• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buda benim derdim

Güzellik görecelidir. Herkes bakıyorsa beğendiklerinden değil garipliğinizdendir. Resim koyun da bulalım garipliğiniz nerdeymiş. :D sadece giyiminizi koysanız bile teşhisi koyarız herhalde.

:-D:-D:-D:-D:-D tesekkurler kizlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

göze batan bir tarzınız varsa ondandır. bende bazen bakarım bazı çiftlere ya yakıştıkları için yada çok uyumsuz oldukları için ya da onlar bana dik dik baktığı için. artık siz hangi kategorideyseniz :))))

Bence toplum içinde olduğunuzu unuttuğunuz hal ve hareketlerinizden ötürü olabilir. Genelde otobüslerde, metrobüslerde dikkat çekiyorsunuzdur.

Birinizden biriniz ya cok cirkindir yada sisman Allah affetsin bende bakiyorum Allahim banada sunun sansindan ver diye 😁😁😁

aynen valla böle bi derdimiz olsa bizimde ne isteriz:9::9::9::9::9::9:
rabbim isteyen herkese verr inş.:emir_bebek::emir_bebek:
Valla ya biri diyoki eşimle bi hafta önce ilişkiye girdim inşallah hamle değilim , diğeri diyor herkes bize bakıyor anacım bu millet şaşırmış tatlım :9:
İnşallah tez vakitte kavuşalım canım :emir_bebek:

Valla ya biri diyoki eşimle bi hafta önce ilişkiye girdim inşallah hamle değilim , diğeri diyor herkes bize bakıyor anacım bu millet şaşırmış tatlım :9:
İnşallah tez vakitte kavuşalım canım :emir_bebek:

aminnnnnnnnnn inş. cnm biz onn için uğraşıyoz millet istemiyo :(

Merhaba benim derdim.esimle sokaga ciktigimizda kadin olsun erkek olsun yaşlisi gençi herkesin gözunun uzerimizde olmasi ! Hatta okadar dikkatli bakiyorlarki acaba tanidikta bizmi cikaramadik diyorum. Sanki ünlüyüz yav :O

Çamaşırınızı kıyafetin üstünden mi giydiniz acaba yanlışıkla?

:-D:-D:-D:-D:-D tesekkurler kizlar

ne demek conem biz hep buradayız ne zaman canın sıkılırsa yaz.. birde böyle bol gülücüklü teşekkür etmişsin ya neye teşekkür ettiğini de anlamadım ama kanım kaynadı sana:ssz::27::27:

Son düzenleme:
Back
X