çok teşekkür ederim canımçok güzel güle güle otur.
amin canım güzel dilerklerin senın içinde olsuncanım her şeyin çok çok güzel mutluluk huzur eksik olmasın evinizden inş
çok teşekkürler kuzenlerle yerleştirmiştikçok sık yerleştirmişsiniz
ya benim oturma odamda o köşemn kremi var.ya keşke açılan yatak olan bi köşem alsaydım pişman oldum amasenin bu konuda bi fikrin varmı?
çok teşekkür ederim canımçok güzel güle güle otur.
amin canım güzel dilerklerin senın içinde olsuncanım her şeyin çok çok güzel mutluluk huzur eksik olmasın evinizden inş
çok teşekkürler kuzenlerle yerleştirmiştikçok sık yerleştirmişsiniz
ya benim oturma odamda o köşemn kremi var.ya keşke açılan yatak olan bi köşem alsaydım pişman oldum amasenin bu konuda bi fikrin varmı?
evin harika ama duvar boyası rengin süper hangi renk acaba bende boyatmayı düşünorumda
Cnm mrb. öncelikle evin çok güzel güle güle oturun inşallah, ayrıca evlenmişsin tebrik ederim, dilerim bir ömür mutlu olursun.
amin canım teşekkür ederim sende bebişini sağlıkla kucağına alçok güzel allah huzurlu oturmayı nasip etsin
ben beğendim çok güzel maşallah herşey çok güzel tabi bazı renkleri beğenmedim ama oda senin sevdiğin renklerdir eşinle birlikte mutlu mutlu yaşayın inşallah :)
tv üniten hariç hepsi çok guzel canım. bende nişanlıyım senin gibi siyah beyaz dekore edeceğim evi oyle aldırdım eşyaları hep. ama tv ünitesi için çok gezdik en sonunda buldum biyerden farklı guzel birşey olsun istedim çunku
çok teşekkür ederim canım daha güzelleri senın olsuniyi günlerde oturun bence tüm kombinleriniz harika özellikle köşe koltuğunuza bayıldım
sağol canım teşekkürlergüle güle oturun çok hoşş olmuş...
çok güzel prenses gibi olmuş evın
son derece uyumlu canım ıyı gunlerde otur
nişanlıyım bnde mobilya bakıyorum kaç gündür konsol gibi de kullanabileceğim bir tv ünitesi arıyorm bana fikir verir misinzzz
yatak odanın markasını öğrenebilirimyim canım cokbegendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?