Bu yazim evlenmek isteyenlere evlenemeyip uzulenlere.

başlığı görünce yine evlenemeyip dert yanan biri var sandım emine bulut cinayetini söyleyip uyaracaktım. Neyseki duygularıma tercüman olmuşsunuz ...

keşke bu yazınız sessiz sakin, kendi halinde erkeklere ezik, pısırık gözüyle bakıp, eline kız eli değmemiş erkeklere kesin sorunludur diyen; ağır abi modunda takılan, saçlarını apaçi gibi kestiren erkeklere salyalarını akıtan kızlar için yazsaydınız.

daha 1 sene önce kendi annesine bağırıp çağıran über yakışıklıyı aldı bi tanıdığımız. sonuç dayak. bu tanıdığımız bu mafyatik tiple neden evlendi acaba? evlenmeden önce bu kızcağızın annesinin bile ağzından salyalar akıyordu damadının fotoğraflarına bakarken.

https://www.kizlarsoruyor.com/diger/q7104484-mafyatik-sert-tipli-erkek-mi-yoksa-guzel-yuzlu-erkek-mi

Bende bugün bu tarz şeyler düşündüm tamda. Uzun süredir yalnızım ve bundan şikayet ediyordum. Bugün dedim ki hiç olmasa daha mı iyi acaba , resmen yalnız olmak daha güvenilir geldi bugün bana.
Ya da eski sevgililerimi düşündüm, güya çok sevip bıraktıkları için üzüldüğüm. Bir yanım dedi ki ya başıma bela olsalardı, bırakmasalardı psikopat çıksalardı, ki evet eski sevgilisi tarafından öldürülenler de az değil.
Tabi böyle tipler kendini belli ediyorlar ama yine de bilemiyoruz, mükemmel görünen, kadınlara saygılı, şiddet göstermeyen biri gibi görünse de içinden ne çıkar bilemeyiz. Bu yüzden resmen şans bu ülkede kadın olarak yaşamak.

Bizi bu duruma getiren bu namus cinayetlerinin sebebi filan hep toplum baskısı.
Bi kadın evlenmesse yok laf gelir,yok şöyle olur böyle olur baskısı yüzünden sırf evlenip mutsuz olan birçok kadınımız vardır.
Kimse kimseye karışmasa,bi rahat bıraksa insanlar birbirlerini avrupadaki gelişmiş toplumlardaki gibi bunlar oldukça azalacaktır.
Burda kendi kızının ölüm emrini veren aileler var bu bizim gibi toprakların gerçeği malesef.

Çok doğru yazmış olsanız da eksik de yazmissiniz.
Atanamasak da iş sahibi olamasak da okumak zorundayız biz kadınlar olarak. Hatta hiç çalışmayacak olsak bile. Çünkü bir kqdin potansiyel bir annedir ve bir annenin eli kimbilir kaç çocuğa değer. Eğitimli anne kültürlü anne eğitimli kültürlü çocuklar yetiştirir. Bu çocuklar da erkek olanlar kadınlara saldırmaz, kadın olanlarda evden kurtulayım diye evliliğe siginmaz.
Bunun dışında da, erkek çocuklarımızı iyi yetiştirmek zorundyiz. Erkek olmalarının tamamen bilimsel bir olay sonucu olduğunu, onların herhangi bir kız çocuğundan ustunlgu olmadığını, sırf yapabiliyor diye güçlü diye başkalarına zarar veremeyeceğini, zarar verdiği taktirde derhal özür dilemesi gerektiğini, erkek egemen zihniyetin bu coğrafyada çok canlar yaktığını çok ocaklar sondurdugunu ve bu yüzden bu zihniyetle hareket etmemesi gerektiğini ...... Milyonlarca şey daha yazabilirim.
Erkek çocuklarını iyi yetistirmeliyiz. Kız çocuklarımızi toplumun feodal düşüncelerinden baskılarından uzak tutmalıyız.
Bunun başka yolu yok!

Boşanmış bir anne olarak her babanın çocuğunu gorme hakkına karşıyım. Baba birsey katabilecekse çocuğu görsün. Yoksa bu adam görse ne görmese ne? Ne katacak el kadar yavruya. Anasını aldı ötesi var mı?

Benimde yakın arkadaşım evlenemedim diye aşırı takıntı yaptı bunu onlara anlatamıyorsunuz herkes aynı mı diyorlar

Neden boyle bir konu acmak istedim anlatayim.emine bulut ismi bana bu konuyu actirdi.evliyim.iyi kotu bir evliligim cogu zaman tum kadinlarin yasadigi sorunlarin yasandigi bir evim ailem var.cok cok kotu degil ama iyide degil.dayak siddet yok ara ara birbirimize ettigimiz psikolojik baskili tartismalar var.
Burda neden evlenemiyorum diye konu acan arkadaslarim var. Kizlar gordugunuz gibi her baba kizini bogazindan kesmiyor defalarca bicaklamiyor.olanda yokmu var.evde psikolojik baskilara yediginiz hakaretlere boyum egin demiyorum ama kurtulusunuz okumakta.kizlar ne varsa ilimde var ne varsa tahsilde var.okuyupta atanamayanlar var ee biz okuduk ama hala cekiyoruz diyende var ama sabredin.bakin eladami acimiyor. kadin bosanmis yine kurtulamadi.anlatmak istedigim illa evlilik olsun aman yasim geciyor diye dusunmeyin.aman cocugum olmaz demeyin bakin emine bulutun dogurdugu o guzel cocuk ne olacak simdi? Hersey kaderdir kismettir ama aklimizda var.ne olur uzulmeyin burda cok okuyorum neden kismetim yok iyice tartin dusunun keske ben evlenmeden once bu siteyi kesfetseydim.adamlari iyice tartin hayvana insana kurda kusa garsona annesine babasina nasil davrandigina iyice bakin.cok cok gozlemleyin.en ufak tartismasinda elini kolunu tutmayin gozlemleyin ilk olayda siddete meyilliyse asla ve asla duzelmeyecek.bir cok evlilik aile terapistiyle bile sonuclanmiyor. Bosanmak kotu birsey ama engellenmemeli.cinayetler engellenmeli.umarim istedigimj anlatabilmisimdir.yakinimdakilerede soyluyorum evlenmek guzel bir duygu ama dogru insanlar. Cok guzel evliliklerde var onlar iki medeni ve akilli sevgi dolu insanlardan meydana geliyor. Sizde bu sevgi dolu insanlari bulana kadar uzulmeyin.bakin ölüm nasil aci.
Hepimizin hayirli ve iyi insanlarla karsilasmasi dilegiyle.#annelütfenölme
kesinlikle size katılıyorum , aile allah başımızdan eksik etmesin , okumuş kendi ayakları üzerinde duran biriyim , 7 yıl evli kaldım , maddi manevi ömrümden giden koca 7 yıl evet çok iyi bir eşim vardı ( kime neye göre ) dövmüyor , aç bırakmıyor , ailesi sorsan melek artık tahammül , sevgi , saygı , güven vs... herşey bitti ve ayrıldım aylardır ayrılmayayım diye 40 takla attı ailesi dün eşyalarımı toplamaya eve gittim ama düşününki güneş gözlüğüme sandığıma kadar herşeyi boşaltıp 3 görümce bir kaynana herşeyimi talan etmişler , kendi ailem bana sadece özel eşyalarını kıyafet vs.. al başka hiç birşeye dokunma senin yuvan dağılmış lanet olsun eşyasına dedi diğerleri ise kız eşyalarını toplamaya gelmeden ne çalabilirsek derdine düşmüştü , oyüzden çok seviyoruz , asla yapmaz etmez demesin kimse, sen iyiysen herkes iyi , ve ne olur bayanlar kimseye muhtaç olmasın , herkes ayaklarının üzerinde dursun

Balık baştan kokar. Ama bazıları burnumu o b.ka ille sokucam diyor. 4 aylik dolandirici sevgili onunla evlensin diye kredi cekeni mi dersin, ailesi ve nisanlisi babası olmadigi halde onu yolmalik kaz gibi kullandiklari halde ama o ve ailesi iyi insanlar sadece bazi konularda kendilerini dusunuyorlar deyip bu soygunu normallestireni mi dersin, nisanlisinin ailesi ölmüş babasina gariban anasina hakaret ettigi halde ama nisanlim iyi ayrilmak istemiyorum diyeni mi dersin, hergun evlenemdim benim ne zaman kocam olacak diye agitlar yakani mi dersin. Bunlar ve yuzlercesi bile sadece kadinlar kulubunde var.Velhasil koca da isterim koca kocaaa bana ne kocaaaa diye kendini parcalayan kadinlarimiz kizlarimiz kocayi bu kadar başın göğe ermesi mevzusu yaptikca yazdiklariniz zor maalesef

Boşanmış bir anne olarak her babanın çocuğunu gorme hakkına karşıyım. Baba birsey katabilecekse çocuğu görsün. Yoksa bu adam görse ne görmese ne? Ne katacak el kadar yavruya. Anasını aldı ötesi var mı?
Benden size katiliyorum cpk faydasi olsaydi evliyken olurdu. Boyle tiplerin cocuktan men edilmesi lazim

Çok doğru yazmış olsanız da eksik de yazmissiniz.
Atanamasak da iş sahibi olamasak da okumak zorundayız biz kadınlar olarak. Hatta hiç çalışmayacak olsak bile. Çünkü bir kqdin potansiyel bir annedir ve bir annenin eli kimbilir kaç çocuğa değer. Eğitimli anne kültürlü anne eğitimli kültürlü çocuklar yetiştirir. Bu çocuklar da erkek olanlar kadınlara saldırmaz, kadın olanlarda evden kurtulayım diye evliliğe siginmaz.
Bunun dışında da, erkek çocuklarımızı iyi yetiştirmek zorundyiz. Erkek olmalarının tamamen bilimsel bir olay sonucu olduğunu, onların herhangi bir kız çocuğundan ustunlgu olmadığını, sırf yapabiliyor diye güçlü diye başkalarına zarar veremeyeceğini, zarar verdiği taktirde derhal özür dilemesi gerektiğini, erkek egemen zihniyetin bu coğrafyada çok canlar yaktığını çok ocaklar sondurdugunu ve bu yüzden bu zihniyetle hareket etmemesi gerektiğini ...... Milyonlarca şey daha yazabilirim.
Erkek çocuklarını iyi yetistirmeliyiz. Kız çocuklarımızi toplumun feodal düşüncelerinden baskılarından uzak tutmalıyız.
Bunun başka yolu yok!
Kesinlikle oyle. Erkek dogurmanin hicbir ayrcaligi yok.ovunulcek tarafida yok.kiz cocugundan farki yok.ikiside evlat o yuzden erkek cocuklarimizi iyi egitmeliyiz.tabi aile kavramida onemli cocuk ailede ne girurse onu veriyor disariya

Neden boyle bir konu acmak istedim anlatayim.emine bulut ismi bana bu konuyu actirdi.evliyim.iyi kotu bir evliligim cogu zaman tum kadinlarin yasadigi sorunlarin yasandigi bir evim ailem var.cok cok kotu degil ama iyide degil.dayak siddet yok ara ara birbirimize ettigimiz psikolojik baskili tartismalar var.
Burda neden evlenemiyorum diye konu acan arkadaslarim var. Kizlar gordugunuz gibi her baba kizini bogazindan kesmiyor defalarca bicaklamiyor.olanda yokmu var.evde psikolojik baskilara yediginiz hakaretlere boyum egin demiyorum ama kurtulusunuz okumakta.kizlar ne varsa ilimde var ne varsa tahsilde var.okuyupta atanamayanlar var ee biz okuduk ama hala cekiyoruz diyende var ama sabredin.bakin eladami acimiyor. kadin bosanmis yine kurtulamadi.anlatmak istedigim illa evlilik olsun aman yasim geciyor diye dusunmeyin.aman cocugum olmaz demeyin bakin emine bulutun dogurdugu o guzel cocuk ne olacak simdi? Hersey kaderdir kismettir ama aklimizda var.ne olur uzulmeyin burda cok okuyorum neden kismetim yok iyice tartin dusunun keske ben evlenmeden once bu siteyi kesfetseydim.adamlari iyice tartin hayvana insana kurda kusa garsona annesine babasina nasil davrandigina iyice bakin.cok cok gozlemleyin.en ufak tartismasinda elini kolunu tutmayin gozlemleyin ilk olayda siddete meyilliyse asla ve asla duzelmeyecek.bir cok evlilik aile terapistiyle bile sonuclanmiyor. Bosanmak kotu birsey ama engellenmemeli.cinayetler engellenmeli.umarim istedigimj anlatabilmisimdir.yakinimdakilerede soyluyorum evlenmek guzel bir duygu ama dogru insanlar. Cok guzel evliliklerde var onlar iki medeni ve akilli sevgi dolu insanlardan meydana geliyor. Sizde bu sevgi dolu insanlari bulana kadar uzulmeyin.bakin ölüm nasil aci.
Hepimizin hayirli ve iyi insanlarla karsilasmasi dilegiyle.#annelütfenölme
O kadar haklısınızki ne yazik ki her zaman ekonomik ozgurluk ile ilintili bir halde olmayan kadin. bosanamaz cunku bosanmak istemez, cunku elindekileri kaybetmek istemez, cunku toplumda "bosanmis kadin" olarak gorulmek istemez, cunku yalniz kalmaktan korkar, cunku baba evinden cikip evlendigi icin bosandiginda tek basina kalacagi evde yasamaktan korkar, cunku bir daha hayatinda kimse olmayacagindan korkar, cunku bosanmayip evliligine mutsuz olarak devam etmenin dogru yol oldugunu dusunur, cunku hayatinda ona destek olacak, dogru soyleyecek, "dik dur biraz" diyecek ailesi veya kadim dostlari yoktur filan... diyerek bu liste uzayip gider.Biz kadınlar olarak her zaman ekonomik özgürlüğümüzü edinmeliyiz.O bizim boynumuzda altınımız.Çok mutlu bir evliliğimiz olsa bile her zaman işin en kötü tarafını düşünmek lazım.Babamıza bile güvenemediğimiz bu devirde , kocanıza sırtınızı yaslamayın her zaman bir B planınız olsun..Hepiniz çok güzelsiniz,sağlıkcakla kalın

Balık baştan kokar. Ama bazıları burnumu o b.ka ille sokucam diyor. 4 aylik dolandirici sevgili onunla evlensin diye kredi cekeni mi dersin, ailesi ve nisanlisi babası olmadigi halde onu yolmalik kaz gibi kullandiklari halde ama o ve ailesi iyi insanlar sadece bazi konularda kendilerini dusunuyorlar deyip bu soygunu normallestireni mi dersin, nisanlisinin ailesi ölmüş babasina gariban anasina hakaret ettigi halde ama nisanlim iyi ayrilmak istemiyorum diyeni mi dersin, hergun evlenemdim benim ne zaman kocam olacak diye agitlar yakani mi dersin. Bunlar ve yuzlercesi bile sadece kadinlar kulubunde var.Velhasil koca da isterim koca kocaaa bana ne kocaaaa diye kendini parcalayan kadinlarimiz kizlarimiz kocayi bu kadar başın göğe ermesi mevzusu yaptikca yazdiklariniz zor maalesef
Hakikatem karsinizda ceket ilikliyorum.cok haklisiniz bahsettiginiz konular beni delirtmisti

Benimde yakın arkadaşım evlenemedim diye aşırı takıntı yaptı bunu onlara anlatamıyorsunuz herkes aynı mı diyorlar
Iste bu neyden kaynaklaniyor soyluyeyim hergun aman evlen yuvan olsun aman kocan oksun tastan oksun diyen insanlardan.instgranlara yalandan atilan mutlu resimlere kaniyorlar. Cogu yalan ya kalibimi basarim.birde kocisim bebeisimm mutlu yuvamm yazmiyorlarmi deliriyorum.bu kiskanmak degil hic maddi sorunum olmadi evimde.belki haftada iki uc kere disarda kahve iceriz yemek yeriz ama bir kere resim atmismidr.sosyal hesaplarimda esimle 4 resmim var. Iki gelinlik bir nisanli birde bir tatil bolgesinde attigim.500 resimden. Iste bu bekar insanlari uzuyor. Herkes degil belki ama mutluymus gorunup mutsu? Olan cok

Erkek ve kadının farklı canlı türleri olmadığını,ikisinin de insan olduğunu, birinin diğerinin korumasına ve sahiplenmesine muhtaç, aciz, zavallı ve emanet olmadığını öğrenin, öğretin yeter. Kadın öldürülüyor, hala kadınlar şöyledir, kadınlar böyledir sahip çıkalım. Sanki sokak hayvanına sahip çıkıyor. İnsan olduğumuzu anlayana kadar devam edecek bunlar.

Iste bu neyden kaynaklaniyor soyluyeyim hergun aman evlen yuvan olsun aman kocan oksun tastan oksun diyen insanlardan.instgranlara yalandan atilan mutlu resimlere kaniyorlar. Cogu yalan ya kalibimi basarim.birde kocisim bebeisimm mutlu yuvamm yazmiyorlarmi deliriyorum.bu kiskanmak degil hic maddi sorunum olmadi evimde.belki haftada iki uc kere disarda kahve iceriz yemek yeriz ama bir kere resim atmismidr.sosyal hesaplarimda esimle 4 resmim var. Iki gelinlik bir nisanli birde bir tatil bolgesinde attigim.500 resimden. Iste bu bekar insanlari uzuyor. Herkes degil belki ama mutluymus gorunup mutsu? Olan cok
Mesele bence insanoğlunun yalnız kalamama içgüdüsü. Umarım herkes çok güzel bir evlilik yapar gönlüne göre olanı bulur ama hergün hergün evlenememesine üzülüp elindeki imkanlarını değerlendirmemesi mutlu olmaması beni çok üzüyor. Keşke gerçekten herşey instagrama bir fotoğraf atıp altına methiyeler düzüldüğü gibi olsa. Yeri geliyor işten gelip evdir çocuktur kendine zaman ayıramıyorsun. Gel de anlat işte. Herkes elinde olmayana müptela.

Back
X