- 7 Ocak 2016
- 245
- 71
- 18
Keşke başarabilsemsakin ol...benimde öyle olmuştu..tüm güvenim gitti sandım...ama sonra beklemediğim bir anda oldu ozamanda çook sevinmiştim...bu konuyu kafana takma..takıntı haline getirme..akışına bırak...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke başarabilsemsakin ol...benimde öyle olmuştu..tüm güvenim gitti sandım...ama sonra beklemediğim bir anda oldu ozamanda çook sevinmiştim...bu konuyu kafana takma..takıntı haline getirme..akışına bırak...
Keşke başarabilsem
Piskolojim kafayı yemiş durmda ondan olabilirBen istemediğini değil gafletle geri çekildiğini düşünüyorum?
ayrıca bunu aldatmaya nasıl bagladınız yahu pes
ooo bu kadar sabırsızsan sen nasıl cocuk bakacaksın ? Sakın olPiskolojim kafayı yemiş durmda ondan olabilir
Başlığı görünce başka şeyler düşündümEvet öyleydi ama sanmıyorum istemiyor anırım ve bu canımı yakıyo alışamıyorum bu fikre
Evet öyleydi ama sanmıyorum istemiyor anırım ve bu canımı yakıyo alışamıyorum bu fikre
Eşimle geçen ay bebek konusunu konuşmuştuk ve olmasını istediğini söylemişti brnde doktora gittim ve verdiği vitamini kullanmaya başladım her neyse dün ilk denememizi yapacaktk ve öncesinde yine konuştuk istiorum dedi ama şu anda ağlamaktan öldüm çünkü geri çekildi tam o anda nie diye sorduğumda bende anlamadım hadi tekrar deneyelim falan dedi ve beni oyaladı sonrada uyudu bende kaltım salona geldim resmen ölmek istiyorum nasıl bana yapar bunu o kadar hayal kurmuşken