Buda Benim Azim Günlüğüm

diyet piskolojisine girince gerçekten azıcım bir şey bile göz doyuruyor inşallah hedefinize ulaşırsınız

Kimsede neden katılım yok? Arkadaş arıyorummmmm yanimaa

Siz katilmayin hıh ben yazmaya devam ederim :) Şuan akşam yemegimi yerken size yazıyorum. Bugün ki yedikleri
Sabah;
Bir yumurta(yumurtayı bire indirdim ekmek 50 gr olduğu icin)
Yumurtayı omlet yaptım
30 gr kaşar peynir yine 5 dilim denk geliyor iki parçasıni omlet kattim.
50 gr çavar ekmek. Cnm istemedi başka bişe
Ara olarak meyve
Yine ara meyve
Öğle
Sekiz yemek kaşığı pırasa
Bir büyük salata kasesi salata
Yoğurt
Çorba.
Yine ara beyz leblebi
Ve şimdi akşam
Yine pırasa kısaca aynı menu

Yemekleri az yaparsanız, çeşidiniz boll olur. Boll limonlu sade pırasa bende çokk severim karalahana salatasıda şu sıralar yapıyorum.tuzsuz yağsız.

Günlüğüm. Bugün 9.15 te kalktım birkaç pilates hareketi yaptim. Yaklaşık 10 dk kadar zaten bir saatlik yürüyüşmde var. Akşam yine yapıcam hareketleri. Şimdi kahvaltımi yapıcam resimli olsun artık yazmaya skliyorum :)

Kızlar yanlarım gitmeye basladııııııı farkediyorum

Sabahları aç karina 5 adet badem yiyorum onu belirteyim.
Bugün neler yaptım öğle ye kadar;
Sabah resim atamadim aynı şeyleri yedim portakal suyum içtim bugün boş olmuyo
Ben bir saat ara ile ara öğün yapıyorum öğle yemeğine kadar. Diyet notumda en az bir en fazla iki yazıyor normal 1 buçuk saat ama ben yetistiremiyo rum. Sabah çok erken kalkmak lazım sekiz öğün cunku oda kalkamamki neyse bugün ilk ara da 100 gr elma ikincisini şimdi bes adet badem yedim. Haaa bugün yoğurt çorbası yapıcam öğlen buğday ile. Light.yoğurt ve tam yagli karistirdim çünki az di light. Yağ findik kadar Tereyağ koyucaktim tam yagli oldu yarısı yoğurdun onun için vazgeçtim. İki kepçe icicem nasıl. Olsa yoğurt :)

Yemekleri az yaparsanız, çeşidiniz boll olur. Boll limonlu sade pırasa bende çokk severim karalahana salatasıda şu sıralar yapıyorum.tuzsuz yağsız.
Ah elim aza gitse:) sen nasıl bir diyet uyguluyosun cnm ve ne kadar kilo verdin

Sağlıklı ve anti-aging (yaşlanma karşıtı) beslenmeyi severim Kilomun arttığını hissedince ki zaten kıyafetlerde yakışmaz,1 yıl düzenli diyetisyene gittim.genelde aynı listeyi biraz farklılaştırıp verirler.B urda bu yaz yazdıklarım var. Diyetisyen im verdiği ile 90 gün diyeti diye bir şey beraber uygulamaya çalışmıştım http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yapragin-gunlugu.947011/

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…