Bu yenge de fazla olmaya başladı

ne dediysem iyi demişim az bile demişim. Senden susmanı bekleyn olmadı ve yorumumda saygısızlık değildi. Obsoylediğimşey bir atasözüdür. Asıl kastedilen orda yılan değildir burda bir kinaye vardır. Ama işte anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az. (sana zurna demedim he. Gene başka yerden anlama hahahha) ayrıca sende biraz kendini küçük görme var içten,içe bir aşağılık psikolojisi içindesin baştan yengenin doktorluğuna takmıştın şimdi benim öğretmenliğime. Yazık ya
Aynen yuksek lisans öğrencisi ilkokul ya da lise öğretmenini kıskanıyor. Ajsjdj. Hadi bunu da soyle de guleyim. Güzelim iste istediğini söyleyemezsin. Söylersen alır cevabi oturursun . basta yaptığın kabalığı , laf yeyip bozulunca kibar tavırlara dönüştürme yemiyoruz. Gerçekten atasozuydu dimi çok zekisin. Özellikle actigim konuyu kendi kafanda nerelere çektiğini nasıl kotu niyetle karşıladığını görünce tertemiz yüreğine ve yüksek zekana bir kere daha inandım. Yılanın başını küçükken ezmek atasozunun de şöyle bi anlamı vardır . karşındakinin ufak da olsa bir kötülüğünü görür nem kapar tehlike olarak algilarsin. Sonra da onu sindirmeye çalışırsın. Konuyi açtım . bi daha oku gerci çok zeki olduğun için gerek yok da sen bi daha oku istersen akilli kız. Simdi bu olayda ben yenge adayına ne gibi bir tehlike sezdirmis olabilirim. Yüz kere dedim bi daha söylüyorum o ne derse sadece sustum. Hatta yorumları oku arkadaşlar niye susuyosun ezdirme kendini dediler. Ne yapmisim ben de oh oh iyi yapmış sana diyosun. Ya sen bence bi git. Kotu niyetini başkasına kus.

Çok yanlışsın..
Abisi mutlu onunla demek ki. Sırf kız kardeşiyle uyum sağlayamadı yada bi şekilde yıldızları barışmadı diye neden araları bozulsun ki ?
Böyle de fesatlık görmedim.
Kötüyse kendine kötü canım, abisiyle görüştüğü bile yokmuş, yengesini hiç görmez. Bunun için aralarına mı girilirmiş.
Doğru soyliyosunuz ben zaten ayrilsinlar istemem. Sorun benimle onun arasında. Gerçi sorunun sebebini de anlamış degilim

Konu diyetten açıldı bu demez mi birkaç kilo vermek istiyorum ama (beni gostererek) boyle de olmak istemem simdi dedi. Yuh dedim ağzım açık bakıyorum acaba şakaya bagliycak mi diye yok konu kapandı orda. .
Buna bende çok şaşırdım. İyi niyetli hiç bi şey yok. Neyi amaçlayarak yapmış bende anlayamadım. Ayıp gerçekten.. Ama gerisi için o böyle deyip kabullenmek lazım. Herkes bir olmuyor işte.
Bilmiyorum ben mi fenayım ama mesela benim sevgilimin kız kardeşi olsa ve biz çıkıp gezecek olsak bende istemeyebilirim. Ara ara hep beraber görüşelim tabi bunda bi şey yok ama mesela o an sevgilimle yalnız kalmak özel bi şeyler paylaşmak istiyorumdur..
Ya belki o an kaş göz yapamam ama sonrasında düşüncelerimi sevgilime söylerim yani.
Kilonla ilgili yaptığı şey dışında çok kafaya takılacak bi şey göremedim ben.
Sen bence sevememişsin bu yüzden her şeyi rahatsız etmiş seni.. :KK51:

Buna bende çok şaşırdım. İyi niyetli hiç bi şey yok. Neyi amaçlayarak yapmış bende anlayamadım. Ayıp gerçekten.. Ama gerisi için o böyle deyip kabullenmek lazım. Herkes bir olmuyor işte.
Bilmiyorum ben mi fenayım ama mesela benim sevgilimin kız kardeşi olsa ve biz çıkıp gezecek olsak bende istemeyebilirim. Ara ara hep beraber görüşelim tabi bunda bi şey yok ama mesela o an sevgilimle yalnız kalmak özel bi şeyler paylaşmak istiyorumdur..
Ya belki o an kaş göz yapamam ama sonrasında düşüncelerimi sevgilime söylerim yani.
Kilonla ilgili yaptığı şey dışında çok kafaya takılacak bi şey göremedim ben.
Sen bence sevememişsin bu yüzden her şeyi rahatsız etmiş seni.. :KK51:
Niye sevmeyim ki. Sigara konusunda yaptığı bilerek cevap atmamamsi garip garip bakıp göz döndürmesi. Yapmayın allah aşkına bu yenge hanim beni sevemedi asil :)

Valla var aşağılık psikolojisi sende ay ne güldüm gece gece yüksek lisans öğrencisiymiş te benim öğretmenliğini aşağılıyormuş haspam ya çok tatlısın hahhahahahahh. Ben bu gece çok eğlendim sayende senin gibi çirkef bir insanın için için nasıl delirdiğini gördüm mesajlarında. Nasıl farklı görüşlere katlanamadığını gördüm. Atasozınun açıklamasını biliyormuşsun bak ne güzel işte aynen bunu ima ettim bende. Hadi canım sen git derslerine çalış kendini gerçekleştirmene çok var daha sen ihtiyaçlar hiyerarşisinin ikinci basamağında takılıp kalmışsın. Laf sokuyomuş da lafı yiyip oturuyormuşum şeker şey seni
Aynen yuksek lisans öğrencisi ilkokul ya da lise öğretmenini kıskanıyor. Ajsjdj. Hadi bunu da soyle de guleyim. Güzelim iste istediğini söyleyemezsin. Söylersen alır cevabi oturursun . basta yaptığın kabalığı , laf yeyip bozulunca kibar tavırlara dönüştürme yemiyoruz. Gerçekten atasozuydu dimi çok zekisin. Özellikle actigim konuyu kendi kafanda nerelere çektiğini nasıl kotu niyetle karşıladığını görünce tertemiz yüreğine ve yüksek zekana bir kere daha inandım. Yılanın başını küçükken ezmek atasozunun de şöyle bi anlamı vardır . karşındakinin ufak da olsa bir kötülüğünü görür nem kapar tehlike olarak algilarsin. Sonra da onu sindirmeye çalışırsın. Konuyi açtım . bi daha oku gerci çok zeki olduğun için gerek yok da sen bi daha oku istersen akilli kız. Simdi bu olayda ben yenge adayına ne gibi bir tehlike sezdirmis olabilirim. Yüz kere dedim bi daha söylüyorum o ne derse sadece sustum. Hatta yorumları oku arkadaşlar niye susuyosun ezdirme kendini dediler. Ne yapmisim ben de oh oh iyi yapmış sana diyosun. Ya sen bence bi git. Kotu niyetini başkasına kus.

Valla var aşağılık psikolojisi sende ay ne güldüm gece gece yüksek lisans öğrencisiymiş te benim öğretmenliğini aşağılıyormuş haspam ya çok tatlısın hahhahahahahh. Ben bu gece çok eğlendim sayende senin gibi çirkef bir insanın için için nasıl delirdiğini gördüm mesajlarında. Nasıl farklı görüşlere katlanamadığını gördüm. Atasozınun açıklamasını biliyormuşsun bak ne güzel işte aynen bunu ima ettim bende. Hadi canım sen git derslerine çalış kendini gerçekleştirmene çok var daha sen ihtiyaçlar hiyerarşisinin ikinci basamağında takılıp kalmışsın. Laf sokuyomuş da lafı yiyip oturuyormuşum şeker şey seni
Bence de eglenmissindir kesin :), ben pek eglenmedim çünkü gerçekten cahile laf anlatmaya çalışmanın zor olduğunu görüp yoruldum. Sana üçtür neden boyle dusundugunun ve neden öyle bir yorum yaptığının sebebini sordum. Kufretmeyi yeni öğrenmiş ilkokul çocukları gibi laf sokmaya devam ettin. Ya ben ne deyim ki sana. Düşüncenin sebebini daha aciklayamiyosun. Surda senin gibi düşünen tek bi insan olmadı. Bi de dış kapının dış mandalisin sanki olayların icindeymis gibi kin ve nefretle yorum yapıp üstüne atar yeyjnce cirkefe bağlıyosun. Evet cnm yasa cooooq kiskaniyom senin öğretmenliğini. Hayır anlasa anlatcam da ben senden üst mevkideyim zaten neyin aşağılık.psikolojisine gireyim. Deli kız :))

Aman,gelinler gorumcelerden şikayetçi gorumcelerden gelinlerden.

Ayrıca ben senin dusuncecene katlanamiuorum demedim. Düşüncenin kibarca güzel bir üslupla aciklarsin amenna. Ama ilk yorumda saçma sapan sanki karşında babanın oğlu varmis gibi hadsizce cümleler kurarsan ayni seviyede cevap alırsın. Allahım farklı düşünceler diyo. Adi ustunde düşünce bir düşünmenin eseri. Seninki neyin eseri anlayamadım :)

Bence de eglenmissindir kesin :), ben pek eglenmedim çünkü gerçekten cahile laf anlatmaya çalışmanın zor olduğunu görüp yoruldum. Sana üçtür neden boyle dusundugunun ve neden öyle bir yorum yaptığının sebebini sordum. Kufretmeyi yeni öğrenmiş ilkokul çocukları gibi laf sokmaya devam ettin. Ya ben ne deyim ki sana. Düşüncenin sebebini daha aciklayamiyosun. Surda senin gibi düşünen tek bi insan olmadı. Bi de dış kapının dış mandalisin sanki olayların icindeymis gibi kin ve nefretle yorum yapıp üstüne atar yeyjnce cirkefe bağlıyosun. Evet cnm yasa cooooq kiskaniyom senin öğretmenliğini. Hayır anlasa anlatcam da ben senden üst mevkideyim zaten neyin aşağılık.psikolojisine gireyim. Deli kız :))
ay hala meslek hala mevki derde bak ya. At gözlüklerini çıkarıp bir daha bak olaylara. Çoğunluğunnsoylediği her zaman doğrudur diye bişey yok maalesef. Ben sana nedenini ikinci mesajımda söyledim zaten ama anlayamamışsın.

Sen sanki çok olgunsun. Gayet terbiyesiz bir yorum yapmışsın.
herkes de bir terbiye bir ahlak bekçisi. Yılanın başını küçükken ezmesen sonra tepene çıkar. Kadın anlamış kızın nasıl biri olduğunu demekki baştan tavrını takınmış. Kendi soyluyor car car cevap veren bir tipimdir vs. Diye. Hergun görüyoruz burda baştan koyun tavrınızı diye binlerce yorum yapılıyor gelin kızımızda koymuş tavrını.

ay hala meslek hala mevki derde bak ya. At gözlüklerini çıkarıp bir daha bak olaylara. Çoğunluğunnsoylediği her zaman doğrudur diye bişey yok maalesef. Ben sana nedenini ikinci mesajımda söyledim zaten ama anlayamamışsın.
Allahım ölücrm simdi :D yeminle sabirölcer gibisin. Artik sinirlenmiuorim sana. Kızım mevkiyi ilk ortaya atan kim? Doktorluğu ogretmenligimi kiskaniyosun diyen babam değildi :) ben de mevki olarak senden ustun olduğumu belirtip nokta atışı yaptım zoruna gitti :),e gitmesin madem. Evet maddeler halinde yazdigin " biz simdi nasıl sivariz" manifestosunu okudum. Benim actigim konudan öyle anlamları çıkarmak gerçekten fesatlık. Yani bu kadar kotu niyetli olunabilirdi. Tebrik

herkes de bir terbiye bir ahlak bekçisi. Yılanın başını küçükken ezmesen sonra tepene çıkar. Kadın anlamış kızın nasıl biri olduğunu demekki baştan tavrını takınmış. Kendi soyluyor car car cevap veren bir tipimdir vs. Diye. Hergun görüyoruz burda baştan koyun tavrınızı diye binlerce yorum yapılıyor gelin kızımızda koymuş tavrını.
Evet terbiuesizlere kustahlara karşı dilimin kemiği yoktur. Senin gibi dış kapının dış mandalina nasi cevap verip oturttuysam evelallah ona da aynısını yapabilirdim. Ama yapmadım çünkü arada abim var. ( çok zekisin bu bininci yazisim) yengeyle ilk tanışmamız. Bana boyle kustahliklar yaptı ve sustum. Ama senin gibi biri de tutup onu hakli buluyo. Niye acaba aaa aaa :)

Allahım ölücrm simdi :KK70: yeminle sabirölcer gibisin. Artik sinirlenmiuorim sana. Kızım mevkiyi ilk ortaya atan kim? Doktorluğu ogretmenligimi kiskaniyosun diyen babam değildi :) ben de mevki olarak senden ustun olduğumu belirtip nokta atışı yaptım zoruna gitti :),e gitmesin madem. Evet maddeler halinde yazdigin " biz simdi nasıl sivariz" manifestosunu okudum. Benim actigim konudan öyle anlamları çıkarmak gerçekten fesatlık. Yani bu kadar kotu niyetli olunabilirdi. Tebrik
sen gayet güzel sıvıyorsun zaten. Sen mesleğimi öğrenin yüksek lisans öğrencisi olarak diye başlayan cumlenle belli ettin zaten kendini. Fesat olan sensin demek ki kızın her yaptığı zoruna gitmiş.

O doktor hanım gayet de ayıp etmiş. Kız zayıfım kilo alamıyorum diyor doktor olduğu halde kızı üzüleceği yerden vurmuş. Ayıp etmemiş mi? Biz sevgilimizin ailesi ile tanışmaya gitsek ne şekil alacağımızı şaşırırız ayıp etmemek için ama bu hanım gayet terbiyesiz,ukala davranmış. Gerçekten sizi objektif bulmadım, sırf görümce diye herkesi haksız bulmak doğru değil. Yılanın başını küçükken ezmiş demişsiniz gerçekten çok kötü bir yorum. Eğitmenmişsiniz, bence biraz objektif bakmalısınız. İyi geceler

Back
X