Bu yenge de fazla olmaya başladı

Ah ah keşke herkes düşüncesini belirtirken boyle saygılı ve nazik olsa biz de ona gore tavrimizi belirliycez ama nerde:))

Ah ah keşke herkes düşüncesini belirtirken boyle saygılı ve nazik olsa biz de ona gore tavrimizi belirliycez ama nerde:))

Canim yorumunu görmek istemediğin üyeyi göz ardı et kendi kendine konussun. .

Ben o ilk açtığin konu üzerine yorum yapacagim. Tartismalari okumamış gibi. .
Insanlari memnun etmek çok zor. Illaki surtusme yasarsiniz ama inceden laf soylediginde sen de inceden cevabını ver altta kalma ama öyle bas bas bağırarak değil. Çünkü bir tartismada haklı bile olsan bagirdigin anda kaybedersin ve karşı taraf seni terbiyesizlikle suçlar ve ne dersen de kapatır sana kendini. Oysa ki böyle sakin sakin davrandiginda işini kolay halledersin. Kendini ezdirme ama bu iside abartmadan uygula. Çünkü herzaman gorumceler haksız değil bazen cazgir bir görümce hakedenlerde oluyor. Abim için susuyorum diyorsun belliki abine olan saygindan cevap vermemissin aslında damarina basilmadikca iyi bir kizsin ben öyle algiladim. Sana sinirsiz sakin bir gün dilerim :)

iki tarafta birbirinden hoşlanmamış birbirlerine gıcıklık yapıyorlar olay o

Çok abartmissin. Yengenin söylediklerini bana söyleseler anlamam bile. Şu kızı daha fazla doldurusa getirmeyin. Gidip simdi kizin sacini basini yolacak. Senin de bi acın var herhalde. Oyle bir anlatmissin ki. Aileyi birbirine katmis falan yazmissin. aynı konuyu mu okuduk anlamadım ki?

sevgilisini/eşini, kız kardeşlerinden kıskanan bayanlardan bu da demek ki.
bana da size çektirecek gibi geldi.
gerçi bu tipler sadece size değil annenize de çektirir.
siz pek umursamayın bence, ama lafın altında da kalmayın yani, tepenize çıkmasın.

Ben bekarım. Konu sahibinin anlatımına dayanarak konuşacak olursak, burda birinin üzerine gidiliyorsa o kişi görümce, üzerine giden de gelin adayı. Konu sahibi laflarına cevap vermediğini yazmış, daha ne yapsaydı? Ayrıca neden birileri birilerini idare etmek zorunda ki? Herkes ağzının ayarını bilsin, saygı karşılıklıdır. Baştan nasıl alışılırsa bir daha öyle gider, kimse kendini ezdirmemeli ve ezmemeli. Bende bu konuda çok dertliyim aslında, kimse benim yaptığımı yapsın istemem, hep alttan alınca altta kalanın canı çıkıyor.

abi hatırına susuyorsunuz da, kız kardeş hatırı yok mu? bütün hastalıklar sıkıntıdan kederden susup içe atmalardan geliyor farkında mısınız?

biri bana gelmesin diye kaş göz yapacak, okulumu aşağıayacak, kiloma laf edecek. öyle büyük bir kavga çıkarırım ki bir daha ağzını açmaya cesaret edemez. onu yapamasam bile soktuğu her lafa karşılık bin beter laf sokarım. abimle evlenecek diye beni aşağılama hakkına sahip olamaz kimse. siz susup alttan aldıkça azıtmış karşı taraf. susmayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…