Buda Başımıza kaldı dedi

Bence bir işe girip o evden ayrılın ve açıktan üniversite okuyun . Yoksa orada psikolojinizi bozulavak

Babamın sorunlu biri olduğunu anlatmıştım önce ki konuda.. babamın sorumsuz oluşu annemin babamın sorumluluklarını üstlenip çalışması ve annemin de ben küçük yaştan itibaren üzerime çocuk ve ev sorumluluğunu yüklemesinden maddi imkansızlıklar yüzünden okulu bırakıp okula açıktan devam edip babamdan kurtulmak için 18 yaşında yaptığım yanlış bir evlilikten bahsetmiştim çocuğum yok iyi ki de yok baba olamayacak bir babası annesinin sığıntı olduğu evde istenmeyen bir bebek olacaktı cahil aklım ile en mantıklı yaptığım şey çocuk yapmamakti ağırıma giden mesele dün oldu bu şartlar altında benim okumama asla destek olmayan ailem okumadı diye beni eleştirip insanlar ile kıyaslayıp şuan üniversite okuyacağım diyince de hangi parayla beş kuruş bizden para çıkmaz diyen ailem ile yaşıyorum dün bana söyledikleri özellikle de babamın bu da başımıza kaldı evlendi ayrıldı kimse de kabul etmez demesi yıktı beni psikolojik olarak çöktüm 23 yaşında psikolojisi bitmiş biriyim 😔 başımıza kaldı ne demek ailem bunu düşünüyorsa el kim bilir neyi düşünür. Biz boşanan kadınlara neden defolu mal muamelesi yapılıyor
Yok öyle tükenmek kendine gel ve Allaha sığın. Aklını kullan git bir iş bul parani biriktir ve ders çalış hangi bölümü istiyorsan ne istiyorsan. İnsanlara güvenme kız erkek farketmiyor çünkü senin kimsen yok. Senin başına bir iş geldiğinde bir tekmede baban atar. O yüzden maaşını kazanana kadar ne sevgili ne flört kıçını kır çalış oku maaşını kazan. Insanlar çok acımasız heleki kimsesiz insanlara nasil olsa bu bana bir sey yapamaz diyerek daha da kotu davraniyorlar. Çaliştigin ortamda okudugun okulda hicbir yerde kimsesiz olduğunu caktirma. Güçlü ol arkam var ayağı. Kimseye bir şeyini anlatma. Şimdi o totonu kaldır ve istediklerini yap. Çok dua et Allaha. Namazlarını da kıl Allaha sığın kimse tekme atamaz işte sana.

Yok öyle tükenmek kendine gel ve Allaha sığın. Aklını kullan git bir iş bul parani biriktir ve ders çalış hangi bölümü istiyorsan ne istiyorsan. İnsanlara güvenme kız erkek farketmiyor çünkü senin kimsen yok. Senin başına bir iş geldiğinde bir tekmede baban atar. O yüzden maaşını kazanana kadar ne sevgili ne flört kıçını kır çalış oku maaşını kazan. Insanlar çok acımasız heleki kimsesiz insanlara nasil olsa bu bana bir sey yapamaz diyerek daha da kotu davraniyorlar. Çaliştigin ortamda okudugun okulda hicbir yerde kimsesiz olduğunu caktirma. Güçlü ol arkam var ayağı. Kimseye bir şeyini anlatma. Şimdi o totonu kaldır ve istediklerini yap. Çok dua et Allaha. Namazlarını da kıl Allaha sığın kimse tekme atamaz işte sana.
Birde sakın ayrı eve çıkma ne oluyorsa orda gelen geliyor insanin basina. Okulunu kazanana kadar sık dişini. Öyle ayri eve cikayim filan falan fikrine kapilma ne para biriktirebilirsin ne de ders calisabilirsin.

Teşekkür ederim hiç çalışmadan girdigim kpss den 66 kusur aldım okumak istiyorum kendim için birşeyler yapmak istiyorum bir erkeğin kölesi olmak istemiyorum değersiz yaşamak istemiyorum Hayat akip giderken durup bekleyen kaya olmak istemiyorum 😪

Uzaktan okuyabilirsiniz size uygun bir bölüm bulursanız o zamana kadar belki para biriktirir dgsye girersiniz 2-3 yıl daha okursunuz

Back
X