- 23 Mart 2015
- 5.715
- 12.058
- 448
- Konu Sahibi okyanusakarsiyuzenbalik
-
Gelmişler zaten bu yaz müsait değiliz demek yetmiyor.Yapılacak şey çok basit.
Görümceni arayıp biz bu yaz müsait değiliz siz kendinize başka bir yer ayarlayın oldu mu canım demek.
İnsanlar çok tuhaf gerçekten ağzınızı açıp iki kelime etmek yerine yuva dağıtmayı göze alan insanlar var.
Eşiniz söyleyemiyorsa siz söyleyin.
Sakın annenize falan da gitmeyin meydanı boş bulup eve daha da çöreklenirler.
Enayilikte bi yere kadar artık.
İşte uzun yıllardır devam eden bi sorunmuş ya bu yaz gelmeden arayıp denilebilirdi.Gelmişler zaten bu yaz müsait değiliz demek yetmiyor.
gerekirse boşanalim dedi.
biz eşimle birbirimizi seviyoruz
Ve siz ödüyorsunuz değil mi? Asla ödemeyin, kavga etmeyin ama madem görümce çoooookkk rahat sizde aynı rahat tavırla yemek siparişi verip canım cüzdanı bulamadım ödeyiver deyin, markete götürün aaa cüzdan evde kaldı deyin ona ödetin, inanın giderler, bu kadar rahat olmalarına bir sebepte eşiniz, hadi bu yıla kadar gelip yiyip içip yatmışlar ama şu an bebeğiniz var, eşiniz bebeği için 2 çift laf edemiyor da size boşanalım diyorsa kusura bakmasın öyle adam boşanır, onun kardeşi tabii ki o söyleyecek, o ağzını açmazsa görümce sizin söylediğinizi tabii umursamaz.Yok kızlar zaten son 1 senedir yemek yapmıyorum. E bu seferde dışardan istiyorlar ..şaka gibi
Aynen . Ortamda hiç yoktan kavga çıkarırım hergün evde huzursuzluk olsun herşeye bağırırdım eşime vs.Allah sizdeki sabırdan bana da versin...ben olsaydım şimdiye kocayla birlikte hepsini kapı dışarı ederdim.
ayy hic cekmene degmez ya. ilk aylar emzirmek sıkıntı gercekten. babamin yaninda bile zor oluyordu. acikca soyle istemiyorum sizi annene gidin diye. gorumcene soyle. sonra ne olacaksa olsun bosver. boyle yapan insanlar her zaman rahat oluyo millet bulasamiyor. az deli ol bosverm ki normalde bende hic oyle degilim ama cocugum soz konusu olduğunda kimseyi tanimam. bi kaşık suda bogarim herkesi. ne esin ne gorumcen cocuklarindan kiymetli degilDedim ki abi bak yabancı erkek ben emziremiyorum yanında. Huzursuz oluyorum. Bunda ne var dedi.Hayır sonra açıp memeyi koyuyorum ortaya abi karı koca hiç orali değiller. Ama ben kendimi zorlayarak yapıyorum bunları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?