Buda aldatmak sayılmaz mı akıl verin lütfen

detii

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
245
71
18
Eşimle geçen ay bebek konusunu konuşmuştuk ve olmasını istediğini söylemişti brnde doktora gittim ve verdiği vitamini kullanmaya başladım her neyse dün ilk denememizi yapacaktk ve öncesinde yine konuştuk istiorum dedi ama şu anda ağlamaktan öldüm çünkü geri çekildi tam o anda nie diye sorduğumda bende anlamadım hadi tekrar deneyelim falan dedi ve beni oyaladı sonrada uyudu bende kaltım salona geldim resmen ölmek istiyorum nasıl bana yapar bunu o kadar hayal kurmuşken

Evlilik iki kişilik ise neden bir tek sizin hayalleriniz varmış, yıkılmış gibi davranıyorsunuz? Biraz silkelenin stres yapmışsınız. Sağlıkla, isteyerek bebeğinizi kucağınıza almanız dileğiyle... :KK39:
İstemiyorsa söyler bnde hayal kurmam

Eşimle geçen ay bebek konusunu konuşmuştuk ve olmasını istediğini söylemişti brnde doktora gittim ve verdiği vitamini kullanmaya başladım her neyse dün ilk denememizi yapacaktk ve öncesinde yine konuştuk istiorum dedi ama şu anda ağlamaktan öldüm çünkü geri çekildi tam o anda nie diye sorduğumda bende anlamadım hadi tekrar deneyelim falan dedi ve beni oyaladı sonrada uyudu bende kaltım salona geldim resmen ölmek istiyorum nasıl bana yapar bunu o kadar hayal kurmuşken

Önceden korunma yönteminiz geri çekilme yöntemiyse , alışkanlıktan yapmış olmasın ..

Biz de bu ay ilk deneme yaptık.anlaştık tamm dedi geri çekildi.çok istiyor eminim ama o an onu yaptı.ben korunma psikolojisine verdim

Amann canım taktığın şeye bak afedersin bu meni denen şey bikeremi çıkıyor yine denersiniz yine yaparsınız bukadar gerilmeye ne gerek var ama bundan sonra daha dikkatli ol adamı tut bırakma oda çekemesin :KK76:

Iliskiye girmeden önce eminmisin istiyormusun gibi sorularla gerilmiş de olabilir. Siz akışına bırakın, eşinizin de kafası rahat olsun

sakin ol...benimde öyle olmuştu..tüm güvenim gitti sandım...ama sonra beklemediğim bir anda oldu ozamanda çook sevinmiştim...bu konuyu kafana takma..takıntı haline getirme..akışına bırak...

Back
X