Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bu erkeklerin herseyi icinde yasamasindan nefret ediyirum. Ya arkadasim istemiyosan soyle ben daha cocuk istemiyorum de hazir degilim de. Ama yok kendi iclerinde dusunurler sanada belki etmezler sonrada boyle duzenbaz bi goruntu cizerler iste haklisin sinir olmakta konu sahibi valla.Eşimle geçen ay bebek konusunu konuşmuştuk ve olmasını istediğini söylemişti brnde doktora gittim ve verdiği vitamini kullanmaya başladım her neyse dün ilk denememizi yapacaktk ve öncesinde yine konuştuk istiorum dedi ama şu anda ağlamaktan öldüm çünkü geri çekildi tam o anda nie diye sorduğumda bende anlamadım hadi tekrar deneyelim falan dedi ve beni oyaladı sonrada uyudu bende kaltım salona geldim resmen ölmek istiyorum nasıl bana yapar bunu o kadar hayal kurmuşken
Zaman'ı gelince ister merak etme. Bizimki de ikinciyi istemiyordu güya. Daha öbürünü tam büyütmeden hamileyim. Tamamen onun isteğiyle olduEvet öyleydi ama sanmıyorum istemiyor anırım ve bu canımı yakıyo alışamıyorum bu fikre
öncelikle eşinizle konuşun belki kendisini hazır hisseymiyordur sizi kırmamak için istiyorum demiştir.. tekrar konuşmaktan zarar gelmez. bunuda aldatmayla bir tutmayın lütfen kendinizide üzmeyin. birde bu geri çekilme olayına alışmış kişilerde alışkanlık yapabiliyormuş hele ki ilk deneme adam bi anda unutmuş olabilir. reflexe dönüşmüştürEşimle geçen ay bebek konusunu konuşmuştuk ve olmasını istediğini söylemişti brnde doktora gittim ve verdiği vitamini kullanmaya başladım her neyse dün ilk denememizi yapacaktk ve öncesinde yine konuştuk istiorum dedi ama şu anda ağlamaktan öldüm çünkü geri çekildi tam o anda nie diye sorduğumda bende anlamadım hadi tekrar deneyelim falan dedi ve beni oyaladı sonrada uyudu bende kaltım salona geldim resmen ölmek istiyorum nasıl bana yapar bunu o kadar hayal kurmuşken
Göbek çukurunadır :)Aldatmak degilde seni yaniltmak olmus. Bide bu geri cekilmede adam nereye bosaliyo. Anlik bisey. Onu cozemedim
Ahaaa ben yazıcakdım bende önce yazmışsınızÖnceden korunma yönteminiz geri çekilme yöntemiyse , alışkanlıktan yapmış olmasın ..
Yani o da iğrenç bence. Geri çekilceğine prezervatif taksın. Hemde pislik olmazGöbek çukurunadır :)
Pislik miii :) o bebisin ham maddesi.Yani o da iğrenç bence. Geri çekilceğine prezervatif taksın. Hemde pislik olmaz
Bilemicem bence pis.Pislik miii :) o bebisin ham maddesi.
Yanlış bilmiyorsam dinende pis sayilmiyor hatta yutulmasında bile sakinca yok
Bilemicem bence pis.
Bu ne yaaa?kopek b.ku yiyende var ona bakarsan.. Ay midem alt ustPislik miii :) o bebisin ham maddesi.
Yanlış bilmiyorsam dinende pis sayilmiyor hatta yutulmasında bile sakinca yok