o da memnun kaldı demek,tamam bi de ona gideyim saol canım
bu hafta aslında bi Tahir beye gideyim diyordum hastanede ordan özeli için konuşurum ya da merak ettiklerimi sorarım dedim ama şimdi baktım,önümüzdeki hafta poliklinikte hiç yok o,hep ameliyatta
ne şanssızım dedim
neden öyle diyorsun belki doğumun ona denk gelir
ne güzel olur hazır doğumlara da o giriyorken
ayarlamışsın gibi olur
istersen hala bizimle gelebilirsin muayeneye unutma cuma günü 2de
gülsen sende Tahir beyemi gidiyorsun
neden öyle diyorsun belki doğumun ona denk gelir
ne güzel olur hazır doğumlara da o giriyorken
ayarlamışsın gibi olur
istersen hala bizimle gelebilirsin muayeneye unutma cuma günü 2de
evet canım tahir beye gidiyorum hamileliğimin başından beri takibimi yapıyor
benim paniklerimden ayda 4 kez gittiğim oldu dünden beri çok sancım var
bu haftayı da beraber geçiricez galiba
esradan duydum seni cumartesi doğum yapacaktı o da
tanışmak istiyordum zaten seninle hiç karşılaşamamıştık
evet canım tahir beye gidiyorum hamileliğimin başından beri takibimi yapıyor
benim paniklerimden ayda 4 kez gittiğim oldu dünden beri çok sancım var
bu haftayı da beraber geçiricez galiba
esradan duydum seni cumartesi doğum yapacaktı o da
tanışmak istiyordum zaten seninle hiç karşılaşamamıştık
Yeldacım sana da mrb.lar bu arada,nasılsın tatlım,iyimisin? iyileştin mi baya?
oğluşun nasıl,eminim çok şekerdir mis kokulu melek.3,5 aylık oldu ha büyüyo her geçen gün desene
kokla onu benim için misler gibi,Allah a emanet olsun.
canım çok doğru bir seçim yapmışsın bir tanedir benim doktorum benim kuzenim gidiyor şimdi ona onunda yarın kontrolü var.Dikkat et canım kendine niye sancın varki yordunmu kendini bol bol dinlen beni haberdar et. Esrada almıştır artık bebişini kucağına.Seninle hiç denk gelemedik Emre uyuduğu zaman girebiliyorum ondada rastlaşamadık seninle
İyiym canım sen nasılsın iyileştim daha doğumumum ertesi günü ayağa kalkmıştım zaten 1 hafta sonra hiçbirşeyim kalmadı ağır kaldırma diye temihliyordu çevremdekiler divanları kaldırıyorum hiçbirşey olmadı gerçi ben kendimde çok dayanıklıyımdır.Oğluşum iyi napsın sıcaktan bunalıyo çocukcağız az önce banyo yaptırdım uyuyor şimdi 3,5 aylık oldu evet daha dün gibi doğduğu gün zaman çabuk geçiyor allah herkese yaşatsın çok güzel bir duygu seninde artık eli kulağında akşam sabah kavuşcan bebişine allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
selam kızlar pazartesi günü hafif lekelenmem oldu, hastaneye gittim Dr Evrim hanım nöbetçiymiş. Düşük tehlikem oldugunu söyledi. istirahat önerdi. İlaçlar verdi. baya endişelendim. Aslında dr beni rahatlattı baya cok güleryüzlü, ilgili bir doktor. bebeğime ultrasonla ayrıntılı bir şekilde baktı. beni sakinleştirdi. sizin başınıza gelmiş miydi böyle bir şey? Evrim hanım hakkında bir seyler duydunuz mu? ben memnun kaldım ama size de bir danışyım dedim.
iyiyim ben de şükür canım,gece baya bi ağrım sancım oldu,oluyo da ara ara bakalım nezaman gelcek artık prensimiz.
evet senin minik adam büyüdü abi olck annesi o :) Allah a emanet olsun tatlım benim.
iyi dileklerin için ayrıca teşekkürler,dualarınızı eksik etmeyin,heyecan dorukta.
selam kızlar pazartesi günü hafif lekelenmem oldu, hastaneye gittim Dr Evrim hanım nöbetçiymiş. Düşük tehlikem oldugunu söyledi. istirahat önerdi. İlaçlar verdi. baya endişelendim. Aslında dr beni rahatlattı baya cok güleryüzlü, ilgili bir doktor. bebeğime ultrasonla ayrıntılı bir şekilde baktı. beni sakinleştirdi. sizin başınıza gelmiş miydi böyle bir şey? Evrim hanım hakkında bir seyler duydunuz mu? ben memnun kaldım ama size de bir danışyım dedim.
ayy evet abi olcak benim tatlım tüm dualarım seninle sağlıkla kucağına alırsın inşallah prensini bu arada ne koycaksınız adını
evet canım bende hep aynısını söylüyorum bir tanedir doktorum
bugün kulaklarını çınlatırken de dedim ki
yeldayla düpedüz reklamınızı yapıyoruz
ağrılara gelince hassas bağırsak sendromum var ağrılar ondan
ama tehlikeliymiş ilaca başlayalım dedi tahir bey
bağırsak ağrıları doğumu tetiklermiş
emreyi öp benim için
sen emre uyudukça gel karşılaşırız nasılsa
canım dikkat et kendine senin daha vaktin var.Gülsencim reklamını yapıyoruz ama Tahir beyde hakediyor bunu şimdiye kadar kimsenin ağzından onun için kötü birşey duymadım işini hakkıyla yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?