Kız İsteme Bu Yaz Veya Sonbahar İsteneceklerin Alanı (Haydi kızlar Yardımlaşalım)

• Konu Sahibi Konu Sahibi askmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aman aman nazar değmesin :nazar: bu bağ kopmazda inş. hamilelik bölümünde de böyle konular açtığımız günler gelir hihoyyyt
:1hug:

ne güzel olur istenme söz nişan kınaa düğün bebk ve hatta bebeklerrrrrrhihoyyyt

Toplu faaliyet planları yapıyosunuz demek :kedi:
Sizi gidiler sizi, beni niye çağırmıyosunuz bakim :1shok:

Aslışımm bugün telaşlı, uğramadı bile.
ınşallah akşamı güzel geçer.

kızlar slm bende katıldım aranıza dün sevgilim ve ailesi bize geldi tanışmak amaçlı inanılmaz heyecanlıydım neyseki güzel geçti kaynaştılar bizde kısmetse bayram sonrası ziyaret etcez onları babam öyle söyledikaydirigubbakcemile3 allah herkesin gönlüne göre versin bunlar çok tatlı heyecanlar opuyorumnanaktan

kızlar slm bende katıldım aranıza dün sevgilim ve ailesi bize geldi tanışmak amaçlı inanılmaz heyecanlıydım neyseki güzel geçti kaynaştılar bizde kısmetse bayram sonrası ziyaret etcez onları babam öyle söyledikaydirigubbakcemile3 allah herkesin gönlüne göre versin bunlar çok tatlı heyecanlar opuyorumnanaktan
aramıza hoşgeldinn canımmmm allah tamamına erdirsin aslımıda verdik gitti zatenn bi ben kaldım istenmedik yahuuu:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bitanem benim inş hep güzel gitsin allahım ağzınızın tadını bozmasın çok sevindim..ewt bunlar güzl heyecanlar..
en güzel duygularımz böyle olsun :1hug:

bitanem benim inş hep güzel gitsin allahım ağzınızın tadını bozmasın çok sevindim..ewt bunlar güzl heyecanlar..
En güzel duygularımz böyle olsun :1hug:

ayy bi istesinler bütün topiclerde ilan edecemmm yaaaa

en güzel duygularımz böyle olsun :1hug:

amin canım amin hepimiz mutlu olalım inşallah herşey gönlümüzce olsun :1hug:

hoşbuldum canıma.s senin tarih bellimi peki ??

bayramdan sonraya dedik kuzum ama belli olmaz babam daha bilmiyor bayramdan sonra gelevcekelrini herşey babişe kalmış durumda birazda bizim maddi sıkıntılarımmızı halletmeye bayramda onlar hallolcak babamda okey verirse bayramdan sonraki hafta bu iş olur

bayramdan sonraya dedik kuzum ama belli olmaz babam daha bilmiyor bayramdan sonra gelevcekelrini herşey babişe kalmış durumda birazda bizim maddi sıkıntılarımmızı halletmeye bayramda onlar hallolcak babamda okey verirse bayramdan sonraki hafta bu iş olur

sen içini rahat tut bitanem herşey yolunda gidecektir merak etme opuyorumnanaktan
bizde bayramdan sonra ziyaret etcez karşı tarafı bakalım neler olacak ondan sonrayerimseniben

Back
X