Bu yolun bir sonu var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşten geldi yemek yapmadım oğluma birşeyler yedirdim odama çekildim ders çalışmam gerekıyor zaten. Kardeşi bizde rhatsız dıye ıkı gundur etrafında pervane. Dışardan bişeyler almaya çıktı yanına çorba vb de yapmış. Kardeşine götürdü bana da getirmiş oğlumla odaya grdiler hayır daha dun uzerıme yurudun hayırdır ? bende oğluma ben yemıcem annecım. yemem de bugun şikayetimi de yaptım dedim karakola gıttım bilsin ne olacaksa da olsun. Hiç tepki vermedi tabagı mutfaga bıraktm yıne getırdı. Ya şikayet ettıgıme ınanmadı ya da benı vazgeçirtmeye çalışacak.

E
Dışarda kedi evde kaplan olanlardan.
Çocuğunun rol modeli olacak. Emin misin?
Evet üzerine bastınız dışarda kedi evde bana aslan kesilir. Bana gücü yeter. Artık onun ne kadar acız bir ınsan olduğunu görebiliyorum.

Evet üzerine bastınız dışarda kedi evde bana aslan kesilir. Bana gücü yeter. Artık onun ne kadar acız bir ınsan olduğunu görebiliyorum.

Bunu görüyor olabilmeniz bile sizin için artı. Bence düzgünce planınızı yapma yolunuzu çizme zamanınız gelmiş. Allah size hayırlı kapılar açsın inşallah.

Yani cok dusunmeden akil vermek istemiyorum ama konuyu okuyunca of keske konu sahibesi adami bosasa da o 750 yetalelik farki nafaka olarak alsa diye icinden gecirmedim degil... Ha bir de kocanizi bim posetiyle bogmak istedim o da var ;)

Kocaniza buradan SENI COPE ATACAGIM BIM POSETINE YAZIK isimli serdar ortac saheserini gondermek istiyorum konu sahibi!

Yani cok dusunmeden akil vermek istemiyorum ama konuyu okuyunca of keske konu sahibesi adami bosasa da o 750 yetalelik farki nafaka olarak alsa diye icinden gecirmedim degil... Ha bir de kocanizi bim posetiyle bogmak istedim o da var :KK66:

:) beni bu durumdayken güldürdünüz Allah da sizi güldürsün.. Acaba nafaka verir mi adam benden alır bu gidişle.. Bulmuş benım gibi safı sömürüyor ama benim emeğimin her kuruşunda hakkım ve emeğim var yanına kalmaz

Evet tespitiniz çok doğru eşimde aşağılık kompleksi olduğu çok net. Sürekli başarılı olduğum şeyleri küçümsüyor iyi bir şey yaparsam benimle ufak bırseyden kavga çıkarıp başarımın tadını çıkarmamı engeller. küser. beni watsaptan engeller ....
Insan esinin basarisindan gurur duyar, bu adam resmen kiskanip rahatsiz olmus. Resmen hasta. Ayni geminin yolcususunuz siz

Insan esinin basarisindan gurur duyar, bu adam resmen kiskanip rahatsiz olmus. Resmen hasta. Ayni geminin yolcususunuz siz
Evet bende bunu anlamlandıramadım uzunca bır sure .. Farklı zamanlarda farklı şeylerde buna bizzat şahit oldum yanımda durduğu zamnalarda bile burnumdan getirdi hazmedemıyor çünkü. Bunu kendısıne soyledım ınkar etmekle kalmadı asıl benım oyle olduğumu ıddıa ettı. Bende kendisine benden başarılı olmanı ıyı yerlerde olmanı o kadar isterdim ki bütün kalbimle bunu ısterdim dedim. Maalesef erkekler kendilerinden daha iyi kadınları kaldıramayıp ezmeye sindirmeye çalışıyorlar

İşte sorun bende madem ne olduğunu anladın nıye ayrılmadım kı ben neden kendıme bu kötülüğü yaptım. İyi geçinen bir çifti görünce erkeklerineşlerine nazik ve hassas yaklaşımlarına hasretle imrenerek bakıyorum. Bende çirkin bir kadın değilim fırsatlarım ölçüsünde güzel giyinmeyi severim gencim uyumluyum ne eksiğim var bilmiyorum.

Bence kendinizi suclamayin. @olive12 nin dedigi gibi mantikli ve sakin dusunmeye calisin. Kendinizi suclamanin hic ama hiiiic yarari yok size.

Senin eşin kendi açığını bu Şekil kapatıyor.. Sorunu derdi senle değil kendi ile. Kendini küçük gördüğü için sana o muameleyi yapıyor... Kendi bit oldugu için senide bit yapmaya calısıyor.

Öncelikle söylemeden edemeyeceğim kocanız bir ergen, sizdeki insanlığın onda birinden bile nasibini almamış, bilmediği işlere girip borç yapacak kadar aptal, ezikliğini kapatmak için aklı sıra eşini küçümseyen bir kalas :sinirli:
Bu kadar üzüntülüyken eleştirel şeyler yazmak istemiyorum, desteğe ihtiyacınız var biliyorum ama basiretiniz bağlanıp nişanlılıkta o telaşla adamın gerçek yüzünü görmeyip evlenmeyi anlarım da çocuk sahibi olmayı anlamıyorum :KK43: Dur bakalım adam olacak mı çocuk için acele etmeyelim diye düşünmediniz mi? :kızgın:
Şimdiki duruma dönersek, böyle bir ortamda büyümek oğlunuz için çok çok zararlı ve travmatik bir şey olur. Kendi hatanızın bedelini el kadar kuzu ödemesin.

Senin eşin kendi açığını bu Şekil kapatıyor.. Sorunu derdi senle değil kendi ile. Kendini küçük gördüğü için sana o muameleyi yapıyor... Kendi bit oldugu için senide bit yapmaya calısıyor.
Bit olarak yaşayalım ve ölelim. Sürekli aman şu olmasın bak rezil olur ortada kalırız başını sokacak evin bir tas çorban var daha ne istıyorsun der. Farkındayım ınanın farkındayım ezikliğinin acizliğinin ...

Öncelikle söylemeden edemeyeceğim kocanız bir ergen, sizdeki insanlığın onda birinden bile nasibini almamış, bilmediği işlere girip borç yapacak kadar aptal, ezikliğini kapatmak için aklı sıra eşini küçümseyen bir kalas :sinirli:
Bu kadar üzüntülüyken eleştirel şeyler yazmak istemiyorum, desteğe ihtiyacınız var biliyorum ama basiretiniz bağlanıp nişanlılıkta o telaşla adamın gerçek yüzünü görmeyip evlenmeyi anlarım da çocuk sahibi olmayı anlamıyorum :KK43: Dur bakalım adam olacak mı çocuk için acele etmeyelim diye düşünmediniz mi? :kızgın:
Şimdiki duruma dönersek, böyle bir ortamda büyümek oğlunuz için çok çok zararlı ve travmatik bir şey olur. Kendi hatanızın bedelini el kadar kuzu ödemesin.
Evet benim yanlış kararlarımın bedelini o da ödüyor ve evet çocuk için erken oldu ama keske demek suan sadece beni daha çok kötü hissettiriyor
Sıklıkla belirttiğim gibi her gün kendimi sorguluyor ve kendıme kızıyorum nasıl boyle bir hata yaptım diye. O kadar uzuluyorum ki oglum için böyle bir ortamda bu zihniyette bir babayla büyümesi beni de rahatsız edıyor. Babası oğlumuza güzel davranıyor ilgili ve sefkatlı ama bana yaklaşımından dolayı herşeyi sıfırlıyor geçen kavgada oğlum geldi ve babaasının karşısında durdu sesını yukselterek anneme bağırma bağırma dedi git odadan dedi sankı ben öldüm orda :KK43:

Son düzenleme:
Bit olarak yaşayalım ve ölelim. Sürekli aman şu olmasın bak rezil olur ortada kalırız başını sokacak evin bir tas çorban var daha ne istıyorsun der. Farkındayım ınanın farkındayım ezikliğinin acizliğinin ...
Sende strateji yapmak zorundasın cnm. hangi ildesin sen? Psikolog lar var evlilik danışmanları var ilişki koçuları var yardım alsan iyi olur...

Sende strateji yapmak zorundasın cnm. hangi ildesin sen? Psikolog lar var evlilik danışmanları var ilişki koçuları var yardım alsan iyi olur...
Diyorum ya adam kendini yeterli göruyor benım aklım bana yeter kafasında daha önce sart koyduğum halde en ufak bir geri adımda su koyverdi

Sıklıkla belirttiğim günü her gün kendimi sorguluyor ve kendıme kızıyorum nasıl boyle bir hta yaptım diye. O kadar uzuluyorum ki oglum için böyle bir ortamda bu zihniyette bir babayla büyümesi beni de rahatsız edıyor. Bbası oğlumuza güzel davranıyor ilgili ve sefkatlı ama bana yaklaşımından dolayı herşeyi sıfırlıyor geçen kavgada oğlum geldi ve abbasının karşısında durarak sesını yukselterek anneme bağırma bağırma dedi git odadan dedi sankı ben öldüm orda :KK43:
Ayy gözlerim doldu ya babasının karşısına geçti, annesini savundu demek :cry: İşiniz gücünüz var, oğlunuzla mutlu mesut yaşarsınız. Bi gayretle kurtulun şu adamdan nolur:KK61:

Diyorum ya adam kendini yeterli göruyor benım aklım bana yeter kafasında daha önce sart koyduğum halde en ufak bir geri adımda su koyverdi
Demekki Aslında Sadece Kaplan Görünümlü Sokak Kedisi.. Sende onu Kaplan Zannediyorsun.... Aslında korkak zavallı biri...

Ayy gözlerim doldu ya babasının karşısına geçti, annesini savundu demek :cry: İşiniz gücünüz var, oğlunuzla mutlu mesut yaşarsınız. Bi gayretle kurtulun şu adamdan nolur:KK61:
Evet ve daha oğlum 2.5 yaşında şok oldu babası o kadar net ve yüksek sesle söyledi ki. Babası cocugun psikolojısını bozdun dıye yıne benı suçladı gelıp benımle kavga eden bagıran çağıran agza alınmayacak şeylerı soyleyen kendısı değilmiş gibi.

Lütfen bu adamdan ayrılın. Kendinizi düşünmüyorsanız bile çocuğunuz için yapın bunu. Ben eğer ayrılmazsanız neler olabiliceğini biliyorum çünkü oğlunuz gibi büyüdüm. babasının ona karşı iyi olması bir şey değiştirmeyecek çünkü zamanla siz alışacaksınız artık oğlunuz tükenecek. kendi sayfamdaki yazıyı okursanız oğlunuzun o adamdan ayrılmazsanız neler yaşayabileceğini görebilirsiniz. umarım tez vakitte kurtulursunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X