Bu yazıyı şerefsiz anneme yazdım

Ben sildim zatende bunlar peşimi bırakmıyor barışalım unut geçmisi gel fln diyorlar

Üzmek istemem ama büyük ihtimalle paranızı yemek için barışmak istiyorlar.
Bence barışmayın, sizi sömürmelerine izin vermeyin.
Kendi içinizde affedin ama. Kendiniz için yapmaya çalışın bunu.
Psikolojik destek alırsanız çok faydasını görürsünüz. Öfkenizi yenmeniz kolaylaşır. Bu öfke size zarar.
Umarım çok güzel bir hayatınız olur.

Bu kadar öfke size zarar. Öfkenizi çok iyi anlıyorum. Annenizin şiddet uygulama sebebi kendisinin de şiddet görmesi. Genel de hep böyle oluyor. Ailede yardım alabileceğiniz ya da annenizi uyaracak hiç kimse yok muydu?

Anlıyorum seninde hayatın zordu dedemden sürekli dayak yerdin 2 evladını babasız büyüttün ama benim hayatımı mafvetmeyecektin anne ben ağladığımda benle dalga geçmeyecektin anne erkek kardeşimle bir olup beni ezmeyecektin anne 20 yaşıma kadar senden ve o manyak oğlundan dayak yemeyecektim anne 15 yaşıdayken sırf kardeşime karşılık verdim diye üstüme çullanmayacaktın anne bunları ağlayrak yazıyorsam sebebi sen ve o aşağılık oğlundur anne allahın günü kardeşimle berarber beni dövmeyecektin anne o dayaklar canımdan daha çok yüreğimi acıttı anne üniversite hayatım benden 5 yaş küçük kardeşim ve senden dayak yiyerek geçmeyecekti anne heleki oğlum için herşeyi yaparım ama senin gibi bir s..tük için kılımı kıpırdatmam demeyecektin anne sana.para mara yok demeyecektin anne madem beni sevmeyecektin niye doğurdun anne oğlunla yaşardınız mutlu mesut sen orul orul o...busun anne kardeşim olacak ruh hastası sende tam bir p.çsin ne istedin benden ne yaptım sana artık arama beni senden nefret ediyorum benim senin gibi kardeşim yok 7 sene boyumca dövdünüz annemle beraber beni sizle asla barışmayacam 25 yaşındayım çok şükür şuan iyiyim allahım benim niye böyle bir hayatım var sizce ne yapmalıyım bana akıl verin içimi dökmek istedim lütfen yanıt verin
Maalesef seni anlıyorum annem de beni abime de öldürüyordu hiçbir sebep yokken beni döverken öyle bakıyor sadece erkek dir diye gururlanarak sadece o varmış gibi onu ayrı ayrı yemekler pişerken ben hep ezik büyüdüm O kadar kötüydü ki o günler annem beni neden sevmez iyice düşündüm o günleri hatırlayınca şimdi yazarken ağlıyorum annem sinir hastasıymış tedavi gördü şimdi 26 yaşındayım melek gibi ankem sinir ne bilmez biri hakaret etse bakar laf demiz gibi , en sevdiği çocuk bnm belkide ettiği eksikliğin farknda 😔 annem işde genede ... sen kendi hayatını kur kendini kurtar

Üzmek istemem ama büyük ihtimalle paranızı yemek için barışmak istiyorlar.
Bence barışmayın, sizi sömürmelerine izin vermeyin.
Kendi içinizde affedin ama. Kendiniz için yapmaya çalışın bunu.
Psikolojik destek alırsanız çok faydasını görürsünüz. Öfkenizi yenmeniz kolaylaşır. Bu öfke size zarar.
Umarım çok güzel bir hayatınız olur.
Biliyorum dertlerini psikolağa gidiyorum buraya içimi döküncede rahatladım baya

Bu küfürler bal gibi de olmuş
Içim eridi şurada...
Küfür özgürlüğü icin ille kizin dayaktan olmesi mi gerekiyordu? Oylelerine cok güzel saydiriyolar da burda...kaldi ki kadinin içi ölmüş zaten bunca yılın eziyetinden yoksa bu kelimeler kolay cikmazdi
Beni anladığın için saol bu yazını küfür edipmez diyenler okusun daha diyecek çok şey varda terbiyemi bozmak istemiyorum

Senin yasadiklarin ne ki cnm küçük yaşta cinsel istmara uğradım annemin kardeşinden babam olacak adamın yanına geldimm ayrılmıştım o eve geldim o evdede istismara ugradim işkenceler gordum hayatım alt üst oldu daha neler neler de sevdiğim adamla evlenmeden önce herşeyimi anlattim allah razı olsun bir kere bile beni uzmedi o aile ile bir kere bile gorusmedim anneme bunları anlattığım da yapar benim kardeşim dedi ne dicen bu kadına ben atlattım eşim sayesinde atlattım hepsini

Senin yasadiklarin ne ki cnm küçük yaşta cinsel istmara uğradım annemin kardeşinden babam olacak adamın yanına geldimm ayrılmıştım o eve geldim o evdede istismara ugradim işkenceler gordum hayatım alt üst oldu daha neler neler de sevdiğim adamla evlenmeden önce herşeyimi anlattim allah razı olsun bir kere bile beni uzmedi o aile ile bir kere bile gorusmedim anneme bunları anlattığım da yapar benim kardeşim dedi ne dicen bu kadına ben atlattım eşim sayesinde atlattım hepsini
Allah belasını versin öyle insanların üzüldüm çok şükür benim gibi kurtulmuşsun

Çok üzüldüm ya :( dayı olacak birde şerefsiz pislik .eşim çocuk şube de çalışıyordu bir kez demişti ki çocuk aile içinde istismara uğradım diye geliyor aile inkar ediyo sonra çocuğu cezalandırıyor istemiyor çocuk yurda veriliyor diye ...bir annenin kızına inanmaamasi ne demektir ya ...
Ne mutlu ki karşınıza iyi bir insan çıkmış rabbim.huzurunuzu mutluluğunuzu hiç bozmasın inşallah 🙏

Biliyorum dertlerini psikolağa gidiyorum buraya içimi döküncede rahatladım baya
Ne sıklıkla gdiyorsun psikoloğa?en azından haftada 1 gitmen çok önemli en iyi cevabı o şekilde alabiliyorsun.
gençsin önünde uzun yıllar var yeni bi sayfa aç ve kendine söz ver geri kalan hayatını mafetmelerine izin verme

• Beğen
Reactions: 000
Çok üzüldüm ya :KK43: dayı olacak birde şerefsiz pislik .eşim çocuk şube de çalışıyordu bir kez demişti ki çocuk aile içinde istismara uğradım diye geliyor aile inkar ediyo sonra çocuğu cezalandırıyor istemiyor çocuk yurda veriliyor diye ...bir annenin kızına inanmaamasi ne demektir ya ...
Ne mutlu ki karşınıza iyi bir insan çıkmış rabbim.huzurunuzu mutluluğunuzu hiç bozmasın inşallah 🙏
Amin cnm dayidan cinsel taciz üvey babadan cinsel taciz daah yaş 22 bunların hepsi 6 yaş ve 12 yaş arasında oldu annede kızına sahip çıkmıyor umrumda değilsin diyor 3 kocasıyla mutlu mesut yaşıyor yatacak yerleri olmasın inşallah

Numaranızı bilinmeyen numaralardan verilmesi için de gizleyin. Tek bir akrabaya dahi vermeyin numaranızı.

Amin cnm dayidan cinsel taciz üvey babadan cinsel taciz daah yaş 22 bunların hepsi 6 yaş ve 12 yaş arasında oldu annede kızına sahip çıkmıyor umrumda değilsin diyor 3 kocasıyla mutlu mesut yaşıyor yatacak yerleri olmasın inşallah
Amin amin ....Rabbim böylesine çocuk vermesin gerçekten ya ..ama şuan mutlu olmanıza çok sevindim

Anlıyorum seninde hayatın zordu dedemden sürekli dayak yerdin 2 evladını babasız büyüttün ama benim hayatımı mafvetmeyecektin anne ben ağladığımda benle dalga geçmeyecektin anne erkek kardeşimle bir olup beni ezmeyecektin anne 20 yaşıma kadar senden ve o manyak oğlundan dayak yemeyecektim anne 15 yaşıdayken sırf kardeşime karşılık verdim diye üstüme çullanmayacaktın anne bunları ağlayrak yazıyorsam sebebi sen ve o aşağılık oğlundur anne allahın günü kardeşimle berarber beni dövmeyecektin anne o dayaklar canımdan daha çok yüreğimi acıttı anne üniversite hayatım benden 5 yaş küçük kardeşim ve senden dayak yiyerek geçmeyecekti anne heleki oğlum için herşeyi yaparım ama senin gibi bir s..tük için kılımı kıpırdatmam demeyecektin anne sana.para mara yok demeyecektin anne madem beni sevmeyecektin niye doğurdun anne oğlunla yaşardınız mutlu mesut sen orul orul o...busun anne kardeşim olacak ruh hastası sende tam bir p.çsin ne istedin benden ne yaptım sana artık arama beni senden nefret ediyorum benim senin gibi kardeşim yok 7 sene boyumca dövdünüz annemle beraber beni sizle asla barışmayacam 25 yaşındayım çok şükür şuan iyiyim allahım benim niye böyle bir hayatım var sizce ne yapmalıyım bana akıl verin içimi dökmek istedim lütfen yanıt verin
Sizi anliyorum. Kendi hayatiniza bakin bu da sizin bir imtihaniniz anneniz cok buyuk yanlis yapmis bazi anneler oyle erkek cocuklari ne derse onu yapıyorlar. Sosyal faaliyetlere aktivitelere katilin psikolojik destek alin. Allaha bol bol dua edin gececektir insAllah

Madem hayatınızı bu hale getirdiler , psikolojinizi bozdular öyleyse sadece kendiniz için yaşayın bundan sonra.

Bu kadar kin size zarar, yani yine siz kaybediyorsunuz.

En iyi unutma iyileşme terapisi affetmektir. Affedin ve sınır koyun.

Babasız büyüttü bizi , çok emeği var üzerimizde ,psikolojisi bozuktu telkinleriyle affettirin içinize. Sonra yolunuza bakın.

Back
X