• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buda benim derdim

ya canm eğer bakılıyorsa yaş farkı olabilir küçük biryerde yaşıyorsunuzdur yolda normal yürümüyorsunuz yada biri birinizden daha güzel yada çirkindir bunun gibi birsürü şey var

Tesekkurler yorumunuz icin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hahahayt valla cok guldum yorumlara

Cok tatlisiniz :-D

Buraya yazmam icin illa sizin gibi buyuk dertleremi sahip olmam lazim canlar...

Ve bana egitimsiz diyen arkadas gorende seni doktor muhendis zanneder :-D:-D:-D:-D

Galiba kastettiğiniz kişi benim, henüz doktor olamadım ama tıp okuyorum.
Ayrıca bahsettiğim ilkokul düzeyinde bir bilgiydi, dahi alamındaki de/da yı ayrı yazmak için doktor, mühendis olmaya gerek yok.

Galiba kastettiğiniz kişi benim, henüz doktor olamadım ama tıp okuyorum.
Ayrıca bahsettiğim ilkokul düzeyinde bir bilgiydi, dahi alamındaki de/da yı ayrı yazmak için doktor, mühendis olmaya gerek yok.

Arkadas seni burda yazilarin nasil oldugunu yorumla diyemi tutmuslar yahu imla kilavuzu gorevi sanami ait????? Da de bitişik yaziyorum ayri yaziyorum cokmu dert oldu heyyy allahım ya

çoluk çocuğa karışın da ozaman bakalım bakacaklarmı:27::27::27:bizede herkez bakardı 11 yıl önce:27::27:

Arkadas seni burda yazilarin nasil oldugunu yorumla diyemi tutmuslar yahu imla kilavuzu gorevi sanami ait????? Da de bitişik yaziyorum ayri yaziyorum cokmu dert oldu heyyy allahım ya

'Türk demek Türkçe demektir, ne mutlu Türküm diyene'
'Ey Türk gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.'
Mustafa Kemal Atatürk
Yani evet bundan yıllar önce ulu önder tarafından dilimi koruyayım diye görevlendirildim.

Arkadaslar guzelce kimseye tepeden bakmadan cevap yazan guzel dostalara tesekkurler... digerleri tepelerden bakmaya dalga gecmeye devam edebilirler... mersiiii yonetim lutfen konu kapatilsin

Hahahayt valla cok guldum yorumlara

Cok tatlisiniz :-D

Buraya yazmam icin illa sizin gibi buyuk dertleremi sahip olmam lazim canlar...

Ve bana egitimsiz diyen arkadas gorende seni doktor muhendis zanneder :-D:-D:-D:-D

Bu neyin kafasi ya? :D

yorumları okuyunca çok güldüm :)))

arada açın böyle konular gülelim biraz da, hep can sıkıntısı olmuyor:D

Son düzenleme:
Merhaba benim derdim.esimle sokaga ciktigimizda kadin olsun erkek olsun yaşlisi gençi herkesin gözunun uzerimizde olmasi ! Hatta okadar dikkatli bakiyorlarki acaba tanidikta bizmi cikaramadik diyorum. Sanki ünlüyüz yav :O

Demekki esinizle cokk guzel yakisiyorsunuz birbirinizi guzel tamamliyorsunuz ne guzel iste kimseyi takmadan hayata devam demekki sizde olan birsey onlarda yok ....

ya ama kıyamam :cry::cry:
ben size çok üzüldüm.Allahım böyle dert olur mu..çok fena..
Yüce Rabbim dayanma gücü versin size..
Dualarıma sizleri de eklicem,dayanın eşiniz için çocuğunuz için dayanın lütfen..
Hayat bu,hepimizin bir sınavı var bu dünyada.

Allah gani gani yardimciniz olsunn.
Uzulmemek elde degil.eskorttur korumadir bi yardimim dokunursa hic cekinmeyin lutfen.kiyamam..

Back
X