Selam kızlar nasılsınız bu akşam.
askmm nasılsın tatlım, görüşemiyoruz.
Ewt canım yaa görüşemiyoruz ben girince sen olmuyosun sen girince ben olmuyorum iyi gidiyo walla bende bir değişiklik yok senn nasıl
Benimde aynı sayılır güzelim,
Heyecan alışkanlığa dönüşüyor.
İnşaat pazartesi başlıyor, 2 ay içinde biticek.
Bizde sonbahar düğünü yapıcaz sanırım.
Tam benlik aslında zemuszemus
Oh ii canm seneye kalmamış ya biz 2 ayı beraber geçiririz kaydirigubbakcemile2
Neyseki kalmadı canım yaa,
Üzülüyordum belli etmesemde :kedi:
Doğru söylüyorsun hemde tecrübemiz artar zemuszemus
pazar günü bende söz olayını atlattım :lepi:
herkese merabaa :)) bu mutluluğumu paylaşabilceim yer sanırım burasıı :)) inşallah artık ciddi adımlarımı atıyoruz ve bi kaç ay sonra sözümüzü herkesn önünde ilan etcezz:) Allah bütün sevenleri ayırmasın inşallah:)
Aaa hayırlı olsun canm ne yaptın nasıl geçti?zemuszemus
herkese merabaa :)) bu mutluluğumu paylaşabilceim yer sanırım burasıı :)) inşallah artık ciddi adımlarımı atıyoruz ve bi kaç ay sonra sözümüzü herkesn önünde ilan etcezz:) Allah bütün sevenleri ayırmasın inşallah:)
teşekkür ederim tatlım..gayet güzeldiailesini tanıo olmama rağmen acayip heyecanlandım kaydirigubbakcemile3
çok güzel bi duyguymuş..Allah herkeze nasip etsin bu heyecanları
merhaba kızlar bizede 4gün sonra gelicekler tanışma ve isteme olucak.o hafta sonuda söz olucak yüzükler takılcak.şuan heycanlı değilim ama biran önce gelsinler istyorum artık zemuszemus
selammmm bayanlarr.yarın istemeye geliyorlar.bugün çıktık ablamlarla kıyafet aldık,söz bohçası için bişeyler aldık damada.inanamıyorumm halaaaa.çok güzel duygu bunlarr.yarına çok heycanlıyımmm.bi hafta sonrayada sözü düşünüyoruz bakalım nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?