Kız İsteme Bu Yaz Veya Sonbahar İsteneceklerin Alanı (Haydi kızlar Yardımlaşalım)

• Konu Sahibi Konu Sahibi askmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar nasılsınız bu akşam.
askmm nasılsın tatlım, görüşemiyoruz.

Selam kızlar nasılsınız bu akşam.
askmm nasılsın tatlım, görüşemiyoruz.

Ewt canım yaa görüşemiyoruz ben girince sen olmuyosun sen girince ben olmuyorum iyi gidiyo walla bende bir değişiklik yok senn nasıl

Ewt canım yaa görüşemiyoruz ben girince sen olmuyosun sen girince ben olmuyorum iyi gidiyo walla bende bir değişiklik yok senn nasıl

Benimde aynı sayılır güzelim,
Heyecan alışkanlığa dönüşüyor.
İnşaat pazartesi başlıyor, 2 ay içinde biticek.
Bizde sonbahar düğünü yapıcaz sanırım.
Tam benlik aslında zemuszemus

Oh ii canm seneye kalmamış ya biz 2 ayı beraber geçiririz kaydirigubbakcemile2

Oh ii canm seneye kalmamış ya biz 2 ayı beraber geçiririz kaydirigubbakcemile2

Neyseki kalmadı canım yaa,
Üzülüyordum belli etmesemde :kedi:
Doğru söylüyorsun hemde tecrübemiz artar zemuszemus

pazar günü bende söz olayını atlattım :lepi:

herkese merabaa :)) bu mutluluğumu paylaşabilceim yer sanırım burasıı :)) inşallah artık ciddi adımlarımı atıyoruz ve bi kaç ay sonra sözümüzü herkesn önünde ilan etcezz:) Allah bütün sevenleri ayırmasın inşallah:)

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Aaa hayırlı olsun canm ne yaptın nasıl geçti?zemuszemus

teşekkür ederim tatlım..gayet güzeldi ailesini tanıo olmama rağmen acayip heyecanlandım kaydirigubbakcemile3
çok güzel bi duyguymuş..Allah herkeze nasip etsin bu heyecanları

Merhaba canm hoşgeldn herşeyini burda paylaşabilirsin bizim gibi Allah kmseyi ayırmasın opuyorumnanaktan

teşekkür ederim tatlım..gayet güzeldi ailesini tanıo olmama rağmen acayip heyecanlandım kaydirigubbakcemile3
çok güzel bi duyguymuş..Allah herkeze nasip etsin bu heyecanları

Amin canm inşallahh hayırlı olsun bakalım nişan konuşuldumu

merhaba kızlar bizede 4gün sonra gelicekler tanışma ve isteme olucak.o hafta sonuda söz olucak yüzükler takılcak.şuan heycanlı değilim ama biran önce gelsinler istyorum artık zemuszemus

merhaba kızlar bizede 4gün sonra gelicekler tanışma ve isteme olucak.o hafta sonuda söz olucak yüzükler takılcak.şuan heycanlı değilim ama biran önce gelsinler istyorum artık zemuszemus

Hayırlısı olsun canm Allah tamamına erdirsin a.s.

Allah tamamına erdirsin kızlar..sevenleri ayırmasın inş. bu sene çok faaliyetliyiz bakıyorum kaydirigubbakcemile5 sözler-düğünler bitmiyo.. benim de kışa nasipsezemuszemus

Selam kızlar benım henuz babam bılmıyor ama onun dısında herkes bılıyor ramazandan sonra Allah nasıp ederse ıstmeye gelcekler ama ben babama bu durumu nasıl anlatıcam hıc bılmıyorum
Bu arada sozlenen arkadaslarım Allah tamamını erdırsın ınsallah opuyorumnanaktan

sizi okurken çokk heyecanlandım lülülülülülü
beni de büyük ihtimalle eylül ekim gibi istemeye gelicekler.ama bizim aramızda 10 saatlik yol var.sürekli gidip gelme olmasın diye direkt isticekler sanırım.öyle bi kaç kere git gel yapamazlar çünkü.nasıl olacak hiç bilmiyorum.gelirken yüzük getirirler mi söz kesilir mi bakalım artık hayırlısı.

selammmm bayanlarr.yarın istemeye geliyorlar.bugün çıktık ablamlarla kıyafet aldık,söz bohçası için bişeyler aldık damada.inanamıyorumm halaaaa.çok güzel duygu bunlarr.yarına çok heycanlıyımmm.bi hafta sonrayada sözü düşünüyoruz bakalım nasip

ay ne güzel hayırlı olsun.ne tatlı bi duygudur kimbilir :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…