buda benim boyadıgım masa ve sandalyelerim(önceki simdiki)

AYYY benide heveslendirdinizBende yazliğımdaki masa ve sandalyelerimi boyamak istiyorum.

Eski Sandalyeleri Yenileme (DIY) « Cahide & Jibek

canim su siteye bak istersen fikir olur bundan sonrasi icin

internetim henüz baglanmadı suanda komsudan baglanıyorum o yüzden bakamıyorum pek biseye.tesekkürler hepinize beyenmenize cok sevindim.tasınma isim sonunda bitti hala cok eksigim var yavas yavas yapacagım hepsini yaptıkcada burada sizlerle paylasacagım.zigonlarımı falanda boyadım ama üstlerine desenler yapmak istiyordum onlar kaldı hem zaman hemde fırsat bulamadıgım icin hepsini tamamlayıp insallah öyle topluca resimlerini koyacagım.sandalyeler icinde hala minder bakıyorum english homenin outlet magazasına falan gidecegim.buralardakilerde güzel seyler bulamadım.neyse kızlar tekrar tesekkür ederim internetim baglandıktan sonra daha detaylı inceleyecegim herseyi.

bence çok çok çoookkk güzel omuş. parlak durmasında falan da bi sakınca yok bence. sizin de dediğiniz gibi resimlerden belli. her yeri dökülen sandalyeler resmen başkalaşım geçirmişler. ellerinize sağlık muhteşem olmuş. vee minder runner oolayını da hallederseniz ortaya süper bi görüntü çıkar.

tesekkür ederim :) insallah bi aksilik cıkmassa bu hafta bu islerimide halledicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…