- 1 Ocak 2016
- 452
- 394
- 18
- 34
- Konu Sahibi parislondonn
Aynen yuksek lisans öğrencisi ilkokul ya da lise öğretmenini kıskanıyor. Ajsjdj. Hadi bunu da soyle de guleyim. Güzelim iste istediğini söyleyemezsin. Söylersen alır cevabi oturursun . basta yaptığın kabalığı , laf yeyip bozulunca kibar tavırlara dönüştürme yemiyoruz. Gerçekten atasozuydu dimi çok zekisin. Özellikle actigim konuyu kendi kafanda nerelere çektiğini nasıl kotu niyetle karşıladığını görünce tertemiz yüreğine ve yüksek zekana bir kere daha inandım. Yılanın başını küçükken ezmek atasozunun de şöyle bi anlamı vardır . karşındakinin ufak da olsa bir kötülüğünü görür nem kapar tehlike olarak algilarsin. Sonra da onu sindirmeye çalışırsın. Konuyi açtım . bi daha oku gerci çok zeki olduğun için gerek yok da sen bi daha oku istersen akilli kız. Simdi bu olayda ben yenge adayına ne gibi bir tehlike sezdirmis olabilirim. Yüz kere dedim bi daha söylüyorum o ne derse sadece sustum. Hatta yorumları oku arkadaşlar niye susuyosun ezdirme kendini dediler. Ne yapmisim ben de oh oh iyi yapmış sana diyosun. Ya sen bence bi git. Kotu niyetini başkasına kus.ne dediysem iyi demişim az bile demişim. Senden susmanı bekleyn olmadı ve yorumumda saygısızlık değildi. Obsoylediğimşey bir atasözüdür. Asıl kastedilen orda yılan değildir burda bir kinaye vardır. Ama işte anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az. (sana zurna demedim he. Gene başka yerden anlama hahahha) ayrıca sende biraz kendini küçük görme var içten,içe bir aşağılık psikolojisi içindesin baştan yengenin doktorluğuna takmıştın şimdi benim öğretmenliğime. Yazık ya