- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
Aslında içimi dökmek istiyorum sanırım ya da biraz tavsiye bilemedim. Son günlerde kendimi sorgulamaya başladım aslında durum bununla alakalı sanırım. Fark ettim de benim canım uzun zamandır temizlik yapmak istemiyor mesela, tezgahta yemek bulaşığı öylr kalsa bile umrumda olmuyor yatıp uyuyasım var. Yemek yapıyorum mesela yemekleri güzel olmuyor temizlik yapasım yok ya yapsam da böyle her şey dört dörtlük olmuyor ya ben fark ettim de baya yapasım yok hemde hiçbir şey yapasım yok. Mesela kızıma yemek yapıyorum o bile beğenmeyip yemiyor mesela bence harbi olmuyor bir şeyler sonra çamaşırlar öyle duruyor ne yıkayasım var ne de yıkanmış planı toplayasım var. Hatta bugün fark ettim de ben eşime bile sarılmıyorum ne zamandır hatta o da fark etmiş li bugün bana sarılıp fark ettim de çok zaman olmuş dedi anaaa dedin harbi laa ama bunu ben o diyene kadar fark etmedim. Kızım dışında hiçbir şeyle ilgilenmek istemiyorum. Ya hatta bazen onunla bile ilgilenmeye üşendiğim oluyor ne oluyor bana böyle. Yani bu güzel yemek yapamama temizlik durumu hep vardı ama azda olsa toplardım ama şimdi hiçbir şey yapasım yok. Yatayım hep uyuyayım istiyorum. Ya ben neden böyle oldum. 8 aylık hamileyim kızım 18 aylık acaba bundan mı böyle oldu bu yani nebilim bir değişik oldum Bn sanki. Mesela dolapları düzenli değil ama bugün fark ettim ben düzenli olmadığını yerler tozlu hafiften ama bugün aaa dedim arkadaş ben eşimi bile sevmeye üşeniyorum. Bu ne yahu