Bu yenge de fazla olmaya başladı

Evet ya kotu bi durum yasamissin. Ben çok da sabırlı sayilmam bakalım nereye kadar gidecek. Zaten cuma günü defolup gidiyo dilim varmiyo söylemeye ama ayrılsalar çok da uzulmem

ben abimi karşıma alıp ayrıl bile demiştim
neyseki başka şehirdelermiş cokta görmessin abinle aranı sıcak tut yeter

Sigara olayı nasıl oldu biliyo musunuz anlatiyim. Simdi annem dert yandı benden iste bizim kız da bırakmadı sunu kirk kere yalvardim falan elinde gördükçe pakedi yirtiyorum dedi . bu da gicikligina söyledi yani. Yoksa ben kim evde sigara içmek kim arada sırada balkonda belki. Annem suphelensin de bana kizsin diye yaptı eminim bundan.
Ayrıca ben zaten bana sıcak davransin demedim asla da bunu beklemem ama laf sokuyo devamlı. Ona bozuluyorum. Gezme konusuna gelince belki hakli ama abime karşı "onu çağırma" bakışı atacak kadar cesaretinin olmasına sasiriyorum. Ki zaten yalvarsalardi da gitmezdim sonuçta bas basa kalmaları gerektiğini ben de biliyorum

Eşini size karşı koruyo. Abin iyi yapıyomuş. Kör de olmamış. Yoksa neler yaparmışsınız

Eşini size karşı koruyo. Abin iyi yapıyomuş. Kör de olmamış. Yoksa neler yaparmışsınız

farkında bile degil.
karşıma alıp bak böyle şöyle oluyo desem hemen degiştirir durumu ama benim umurumda degiller artık noluyosa olsun dedim.
hem ben yada annem kötü bişey yapacak insanlar degiliz. özellikle anneme laf ettirmem.
öyle sinirimi bozan bi yorum yapmışssınız ki sakin kalmam imkansız.
artık ne yaşadıysanız!

Şu mesajdan sonra ne denir? Hiçbişey yaşamadım. Abisine ayrıl demişmiş. O da ayrıldı hemencik.

İyi akşamlar

Bunu gercekten soylediniz mi?
Yengeniz boyle bir sey yaptiginizi ogrenmisse sizi sevmemesi istememesi cok normal, hakli da.
Kendimi dusundum de valla dusunmek bile istemiyorum yanii ne kadar kotu..

Kardeş sen bana ders verir misin

Yenge adayı Patavatsizmis gerçekten abi bu dediklerini duyunca bişey demedimi acaba .bence cevap vermelisin kirildigini abide bilmeli yoksa devamı gelir

Bunu gercekten soylediniz mi?
Yengeniz boyle bir sey yaptiginizi ogrenmisse sizi sevmemesi istememesi cok normal, hakli da.
Kendimi dusundum de valla dusunmek bile istemiyorum yanii ne kadar kotu..

zaten ayrılmıştı kayınvalidesi barıştrdı. abim okadar kötü durumdaydı ki hastanelik oluyodu kafasını duvara vura vura bayıldıgını biliyorum ! sanırım sebebi tahmin ettiniz. sebep olacak kişiyi yani.

herşeyi bilip bilmeden konuşmayın.
Giderli Hatun sende okuyu ver.

Yenge adayı Patavatsizmis gerçekten abi bu dediklerini duyunca bişey demedimi acaba .bence cevap vermelisin kirildigini abide bilmeli yoksa devamı gelir
Abim "eyvah simdi ortalık karışacak" ifadesi takındı korktu bir şey demedi. Ben de demedim misafir napiyim zor durumda kaldım acikcasi

Gulerek ayrilmasini istedim demissiniz..
Kim olsa gorumcelik yaptiginizi dusunur ben ne yapabilirim..
Abime cektirdi cok ailecek cok uzulduk ayrilmasini onerdik hatta diyebilirdiniz mesela..
Gulerek anlatilmaz ki madem bu kadar kotu seyler yasanmis..

Gulerek ayrilmasini istedim demissiniz..
Kim olsa gorumcelik yaptiginizi dusunur ben ne yapabilirim..
Abime cektirdi cok ailecek cok uzulduk ayrilmasini onerdik hatta diyebilirdiniz mesela..
Gulerek anlatilmaz ki madem bu kadar kotu seyler yasanmis..
üzerinden 2 yıl geçti napabilirim ki. halada aynı şekilde zorlanıyo abim görebiliyorum. bu görümcelikten degil abimi sevdigimden kızdan banane abim mutlu olsun bana yeterdi. ama gözleri kan canagı olmuş eline makas saplamış geceleri hastanede serum yemekle geçen sinirden üzüntüden kalp ritmi bozulmuş 6 aylık nişanlı bi abim vardı. onu yemege cıkarttım neden devam ediyosun dedim ayrıl bukadar kötü olmana katlanamıyoruz dedim. bisürü şey yani.
burdaki konuya yorum yaptım kendim konu acıp bunu anlatsam gülmezdim sanırım.

Fiziğinizi falan kıskanmış bence.Tam kıskanç hareketler bunlar.
Bu arada tıp okuyan kişilerin çoğunda bu havayı görüyorum.Neden bilmiyorum.Arkadaş bize okumadınız ya ne bu havalar bölümünüz çok da umrumuzdaydı yavvv
Bence de içinizde tutmayın ,şakayla karışık söyleyiverin gitsin ,siz takmayın kafanıza o taksın.

Hahah kesinlikle, sanki maaşını bana ödeyecek . tam küstah ya gerçekten ben boyle bir tip görmedim hayatımda. Misafir olmaması için neler vermezdim ama simdi bi şey desem ben suçlu olucam annem babam zaten acayip kızar bana misafirle polemiğe girdim diye. Dua etsin bizim gibi aileye düştü okuyoruz burda ne kayinvalideler ne gorumceler var. Ben de ona bir şey diyemiyorum burda patliyorum resmen hahaha

Bu tip insanda hiç çekilmez sevimsiz yenge

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…