- 1 Ocak 2016
- 452
- 394
- 18
- 34
- Konu Sahibi parislondonn
-
Cazgır biriyimdir Ahaha:) ama abim var iste arada.Bu yengeye cazgir bir gorumce şirret bir kv yakışır.
Ben o burnu var ya naparim da ah abimi sevmesem bu kadarDoktor ya burnu yukarlarda galiba.
Evlenince inşallah abinize de öyle kötü davranmaz. Abiniz iyi biri gibi. Yoksa seni de çağırmazdıBen o burnu var ya naparim da ah abimi sevmesem bu kadar
Evet abim dünya iyisidir . zaten onun hatrina cevap vermiyorum bu küstaha. İkisinin arası anlam veremeyecegim şekilde çok iyi.Evlenince inşallah abinize de öyle kötü davranmaz. Abiniz iyi biri gibi. Yoksa seni de çağırmazdı
Selam hanımlar. Ya abim bi ay önce falan bizi kız arkadaşıyla tanıştırdı. Abimle kirk yılda bir görüşürüz başka bir şehirde doktor kendisi . bu kız da doktormus ama ben hayatımda boyle bor gicikla daha karşılaşmadım. Ben 170 boylarında 46 kiloyum. Evet zayifim ama kilo alamiyorum napim. Ki spor yaptigimdan dolayı öyle bi deri bi kemik de görünmem. Konu diyetten açıldı bu demez mi birkaç kilo vermek istiyorum ama (beni gostererek) boyle de olmak istemem simdi dedi. Yuh dedim ağzım açık bakıyorum acaba şakaya bagliycak mi diye yok konu kapandı orda. Ben iyi davranmaya calisiyorum ama bir soğukluk bir terslik. Kız gerçi genel olarak soğuk bi abime sıcak davraniyo. Ama çok da patavatsız. Kendisi doktor ya benim okuduğum bolumu eleştirdi aman dedi o bolumu bitirmekte ne var yata yata geciyosun. Ben de bi celallendim zaten sivri dilli biriyim ama abimin hatrina bisey yapamadim. Kıza odamızı verdik demez mi yaa oda sigara mi kokuyo of havalandiralim falan. Halbuki odada da sigara icmem, mümkün değil. Annemden papara yedim anasını satiyim bu kız yüzünden . son olarak az önce gezmeye gittiler whatsaptan yazdım ne zaman gelceksiniz diye kız goruyo ama cevap vermiyo çevrimiçi arabada ama yazmiyo. Mecbur aramak zorunda kaldım yarim saat cevap gelmeyince. Sürekli bi burun kivirmalar falan. Annem de sevmedi zaten. Ama genelde bana yuruyo kız hayır ne yaptıysak sanki. Abim sen de gel istersen alisverise demisti abime kaş goz yapti hani gelmesin anlaminda onu da yakaladim. Yok abi gelmiyim dedim.ki zaten de ne isim var yanlarinda.Çok gicik oldum tamam bi dert değil ama yine de içimi dökmek istedim.
Ya iste beni bilmiyorsunuz. Ben şu ibs de bi Ayşegül vardı haksızlığa uğrayınca car car car susmayan bi tipim. Bi başlasam o kız ağlayacak onu da biliyorum abime ayıp olur diye sustum.E cevap verin. Şaşırmış bir vaziyette "Aaa hiç öyle denir mi çok ayıp yahu" vs deyin.
Ya iste beni bilmiyorsunuz. Ben şu ibs de bi Ayşegül vardı haksızlığa uğrayınca car car car susmayan bi tipim. Bi başlasam o kız ağlayacak onu da biliyorum abime ayıp olur diye sustum.
Aynen valla. Zaten abim sehirdisinda görev yapiyo . bu kız katiyen burda yaşamayı kabul etmez. Denizi olan şihirdi yasiycikmis kendileriah ahhh cektim konuyu okuyunca.
bende görümceyim! asla da kötü bişey yapmadım ama sevilecek yanı olsa severdim gelini!
bende yakaladım öyle kaşlar gözler ama senin gibi abim için bişey demedim.
gerçi şimdilerde o maço abim olmuş evine kuzu .. bu işler böyle demekki.
bişey demiş olsaydık zaten düşman ederdi bize abimi. yine yüzünü gören cennetlik ama yapacak bişey yok kız almadık oğlan verdik resmen
Deniycem bakalım. Hasbam uyuyo şu anYok işte car car söylemeyin. Gülerek bir cümle söyleyin, nokta atışı şeklinde. Sonra da gülüp geçin. Tartışma da çıkmaz, içinizde de kalmaz.
Aynen valla. Zaten abim sehirdisinda görev yapiyo . bu kız katiyen burda yaşamayı kabul etmez. Denizi olan şihirdi yasiycikmis kendileri
Güzel kiz allah için. Ama çok gıcık.tipini çok merak ettim nedense
Güzel kiz allah için. Ama çok gıcık.
Evet ya kotu bi durum yasamissin. Ben çok da sabırlı sayilmam bakalım nereye kadar gidecek. Zaten cuma günü defolup gidiyo dilim varmiyo söylemeye ama ayrılsalar çok da uzulmemsana diceeem tek şey boşver takma .. bende çok yıprandım ailemide cok yıprattı. ama şimdi hepsi unutuldu boşuna yorulmuşuz dil dökmüşüz.. herkes seviyorumculuk oynuyo ama yapacak bişey yok artık. bende evlenip oglanın ailesine aynını yapcam
yok ya asla yapmam yaşadım gördüm yaşatmam diyorum valla kız benden kıskanıyo abimi ki haftada 1 belki gelirler. oysaki kendisi evlenmemiş gibi annesinde kalıyo hala abim gece nöbetindeyken falan ve kız erkek kardeşiyle uyuyo. biz sadece sarılır şakalaşırız abimle olay olur onun yaptıgına bak. insan deli oluyo tabiii hadi gelde abiye anlat bunu. kör olmuş gözleri kör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?