Buda aldatmak sayılmaz mı akıl verin lütfen

sakin ol...benimde öyle olmuştu..tüm güvenim gitti sandım...ama sonra beklemediğim bir anda oldu ozamanda çook sevinmiştim...bu konuyu kafana takma..takıntı haline getirme..akışına bırak...
Keşke başarabilsem

Bunun aldatmakla ne alakası var?ağlayıp ölmek isteyecek kadar ne var? Kadın olarak olayları illa bi dramatikleştireceğiz yoksa olmaz.Adam sadece geri çekmiş kendini o an ki çocuk yapma psikolojisşne veremez misin?demekki o an bi şeyler kurdu kafada korktu,bu arada hadi çocuk yapalım diye girmeyin yatağa biraz romantik olun o zaman olaya odaklanır hiç kötü bişey düşünmez:KK74:

Ben istemediğini değil gafletle geri çekildiğini düşünüyorum?

ayrıca bunu aldatmaya nasıl bagladınız yahu pes

bu aldatmak sayılmaz bence.
altında bir sürü sebep yatabilir.

çok gerilmiş ya da o anlık bir dikkat dağınıklığı olabilir.
alışkanlık üstün gelmiş olabilir.
...
siz çok erken bu kadar gerilmişsiniz bence.

Piskolojim kafayı yemiş durmda ondan olabilir
ooo bu kadar sabırsızsan sen nasıl cocuk bakacaksın ? Sakın ol
sende tarla onda ekın olduktan sonra olur olur

Bunun için mi ölmek istediniz vs

Önce biraz daha sakin ve Olgun davranmaya alışın sonra bebek diyin

Demek ki birbirinize karsi yeterince açik ve durust degilsiniz. Belki de sana istemiyorum dese, onu ikna edene kadar israr eden bir yapin vardir ve o da bunu cekmektense he tamam diyip kendi bildigini uyguluyordur? Bir dusun bakalim

Evet öyleydi ama sanmıyorum istemiyor anırım ve bu canımı yakıyo alışamıyorum bu fikre
Başlığı görünce başka şeyler düşündüm
Abartma lütfen
İstemiyor olması seninle ilgili değildir, babalığa yeterince hazır hissetmiyor olabilir maddi-manevi
Oturun konuşun ama istemek zorundaymış gibi konuşma lütfen
Bebek zor iş, iki taraf hazırım deyince bile doğunca afallıyo insan
Bi taraf istemiyosa beklenmeli, kaçan göçen bişey yok bikaç sene sonra hazır olur o da belki

Siz bu kadar cok bebek istiyorken size suan bebek istemedigi soylemek kolay degil. Empati yapin... zamana birakin bence.. bu konuyu buyutup agzinizin tadini kacirmayin..

Evet öyleydi ama sanmıyorum istemiyor anırım ve bu canımı yakıyo alışamıyorum bu fikre

Siz bebek fikrini tek başınıza vermişsiniz gibi geldi bana, karı-koca ortak değil.

Bence eşiniz henüz hazır değil. Üstüne gitmeyin.
Yok illa da ben altta kalmam derseniz, bir dahakine siz üste çıkın, geri filan çekemesin, kaçacak nokta bırakmayın.

Bence alışkanlıktanda yapmış olabilir.
Bugune kadar hamıle kalmaman şans zaten gerı çekılmeyle korunmamı olur..

aliskanliktandir bende basligi okuyunca daha onemli bi sorun var zannettim. simdiki hamileligim o mesur geri cekilme yoluyla oldu, yani hamile kalma sansin yinede var. bende yok zannederken 1 iliskide kaldim.

Bence zorlama . Bebek hayallerle büyümez. Onu çok seven çok isteyen bir aileyle büyümeli.ikimizinde olur dediği bir zamanda olsun.

Eşimle geçen ay bebek konusunu konuşmuştuk ve olmasını istediğini söylemişti brnde doktora gittim ve verdiği vitamini kullanmaya başladım her neyse dün ilk denememizi yapacaktk ve öncesinde yine konuştuk istiorum dedi ama şu anda ağlamaktan öldüm çünkü geri çekildi tam o anda nie diye sorduğumda bende anlamadım hadi tekrar deneyelim falan dedi ve beni oyaladı sonrada uyudu bende kaltım salona geldim resmen ölmek istiyorum nasıl bana yapar bunu o kadar hayal kurmuşken

Konuya yorum yapamiycam bilmiyorum evli değilim lakin tek takildigim şey ne kadar kolay ölüme siginiyrz hemen ölmek istyrum modundayiz yapmayin böyle lütfen

aldatmak derken???adam hazır değildir yada alışkanlık üzerine geri çekilmiştir olabilir bence...hem sonrasında tekrar deneyelim demiş yani...aldatma demeyelim de senin abartın diyelim

Aldatmak degilde seni yaniltmak olmus. Bide bu geri cekilmede adam nereye bosaliyo. Anlik bisey. Onu cozemedim

paronayak mısın sen ya?
insanız hepımız cok normal adamın o an yapası gelmemiş...
Aldatılma görmemişsin sen

Back
X