- 27 Eylül 2022
- 434
- 540
- 18
- Konu Sahibi senkimsinki
Babamın sorunlu biri olduğunu anlatmıştım önce ki konuda.. babamın sorumsuz oluşu annemin babamın sorumluluklarını üstlenip çalışması ve annemin de ben küçük yaştan itibaren üzerime çocuk ve ev sorumluluğunu yüklemesinden maddi imkansızlıklar yüzünden okulu bırakıp okula açıktan devam edip babamdan kurtulmak için 18 yaşında yaptığım yanlış bir evlilikten bahsetmiştim çocuğum yok iyi ki de yok baba olamayacak bir babası annesinin sığıntı olduğu evde istenmeyen bir bebek olacaktı cahil aklım ile en mantıklı yaptığım şey çocuk yapmamakti ağırıma giden mesele dün oldu bu şartlar altında benim okumama asla destek olmayan ailem okumadı diye beni eleştirip insanlar ile kıyaslayıp şuan üniversite okuyacağım diyince de hangi parayla beş kuruş bizden para çıkmaz diyen ailem ile yaşıyorum dün bana söyledikleri özellikle de babamın bu da başımıza kaldı evlendi ayrıldı kimse de kabul etmez demesi yıktı beni psikolojik olarak çöktüm 23 yaşında psikolojisi bitmiş biriyim
başımıza kaldı ne demek ailem bunu düşünüyorsa el kim bilir neyi düşünür. Biz boşanan kadınlara neden defolu mal muamelesi yapılıyor