Aksam yaptığım mercimek yemegiden iki kase daha yedim sabah süper gidiyorum akşam nasıl acikiyorum. Heralde bugün öğle yemeği yemedim diye oldu. Kararliyim canım sende bu serüvene hoşgeldin ozaman cevabım eveeet :) :) diyet demeyelim aslında ekmeksiz az yagli şekersiz bir beslenme ve spor diyelim buda binevi bir diyet. Altı ogun yeterli bence. Dokuz ogüne kadar yolu var. Sabah biraz daha erken kalkicam öğünler atlamamak için yoksa acikiyorum böyle aksamlariMerhaba öncelikle yeni topiğin hayırlı olsun. Umarım pes etmeden hedefine ulaşırsın. bende seninle aynı kilodaydım yani en son tartıldığımda öyleydi. Ben nedense diyet yapınca diyetime sadık kalamıyorum 1 hafta çok sıkı yaparım hiç kaçamak yapmam ama bir hafta da çok kötü besleniyorum. Bu iki zıt hallerimi değiştirip bi orta yol bulmak istiyorum. Eğer sende çok kararlıysan beraber bu yola çıkabiliriz değil mi? Sanki böyle evlilik teklifi ediyor muşum gibi hahahNeyse sen dediğimi anladın :) 
Çok saol canım. Evet çok tatlı demi :) hamileyken koymustumProfil resmin çok şeker. Başarılar.
Ay oda aciktiriyor beniBir önerim ağzınızın boş durmasını istemiyorsanız sakız çiğneyin,gerçekten çok fatdalı
Her ikiside :)O daha çok susatmaz mıydı ya
İnşallah canım sen neler uyguluyosun?Meraba canım kolay gelsin umarım hedefine ulaşabilirsin bende doğum kilolarını vermeye çalışıyorum hala inş veririz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?