Bu yazim evlenmek isteyenlere evlenemeyip uzulenlere.

akasayalar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2018
4.298
10.971
208
Neden boyle bir konu acmak istedim anlatayim.emine bulut ismi bana bu konuyu actirdi.evliyim.iyi kotu bir evliligim cogu zaman tum kadinlarin yasadigi sorunlarin yasandigi bir evim ailem var.cok cok kotu degil ama iyide degil.dayak siddet yok ara ara birbirimize ettigimiz psikolojik baskili tartismalar var.
Burda neden evlenemiyorum diye konu acan arkadaslarim var. Kizlar gordugunuz gibi her baba kizini bogazindan kesmiyor defalarca bicaklamiyor.olanda yokmu var.evde psikolojik baskilara yediginiz hakaretlere boyum egin demiyorum ama kurtulusunuz okumakta.kizlar ne varsa ilimde var ne varsa tahsilde var.okuyupta atanamayanlar var ee biz okuduk ama hala cekiyoruz diyende var ama sabredin.bakin eladami acimiyor. kadin bosanmis yine kurtulamadi.anlatmak istedigim illa evlilik olsun aman yasim geciyor diye dusunmeyin.aman cocugum olmaz demeyin bakin emine bulutun dogurdugu o guzel cocuk ne olacak simdi? Hersey kaderdir kismettir ama aklimizda var.ne olur uzulmeyin burda cok okuyorum neden kismetim yok iyice tartin dusunun keske ben evlenmeden once bu siteyi kesfetseydim.adamlari iyice tartin hayvana insana kurda kusa garsona annesine babasina nasil davrandigina iyice bakin.cok cok gozlemleyin.en ufak tartismasinda elini kolunu tutmayin gozlemleyin ilk olayda siddete meyilliyse asla ve asla duzelmeyecek.bir cok evlilik aile terapistiyle bile sonuclanmiyor. Bosanmak kotu birsey ama engellenmemeli.cinayetler engellenmeli.umarim istedigimj anlatabilmisimdir.yakinimdakilerede soyluyorum evlenmek guzel bir duygu ama dogru insanlar. Cok guzel evliliklerde var onlar iki medeni ve akilli sevgi dolu insanlardan meydana geliyor. Sizde bu sevgi dolu insanlari bulana kadar uzulmeyin.bakin ölüm nasil aci.
Hepimizin hayirli ve iyi insanlarla karsilasmasi dilegiyle.#annelütfenölme

evet okumaliyiz hayatlarimizi kurmaliyiz dogru insani bulamadiysak hic evlenmemek bile dogru bir cozum
ama bu ulkede sevgilisinden ayrildi diye oldurulenler
bana yuz vermedi diye oldurulenler var
sevgilisi var diye abisi babasi tarafindan oldurulenler
cocuk tecavuzleri var bunlarin hepsi bir butun bence
cocuklarimizi ozellikle erkek cocuklarimizi dogru yetistirmek aman erkek benim oglum yapar demeden insan gibi yetistirmeliyiz
kadinlarin uzerinde guc denemesi yapilacak bir arac olmadigini her insanin bu hayati istedigi gibi yasama hakkinin oldugunu ogretmeliyiz
siddetin bir çozum olmadigini
bu hayatta herseyin sadece kendileri icin var olmadigini ogretmeliyiz
egoist bencil kibirli vijdansiz cocuklar yetistirmemeliyiz kiz da olsa erkekde olsa

İşte bunu yazan da yazdıran da tecrübedir.. Çok haklısınız. İnşallah aman kocam olsun da taştan olsun mantığında düşünen hanımlar okur
Hayatt herseyin kiymetini bildim.ama dunya cok kotu.insan bile bile atese atmasin istyorum kendimi.kocasini ilah eden kizlar akillansin istyorum.

Neden boyle bir konu acmak istedim anlatayim.emine bulut ismi bana bu konuyu actirdi.evliyim.iyi kotu bir evliligim cogu zaman tum kadinlarin yasadigi sorunlarin yasandigi bir evim ailem var.cok cok kotu degil ama iyide degil.dayak siddet yok ara ara birbirimize ettigimiz psikolojik baskili tartismalar var.
Burda neden evlenemiyorum diye konu acan arkadaslarim var. Kizlar gordugunuz gibi her baba kizini bogazindan kesmiyor defalarca bicaklamiyor.olanda yokmu var.evde psikolojik baskilara yediginiz hakaretlere boyum egin demiyorum ama kurtulusunuz okumakta.kizlar ne varsa ilimde var ne varsa tahsilde var.okuyupta atanamayanlar var ee biz okuduk ama hala cekiyoruz diyende var ama sabredin.bakin eladami acimiyor. kadin bosanmis yine kurtulamadi.anlatmak istedigim illa evlilik olsun aman yasim geciyor diye dusunmeyin.aman cocugum olmaz demeyin bakin emine bulutun dogurdugu o guzel cocuk ne olacak simdi? Hersey kaderdir kismettir ama aklimizda var.ne olur uzulmeyin burda cok okuyorum neden kismetim yok iyice tartin dusunun keske ben evlenmeden once bu siteyi kesfetseydim.adamlari iyice tartin hayvana insana kurda kusa garsona annesine babasina nasil davrandigina iyice bakin.cok cok gozlemleyin.en ufak tartismasinda elini kolunu tutmayin gozlemleyin ilk olayda siddete meyilliyse asla ve asla duzelmeyecek.bir cok evlilik aile terapistiyle bile sonuclanmiyor. Bosanmak kotu birsey ama engellenmemeli.cinayetler engellenmeli.umarim istedigimj anlatabilmisimdir.yakinimdakilerede soyluyorum evlenmek guzel bir duygu ama dogru insanlar. Cok guzel evliliklerde var onlar iki medeni ve akilli sevgi dolu insanlardan meydana geliyor. Sizde bu sevgi dolu insanlari bulana kadar uzulmeyin.bakin ölüm nasil aci.
Elinize dilinize sağlık.Evlenmek icin evlenmeyin...Cok cok iyi tanıyın.Aynı eve girmeden anlasilmaz mantigiyla eski kafali insanlar gibi hareket etmeyin.Bulusun gorusun gerekirse 5 yil flort edin ama iyice taniyin.Her onunuze gelene parasi var evi var arabasi var diye tamam demeyin.Elalem fakirle evlendi desin lakin siz evinizde mutlu olun!

Çok haklısınız. Ne ise odur insan, "ama ben onu değiştiririm, ben onun bu huyunu törpülerim" yok anam, odunu en fazla kütük yaparsın başka bir şey olmaz.

Annem nişanlıyken ev dizme sırasında oturacakları evde basmış babam olacak şerefsizi. Düğüne az kaldı, aman elalem ne der, erkek adam evlenmeden yapıyor, şu bu dinmiş denmiş annem maalesef evlenmiş.
Sonuç? Evlilik ve boşanma arasında yediği dayaklar, duyduğu küfürler, Marialar, Nataşalar ve son.

Aklınızı başınıza alın, gerekirse gelinlik içinde terk edin eğer "acaba" düşüncesi varsa aklınızda.
Bir kez döven yine dövecek.
Bir kez aldatan yine aldatacak.
Bir kez elini kaldıran yine kaldıracak.
Milyonda bir istisna çıkacaktır ama o istisna mı denemeye değmez.

Hepinizin cok guzel hakli yanli var.anahtar soru erkek cocigumuz olursa duzgun yetistirmeliyiz.ve mutlu bir ailede yetismeli.evlenemeyenlerin burdanda pay cikarmasi lazim.bakin illa evlenicez diye buldugunuz adamlarla illa cocugum olsun yasim geciyor okayi iste burda patliyor.cocuk mutsuz ailede yetsitigi icin buyudukce ister istemez kapiyor ve karsisindakine yansitiyor.ama taciz ama kufir ama saygisizlik ama siddet.bir sekilde karakterden kapiyor. Insanlarin mutlu evliliklerine aldanmayin.mutluyuz iyiyiz sukur diyenlerin cogu yalan soyluyor.aldanmayin insgtamdalrdaki durumlara watsaplardaki durumlara.gecici onlar.benim bile evde kapilarin camlarin carsptigi ama sirf annecim ablacim uzulmesin diye durunlara koydugum yalan resimlerim var.hepsinde guluyorum.kizlar siz gercekte gulun diye ben bu yazilari yaziyorum

Yazınız için tebrik ediyorum sizi! Süper olmuş ve sonuna kadar haklısınız!
Tabiki herkes evlenip mutlu bir yuva kurmak ister fakat bu hayattaki önceliğimiz olmamalı. Hayattaki öncelliğimiz öncelikle sağlıklı ve vicdanlı olabilmek, ardından geleceğe emin adımlarla ilerleyebilmek için eğitimimizi tamamlayıp işimizi elimize almak olmalı. Bunlar olunca evlilik de, yuva da zaten kendiliğinden oluyor.
Evlilik sizi bir şeyden kurtarmaz - bataklıtaysanız sizi daha da batırır. O sebepten ötürü önce kendi mutluluğunuz ve kendi ayaklarınızın üstünde durmanız önemlidir - bu da eğitim almadan olmuyor ne yazık ki.

Hayatta hicbirzaman Allah sahit aaa ben evlendimaa ben evliyim.ayy kizlar evlenin evlilik cok guzel harika kocam var su bu demedim.cogu arkadasim evlenemedi bakin kizlar kismettir bu e goruyorunuz biz evlendik basimiz gogemi erdi aman tadini cikarim bekarlik sultanliktir diyorum geciyorum.surf uzuldukleri icin. Ama sinir oldugum insanlarda var benim yanimda evlenemeyen arkadaslarima ayyy kocisim saolsun bana bakar siz kariyer yapin kocis bana bakiyo diyenide var.yahu ozman biz enayimiyiz benim esim evi gecindiriyor ama ben on saat ayakta calisiyorum neden bakimimin parasini makyajimi pedimi ayakakabimi kupemide o almayiversin.sirf bir ayakabiyi hergun giymemek icin calisiyorum.gunde verilen 50 Lira pazar parasiyla gecinmiyeyim canim istedgimde kahvemi disarda icerim canim istemesse yemek yapmam diye cakisiyorum. Iste kizlar okuyun calisin.muhtac kalmayin kimseye.yeri gelicek evde mutlu evinizde pilavinizi yuzunuz gulerek yapin yeri gelecek bir rimele maasinizin yarisini veridginizde karismayacak adamlarla evlenin

O kadar acı , o kadar acı ki insanın dili düğümleniyor. Kelimeler Boğaz’ında takılıp kalıyor. Kadın olduğun için içine akan göz yaşları tutuyor sözlerini. Sosyal medyada o kadar yorum okudum ki özellikle erkeklerin yorumlarını ;lanet okuyan küfürlet sarf eden , dedim ki bunların hepsimi iyi , hepsimi dürüst , Emin’im o klavye kahramanlarının arasında bile eşine , çocuğuna , annesine , kardeşine eziyet eden onlarcası vardır. Anneler erkek evlatlarınızı iyi yetiştirin . Evde ayrım yapmayın . Çocuk demeyin. Anlatın konuşun , saygıyı , insan sevgisini öğretin . Unutmayın kadınlar insandır , biz insan evladı ... Duymadığımız , şahit olmadığımız hala da bu eziyetlere maruz kalan tüm masumların allahım yardımcısı olsun...

bana yuz vermedi diye oldurulenler var
Tüm yazdıklarınızı katılıyorum ama bu cümle en önemlisi bence.

Evlilik bu işin belki de en son basamağı. Oraya gelene kadar neler var neler.

Ben rahmetli hanımefendiye çok çok çok üzüldüm Allah rahmet eylesin ama bundan bir kaç gün önce erkek kardeşi tarafından öldürülen iki çocuk annesi hiç haber yapılmadı. Belki de ölüm anını kameraya çeken olmadığı içindir. :(

Bir şeyler medyaya düşmeden önce halledilmeli artık.

Tüm yazdıklarınızı katılıyorum ama bu cümle en önemlisi bence.

Evlilik bu işin belki de en son basamağı. Oraya gelene kadar neler var neler.

Ben rahmetli hanımefendiye çok çok çok üzüldüm Allah rahmet eylesin ama bundan bir kaç gün önce erkek kardeşi tarafından öldürülen iki çocuk annesi hiç haber yapılmadı. Belki de ölüm anını kameraya çeken olmadığı içindir. :KK43:

Bir şeyler medyaya düşmeden önce halledilmeli artık.
bu haberi duymadim acikcasi diger bayandan haberim yok

bu haberi duymadim acikcasi diger bayandan haberim yok
19 yaşındaki erkek kardeş iki çocuklu boşanmış ablasını kötü yola düştü gerekçesiyle 5 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Ben liseye giderken benim yaşlarımda bir kız kendinden yaşca bayağı büyük bir herifin teklifini kabul etmediği için pompalı tüfekle öldürüldü. Tek suçu şerefsizin birine hayır demekti.

Bu tip erkekler kendisiyle hiçbir alakası olmayan masum kadınları bile öldürmeyi hak görüyorlarsa kocalar (!!!!!) hayli hayli o hakkı bulur kendinde.
Beyinlerini sökmek lazım bu s.refsizlerin .

sadece bu cümlenize katılamıyorum. malesef ilim sahibi okumus insanlarda da cogu kötü huy mevcut. Okumak cehaleti alır eşeklik baki kalır...
mesahımı düzeltiyorum. yanlıs anlasılmaya acık bir mesaj olmus. sırf okumus ilim sahibi meslegi kariyeri bilmem neyi var diye o adam iyi adam değildir. hatta cogu okumamıs kimseden daha adi olabilir. kadın acısından evet okumak bir meslek sahibi olmak hic kimsenin eline bakmamak en önemlisidir. bir kadın için en önemli seydir kendi ayakları üzerinde durabilmek..

19 yaşındaki erkek kardeş iki çocuklu boşanmış ablasını kötü yola düştü gerekçesiyle 5 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Ben liseye giderken benim yaşlarımda bir kız kendinden yaşca bayağı büyük bir herifin teklifini kabul etmediği için pompalı tüfekle öldürüldü. Tek suçu şerefsizin birine hayır demekti.

Bu tip erkekler kendisiyle hiçbir alakası olmayan masum kadınları bile öldürmeyi hak görüyorlarsa kocalar (!!!!!) hayli hayli o hakkı bulur kendinde.
Beyinlerini sökmek lazım bu s.refsizlerin .
ben annesini son nefesinde babasinin elinden almis bir insanim
biz bayanlar gucsuz oldugumuzdan degilde her durumda ben sunu yapsam annem ne yapar babam ne yapar cocugum ne yapar diye surekli geride kalan insanlari dusunup empati kurabilen insanlariz bence erkeklerde empati yok empati yoksunu hepsi cocugunun velayetini almak icin gorusmeye gitmiste kadini oldurmus o ifadede bile kadina iskence var biliyomusun cocugunu dusunen adam anasina kiymadan once bu kadin mezara ben hapise bu cocuk ne olacak demeli ama o ne yapti once kadini cocuguyla velayetle tehdit etmeyi huzursuz etmeyi secti bakti kadina işlemiyo oldureyim dedi bahanede bana kufur etti
sen cok duzgun adamdinda cocugunun onunde kadini neden oldurdun degilmi ama yok empati yoksunu öküz dolu etrafimiz

Çok haklısınız. Ne ise odur insan, "ama ben onu değiştiririm, ben onun bu huyunu törpülerim" yok anam, odunu en fazla kütük yaparsın başka bir şey olmaz.

Annem nişanlıyken ev dizme sırasında oturacakları evde basmış babam olacak şerefsizi. Düğüne az kaldı, aman elalem ne der, erkek adam evlenmeden yapıyor, şu bu dinmiş denmiş annem maalesef evlenmiş.
Sonuç? Evlilik ve boşanma arasında yediği dayaklar, duyduğu küfürler, Marialar, Nataşalar ve son.

Aklınızı başınıza alın, gerekirse gelinlik içinde terk edin eğer "acaba" düşüncesi varsa aklınızda.
Bir kez döven yine dövecek.
Bir kez aldatan yine aldatacak.
Bir kez elini kaldıran yine kaldıracak.
Milyonda bir istisna çıkacaktır ama o istisna mı denemeye değmez.
Bir atasözü vardır 1 kez aldatırsa suç onundur, 2 kez aldatrsa suç sizindir
Başlık sahibine katılıyorum en önemli kriter aile, sevgisiz büyüyen her çocuk ilerde potansiyel arızadır bi yerden mutlka çıkıyo ben düzeltirim fln dye bahane üretmeyin yok öyle bi dünya merhametli vicdanlı olmasına dikkat edin bunun da temelinde sevgi var ztn.

Back
X