- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
Bakin bu msjinizi yeni gordum,esiniz tam bir Manipulator!Ben mutlu olmak istiyorum devam etmek ya da bitirmek değil isteğim. Az önce de belirttim eşim yanaşmadı terapiste onların aklı kendine yetmez kimseden akıl alacak değilim gibi şeyler sözledi. Sorun ona göre benmişim şayet ben onu dinlersem ona saygıda kusur etmezsem bütün hizmetlerini yerine getirirsem hiç sorunumuz olmazmış. Tabii kendisi saygısızlık yapacak ileri geri konuşacak ne istiyorsa o yapılacak o alınacak o beğendiyse tamamdır benim bir seye itiyacım yok herşeyım yok. Kısacası sesim çıkmayacak ben bilmem eşim bilir olmamı 7 gun 24 saat ona hizmet edeyim istiyor. Ama ben çalışıyorum her gün 1.20dakıka yol gidiyorum paşamın işi 20dakıka mesafede. akşam gel koştur koştur yemek yap. çocukla ilgilen yemeği koy kaldır çay yap beyefendiye sonra cocugu uyut. bu arada okumaya da devam edıyorum ders çalışmam da gerekiyor. Hangi ara ders çalışacam o belirsiz. Kendisi işten gelirse yorgundur kafa dınleyecektır. Tek yaptığı vardiya usulu çalışıyorsa o gun evdeyse yemek yapmak onu da sankı benım eksıklığım gibiymiş ıkı aıleye de soyledi. Utanmıyor musun yemegını ben yapıyorum der bana en ufak bir tartışmada.... Doğal olarak boşanın dıyeceksınız onu da beceremıyorum.
Ugruna savasmaya degermi orasina siz karar vericeksiniz..