Bu yazıyı şerefsiz anneme yazdım

Günlük hayatımda bırakın küfrü argo bile kullanmam.
Ne ailemden duydum böyle çirkin sözleri,
ne eşimden,sebepsiz ve yersiz kullananları
da eleştiririm.
Bununla birlikte konu sahibine kızamadım.
İçinde kaynayan bir volkan var,ateşini ancak bu şekilde,bir nebze olsun söndürüyor demek ki.
Üstelik yüzüne söylemiyor,annesi olacak kadının haberi yok bu sözlerden.

Her doğuranın 'ana' olamadığını düşünenlerdenim.
O nedenle anneye bu söylenir mi?Demeyeceğim.
Korunmaya muhtaç bir çocuğa fiziksel ve duygusal olarak eziyet eden tacizcilere, tecavüzcülere,istismarcılara,
çocuğa,hayvana,kadına karşı şiddet kullanan yetişkinlere hepimiz sayıp,sövüp,beddua etmiyor muyuz?
Olaya öyle bakıyorum.
Kızcağız analık görmemiş ki 'anamdır,
böyle konuşmam doğru olmaz' desin.

Konu sahibi arkadaşım yaşadıklarınız çok zor,
lütfen uzun süreli ve periyodik olarak devam edin psikoterapiye.
İçinizdeki öfke,eğer onu boşaltıp, sağaltmazsanız sizi içerden kemirip,çürütür.
Hayatın bundan sonra,sizin için daha güzel geçmesini diliyorum.

Yani demek istediğim: Konu sahibi küçük yaşta babayı kaybetmiş. Ebeveyn olarak tek anne kalıyor. Sığınağı tek liman annesi ve kardeşi. Babasını kaybettiği yetmiyormuş gibi anne sevgisinden mahrum kalıyor. Üstelik en çok sevgisini ve korumasına muhtaç olduğu çocukluk ve ergenlik yıllarda fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kalıyor. Babanın ölümü baştan başa bir çocuk için travma. Annenin ve kardeşin yaptığı ayrı travmalar yaratmıştır. Her çocuk annesi tarafından sevilmek ister. Ne kötü olsa olsun. Eminim konu sahibi de uzun süre kendini kusurlu bulup, suçlayıp annenin sevgisini kazanmaya çalışmıştır bu yüzden. Ama maalesef sorunlu anneden ne istediği sevgiyi nede ilgiyi görmüş. Üstüne elinde olmayan sebeblerden dolayı kardeşine kurban edilmiş. Yani nerden tutsak elde kalır. Konu sahibinin öfkesini anlıyorum. Ama öfkesinden büyük yaşadığı sevgisizlik var ortada

Anne sevgisiyle büyümeyen çocuğa ne verirsen ver doymaz .

İşim var onlarla görüşmek istemiyorum ama beni devamlı arayıp duruyorlar çok pişmanlarmış yüzlerine bakmam onların

Bir çıkarları vardır elbet. Görüşmeyin.

Şu an iyiyim diyorsunuz ama yazınızdan hiç öyle anlaşılmıyor. Psikolojik tedaviye ağırlık verin..
Terapi falan görmeniz lazım..
Allah yardımcınız olsun..

Başlığı okuyunca kısa süreli bir şok geçirdim ama sana kızamıyorum. Yaşadıkların çok ağır. Eminim burda yazdiklarin olan bitenin sadece bir parcasi, daha fazlasini yasamis oldugunu tahmin ediyorum. Senin icin çok üzüldüm :KK43:

Şuan terapiye ihtiyaç duymadigini zannedebilirsin. Ama bu tramvalar senin hayatının hiç tahmin etmediğin süreçlerinde hortlayacak, belki de sen farketmeden kararlarına etki edecek. Ilerideki es seçimine, arkadaş çevrene, is hayatindaki insanlarla iliskielrine kadar birçok sosyal alanda seni etkisi altina alacak bu yasadiklarin

Bu sebeple terapi şart. Lütfen bunu düşün. Kendin için

Bu kadar öfke size zarar. Öfkenizi çok iyi anlıyorum. Annenizin şiddet uygulama sebebi kendisinin de şiddet görmesi. Genel de hep böyle oluyor. Ailede yardım alabileceğiniz ya da annenizi uyaracak hiç kimse yok muydu?

Kirmiziyla yazilan yere katilmiyorum. Benim annemde dayak yiyerek buyumus hatta eve kapatmislar okutmamislar ama o benim icin herseyi yapti. Bunun anneninde siddet görmesiyle bagdastirmayin lutfen bu kendini gelistirememekle alakali

Konu sahibi ben fiziksel bir dayak yemedim ama baba ve baba tarafindan psikolojik iskencelere maruz kaldim. Bu nedenle icinizdeki kinide nefretide anliyorum. Gorusmeyin ve numaranizi degistirin sonrasinda tek yapacaginiz maddi ve manevi olarak somurulmeden tek ve dik bir sekilde hayatiniza bakmaniz yasadiklariniz sizi yildirmasin ders alarak yuruyun bu yolda ❤

Bu kız çocukken annesine muhtaçtı, zayıftı.Peki annesi n'aptı. Kızın bu zayıflığından faydalanarak onu dövdü, hırsını ondan çıkardı. Üstelik oğluna da dövdürdü bu kızı. Oyuncak gibi oynadılar kızla. Bu kadar istismarın üstüne kız annesine küfretti diye onu eleştiriyorsanız vicdanınız yok demektir.Kadın anneliğini kullanarak her şeyi yapmış ama kızın yaşadıklarına değil de annesine küfretmesine şaşırıyorsunuz!

Anlıyorum seninde hayatın zordu dedemden sürekli dayak yerdin 2 evladını babasız büyüttün ama benim hayatımı mafvetmeyecektin anne ben ağladığımda benle dalga geçmeyecektin anne erkek kardeşimle bir olup beni ezmeyecektin anne 20 yaşıma kadar senden ve o manyak oğlundan dayak yemeyecektim anne 15 yaşıdayken sırf kardeşime karşılık verdim diye üstüme çullanmayacaktın anne bunları ağlayrak yazıyorsam sebebi sen ve o aşağılık oğlundur anne allahın günü kardeşimle berarber beni dövmeyecektin anne o dayaklar canımdan daha çok yüreğimi acıttı anne üniversite hayatım benden 5 yaş küçük kardeşim ve senden dayak yiyerek geçmeyecekti anne heleki oğlum için herşeyi yaparım ama senin gibi bir s..tük için kılımı kıpırdatmam demeyecektin anne sana.para mara yok demeyecektin anne madem beni sevmeyecektin niye doğurdun anne oğlunla yaşardınız mutlu mesut sen orul orul o...busun anne kardeşim olacak ruh hastası sende tam bir p.çsin ne istedin benden ne yaptım sana artık arama beni senden nefret ediyorum benim senin gibi kardeşim yok 7 sene boyumca dövdünüz annemle beraber beni sizle asla barışmayacam 25 yaşındayım çok şükür şuan iyiyim allahım benim niye böyle bir hayatım var sizce ne yapmalıyım bana akıl verin içimi dökmek istedim lütfen yanıt verin
Annenin yerinde olsam yaşlanmak istemezdim. Elinize düşerse yandı. Ama etme bulma dünyası napcan...

Yazdıkların çok ağır ama hep derim insan delirir ama niye delirir. Bundan sonra önüne bak sil gitsin hepsini. İçini güzellikler güzel insanlar doldursun.

Allah yardımcın olsun çok üzüldüm.evlenince kıymetli olursun canım pişman olurlar.hele bide çalıştığında senden kıymetlisi olmaz

Kirmiziyla yazilan yere katilmiyorum. Benim annemde dayak yiyerek buyumus hatta eve kapatmislar okutmamislar ama o benim icin herseyi yapti. Bunun anneninde siddet görmesiyle bagdastirmayin lutfen bu kendini gelistirememekle alakali

Konu sahibi ben fiziksel bir dayak yemedim ama baba ve baba tarafindan psikolojik iskencelere maruz kaldim. Bu nedenle icinizdeki kinide nefretide anliyorum. Gorusmeyin ve numaranizi degistirin sonrasinda tek yapacaginiz maddi ve manevi olarak somurulmeden tek ve dik bir sekilde hayatiniza bakmaniz yasadiklariniz sizi yildirmasin ders alarak yuruyun bu yolda ❤
Tabi ki de haklısınız. Benim demek istediğim şiddet gören kişiler, şiddet uygulamaya daha eğilimli oluyor.
Yoksa tabi ki kendini yetiştirmekle alakalı

Insana en buyuk kazigi once ailesi atar biliyorum.psikolojik destek al ve onlari hayatindan cikar.Boyle insanlara ihtiyacin yok bu hayatta, insallah bundan sonra guzel insanlar cikar karsina...

seni çok iyi anlıyorum ve bence ayrı ev tutmakla ve kendi paranı kazanmakla çok iyi yapmışsın,sakın onlarla bi daha görüşme yoksa benim gibi bok çukuruna düşersin bi daha da kurtulamazsın.inşallah ben de kurtulurum çünkü ben de 22 yaşıma kadar bözek muamelesi gördüm,dövüldüm,küfürün haddi hesabı yok zaten, şimdi de kendi paramla sömürülüyorum. ben çekip gidemiyorum o işler öyle olmuyor ama Allah seni kurtarmış inşallah darısı bana ve bizim gibi olanlara. :(

Anlıyorum seninde hayatın zordu dedemden sürekli dayak yerdin 2 evladını babasız büyüttün ama benim hayatımı mafvetmeyecektin anne ben ağladığımda benle dalga geçmeyecektin anne erkek kardeşimle bir olup beni ezmeyecektin anne 20 yaşıma kadar senden ve o manyak oğlundan dayak yemeyecektim anne 15 yaşıdayken sırf kardeşime karşılık verdim diye üstüme çullanmayacaktın anne bunları ağlayrak yazıyorsam sebebi sen ve o aşağılık oğlundur anne allahın günü kardeşimle berarber beni dövmeyecektin anne o dayaklar canımdan daha çok yüreğimi acıttı anne üniversite hayatım benden 5 yaş küçük kardeşim ve senden dayak yiyerek geçmeyecekti anne heleki oğlum için herşeyi yaparım ama senin gibi bir s..tük için kılımı kıpırdatmam demeyecektin anne sana.para mara yok demeyecektin anne madem beni sevmeyecektin niye doğurdun anne oğlunla yaşardınız mutlu mesut sen orul orul o...busun anne kardeşim olacak ruh hastası sende tam bir p.çsin ne istedin benden ne yaptım sana artık arama beni senden nefret ediyorum benim senin gibi kardeşim yok 7 sene boyumca dövdünüz annemle beraber beni sizle asla barışmayacam 25 yaşındayım çok şükür şuan iyiyim allahım benim niye böyle bir hayatım var sizce ne yapmalıyım bana akıl verin içimi dökmek istedim lütfen yanıt verin

Zor bir hayat yaşamışsınız. Telefon, sosyal medya vb. tüm bağlantıları kapatın ve ailenizden uzaklaşın. Ne olursa olsun onlarla iletişime geçmeyin ve mutlu olun...

derdinizi öfkenizi hepimiz anlıyoruz, paylaşıp içinizi dökmeniz de güzel ancak burası ağlama duvarı değil ve konuda kullandığınız aşağılayıcı kelime ne olursa olsun derdinizi örtmeyecekti, daha çok yaşadıklarınızı paylaşsaydınız onun yerine, sizin derdinize ortak olan daha fazla KK kızları olurdu...
allah yardımcınız olsun yine de ne diyelim...

Back
X