- 2 Temmuz 2018
- 3.504
- 4.026
- 53
- 35
- Konu Sahibi 06Melisa06
Tamam haklısın da
annen için yinede bu kadar ağır konuşma
annen için yinede bu kadar ağır konuşma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
su an hayretler icindeyim.ben mi yazdim acaba bu yaziyi diye dusunuyorum.baban hayatta mjAnlıyorum seninde hayatın zordu dedemden sürekli dayak yerdin 2 evladını babasız büyüttün ama benim hayatımı mafvetmeyecektin anne ben ağladığımda benle dalga geçmeyecektin anne erkek kardeşimle bir olup beni ezmeyecektin anne 20 yaşıma kadar senden ve o manyak oğlundan dayak yemeyecektim anne 15 yaşıdayken sırf kardeşime karşılık verdim diye üstüme çullanmayacaktın anne bunları ağlayrak yazıyorsam sebebi sen ve o aşağılık oğlundur anne allahın günü kardeşimle berarber beni dövmeyecektin anne o dayaklar canımdan daha çok yüreğimi acıttı anne üniversite hayatım benden 5 yaş küçük kardeşim ve senden dayak yiyerek geçmeyecekti anne heleki oğlum için herşeyi yaparım ama senin gibi bir s..tük için kılımı kıpırdatmam demeyecektin anne sana.para mara yok demeyecektin anne madem beni sevmeyecektin niye doğurdun anne oğlunla yaşardınız mutlu mesut sen orul orul o...busun anne kardeşim olacak ruh hastası sende tam bir p.çsin ne istedin benden ne yaptım sana artık arama beni senden nefret ediyorum benim senin gibi kardeşim yok 7 sene boyumca dövdünüz annemle beraber beni sizle asla barışmayacam 25 yaşındayım çok şükür şuan iyiyim allahım benim niye böyle bir hayatım var sizce ne yapmalıyım bana akıl verin içimi dökmek istedim lütfen yanıt verin
ya canim travmatik olaylar demissin ya biraz acar misin bu travma meselesiniYani travmatik olaylar. Cocukken bende dayak yerdim. Ama fiziksel şiddetden çok, "annem beni istemiyor/sevmiyor" hissi daha kötüydü.onun için içinizdeki öfkeyi ve kırgınlığı az cok tahmin edebiliyorum
Babam ben 7 yaşındayken vefat ettisu an hayretler icindeyim.ben mi yazdim acaba bu yaziyi diye dusunuyorum.baban hayatta mj
yasadiklarimiz cok benzerBabam ben 7 yaşındayken vefat etti![]()
O öyle olmuyor canım. Kendimden biliyorum. Halının altına süpürülen tozlar misali sürekli karşıma çıkıyor bir şekilde. Lütfen psikolojik destek al.Şuan iyiyim ama aklıma gelince çok kötü oluyorum
Çok zor affetmek için den gelmiyorsa affetme açma telefonlarını ve imkanınız varsa psikolojik destek alın. Böyle küfürler etmenizin sadece size zararı varAnlıyorum seninde hayatın zordu dedemden sürekli dayak yerdin 2 evladını babasız büyüttün ama benim hayatımı mafvetmeyecektin anne ben ağladığımda benle dalga geçmeyecektin anne erkek kardeşimle bir olup beni ezmeyecektin anne 20 yaşıma kadar senden ve o manyak oğlundan dayak yemeyecektim anne 15 yaşıdayken sırf kardeşime karşılık verdim diye üstüme çullanmayacaktın anne bunları ağlayrak yazıyorsam sebebi sen ve o aşağılık oğlundur anne allahın günü kardeşimle berarber beni dövmeyecektin anne o dayaklar canımdan daha çok yüreğimi acıttı anne üniversite hayatım benden 5 yaş küçük kardeşim ve senden dayak yiyerek geçmeyecekti anne heleki oğlum için herşeyi yaparım ama senin gibi bir s..tük için kılımı kıpırdatmam demeyecektin anne sana.para mara yok demeyecektin anne madem beni sevmeyecektin niye doğurdun anne oğlunla yaşardınız mutlu mesut sen orul orul o...busun anne kardeşim olacak ruh hastası sende tam bir p.çsin ne istedin benden ne yaptım sana artık arama beni senden nefret ediyorum benim senin gibi kardeşim yok 7 sene boyumca dövdünüz annemle beraber beni sizle asla barışmayacam 25 yaşındayım çok şükür şuan iyiyim allahım benim niye böyle bir hayatım var sizce ne yapmalıyım bana akıl verin içimi dökmek istedim lütfen yanıt verin
ya canim travmatik olaylar demissin ya biraz acar misin bu travma meselesini
Numaranı değiştirdikten sonra numaranı gizlemeyi unutma 118li numaralardan sorduklarında da bulamasinlarMesleğim var numaramı yarın gidip değiştirecem
Şuan iyiyim ama aklıma gelince çok kötü oluyorum
Ne sıklıkla gdiyorsun psikoloğa?en azından haftada 1 gitmen çok önemli en iyi cevabı o şekilde alabiliyorsun.
gençsin önünde uzun yıllar var yeni bi sayfa aç ve kendine söz ver geri kalan hayatını mafetmelerine izin verme
Ayrıldım mesleğimde varO evden ayrıldınız değil mi? Kendi paranızı kazanıyor musunuz?