- 19 Ekim 2009
- 1.431
- 5
- 156
- 41
- Konu Sahibi askmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman aman nazar değmesinbana uyar kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kızlar biz toplu nikah yapalım yaaa kaydirigubbakcemile3
aman aman nazar değmesinbu bağ kopmazda inş. hamilelik bölümünde de böyle konular açtığımız günler gelir hihoyyyt
:1hug:
davete ne hacet sen zaten varsın canımm:teytey:Toplu faaliyet planları yapıyosunuz demek :kedi:
Sizi gidiler sizi, beni niye çağırmıyosunuz bakim :1shok:
davete ne hacet sen zaten varsın canımm:teytey:
:teytey:
hadi kızlar yandannn:teytey::teytey::teytey::teytey:hihoyyyt :teytey: hihoyyyt :teytey: hihoyyyt
evet ya bende tüm gün onlınedım uğrarmı diye bekledim ama tık yokk napıyordur acaba :uhm:Aslışımm bugün telaşlı, uğramadı bile.
İnşallah akşamı güzel geçer.
aramıza hoşgeldinn canımmmm allah tamamına erdirsin aslımıda verdik gitti zatenn bi ben kaldım istenmedik yahuuu:çok üzgünüm::çok üzgünüm:kızlar slm bende katıldım aranıza dün sevgilim ve ailesi bize geldi tanışmak amaçlı inanılmaz heyecanlıydım neyseki güzel geçti kaynaştılar bizde kısmetse bayram sonrası ziyaret etcez onları babam öyle söyledikaydirigubbakcemile3 allah herkesin gönlüne göre versin bunlar çok tatlı heyecanlar opuyorumnanaktan
aramıza hoşgeldinn canımmmm allah tamamına erdirsin aslımıda verdik gitti zatenn bi ben kaldım istenmedik yahuuu:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlar slm bende katıldım aranıza dün sevgilim ve ailesi bize geldi tanışmak amaçlı inanılmaz heyecanlıydım neyseki güzel geçti kaynaştılar bizde kısmetse bayram sonrası ziyaret etcez onları babam öyle söyledikaydirigubbakcemile3 allah herkesin gönlüne göre versin bunlar çok tatlı heyecanlar opuyorumnanaktan
bitanem benim inş hep güzel gitsin allahım ağzınızın tadını bozmasın çok sevindim..ewt bunlar güzl heyecanlar..
En güzel duygularımz böyle olsun :1hug:
ayy bi istesinler bütün topiclerde ilan edecemmm yaaaa
aramıza hoşgeldinn canımmmm allah tamamına erdirsin aslımıda verdik gitti zatenn bi ben kaldım istenmedik yahuuu:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bitanem benim inş hep güzel gitsin allahım ağzınızın tadını bozmasın çok sevindim..ewt bunlar güzl heyecanlar..
en güzel duygularımz böyle olsun :1hug:
hoşbuldum canıma.s senin tarih bellimi peki ??
bayramdan sonraya dedik kuzum ama belli olmaz babam daha bilmiyor bayramdan sonra gelevcekelrini herşey babişe kalmış durumda birazda bizim maddi sıkıntılarımmızı halletmeye bayramda onlar hallolcak babamda okey verirse bayramdan sonraki hafta bu iş olur