hiç bi hazırlığım yok yandım ben kızlarrr
evet genelde söz yüzükleri ince oluyor bakalım yarın ben nasıl alacam ? Tek bilildğim renkli alacağım bakalım ben de kısmet olursa haftaya ctresi nişanlanıoyorum en yakın zamanda resimleri ekleyeceğim:kedi:
yarın akşam yüzükler takılsın çekip koyucam fotografları
söz yüzüğü olduğu için kalın almadık inccelerden
çok helecanlıyım yaaaaaa delikafadulden
benim bildiğim sözde tek taş olur CADIARZU ben orjinal pırlanta almiicam gerek yok ya okadar paraya:enbuyukkk: bu arada yarın geliolar istemeye:asigim:
benim bildiğim sözde tek taş olur CADIARZU ben orjinal pırlanta almiicam gerek yok ya okadar paraya:enbuyukkk: bu arada yarın geliolar istemeye:asigim:
saolun kızlaaar..gelip gittiler bile zemuszemus kasacak hiiç bişey yokmuş herşey yolunda gitti..aileler önceden de tanışıyordu zaten (eski komşumuz) ohoo bi muhabbettir..sanırsınız oturmaya gelmişler :lepi: babam bi düşünelim konuşalım falan dedi hayırlısı olsun dedi..haftaya falan tekrar gelcekler
kapıyı ben açmadım annem açıp buyur etti..sonra ben çıkıp hoşgeldiniz dedim ellerini öptüm..sonra mutfağa geçtim kahveleri hazırladım bu arada muhabbete girişti bizimkiler..sonra kahveleri ikram ettim..kahvelerin ardından konuya girdiler yerimseniben...babamda biz görüşelim bi dedi hemen kapattı konuyu...eeee anlatın hadiii dedi ve sanki misafirlik başladı..ondan sonra çay yaptım ben (hep mutfaktaydım bu arada) ikramlar hazırlamıştık annemle onları getirdim ..yenilip içildi konuştular..ben hep mutfaktayım bu arada..kayınvalidem gelip ama ben seni görmeye geldim hadi geel dedi.annemden uygun olursa die izin istedi..sonra biz geçtik erkekler muhabbeti kaptırmışlardı annem kayınvalidem oturduk sohbet ettik biraz..sonra daa gittilersositososito
dün akşam isteme ve söz oldu kızlar hayırlısıyla atlattım çok mutluyum opuyorumnanaktan
hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin... benide ağustosun ortasına doğru gelicekler istemeye napcam bilmiyorum elim ayağım birbirine dolaştı şimdiden :))) napcam ne giycem ne kram edicem hiç bilmiyorum çok fazla heyecanlıyım. babamın morali çok bozuk,stresli..sevgilim desem babamdan beter :))) onların stresi heycanı beni daha çok strese sokuyo :))) ama çok güzel ve heyecanlı bi süreç kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?