Bu yazıyı şerefsiz anneme yazdım

İnşallah hayatının bundan sonrası çok güzel olur ,hep güzel iyi yürekli insanalarla kawrilasirsin güzel kardeşim hep mutlu olmanı diliyorum ..

insan ailesini kendi seçemiyor ne yazık ki. Ama anneniz size ne yapmış olursa olsun, ona küfür etmeniz çok yanlış

Ni
Anlıyorum seninde hayatın zordu dedemden sürekli dayak yerdin 2 evladını babasız büyüttün ama benim hayatımı mafvetmeyecektin anne ben ağladığımda benle dalga geçmeyecektin anne erkek kardeşimle bir olup beni ezmeyecektin anne 20 yaşıma kadar senden ve o manyak oğlundan dayak yemeyecektim anne 15 yaşıdayken sırf kardeşime karşılık verdim diye üstüme çullanmayacaktın anne bunları ağlayrak yazıyorsam sebebi sen ve o aşağılık oğlundur anne allahın günü kardeşimle berarber beni dövmeyecektin anne o dayaklar canımdan daha çok yüreğimi acıttı anne üniversite hayatım benden 5 yaş küçük kardeşim ve senden dayak yiyerek geçmeyecekti anne heleki oğlum için herşeyi yaparım ama senin gibi bir s..tük için kılımı kıpırdatmam demeyecektin anne sana.para mara yok demeyecektin anne madem beni sevmeyecektin niye doğurdun anne oğlunla yaşardınız mutlu mesut sen orul orul o...busun anne kardeşim olacak ruh hastası sende tam bir p.çsin ne istedin benden ne yaptım sana artık arama beni senden nefret ediyorum benim senin gibi kardeşim yok 7 sene boyumca dövdünüz annemle beraber beni sizle asla barışmayacam 25 yaşındayım çok şükür şuan iyiyim allahım benim niye böyle bir hayatım var sizce ne yapmalıyım bana akıl verin içimi dökmek istedim lütfen yanıt verin
Nedense yeni uyelerin konulari hep bir acayip oluyor

Yazdıklarını da çok görmüyorum. Ne yaşadığını bilemeyiz. Kimse durup dururken anasına kardeşine küfür etmez. Yalnız bu hırs öfke ve kinle de yaşanmaz. Mümkünse psikolojik destek al. Nasıl reelde bağını kopardınsa psikolojik olarak da onların ağırlıklarından kurtul. Allah karşına iyi insanlar çıkarsın.

Canım kıyamam sana..
Terapi al mutlaka. Yoksa sürekli önüne çıkacak bunlar. Çünkü ne unutuluyor ne de affedilebiliyor

Back
X