- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
Evinizi çok beğendim, Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin.
Bende Ankara'da oturuyorum. O yüzden evinizdeki eşyalarla ilgili birkaç şey soracağım:)
-Mutfaktaki folyoluğu nerden ve kaça aldınız?
-Salondaki orta sehbayı nerden ve kaça aldınız?
Mutluluklar dilerim
öncelikle hayırlı olsun tatlım evinde güle güle huzur içinde otur:) yeni gelin evi oldugu nasılda belli danteller serilmiş gelinlik gibi yatak örtüleri serilmiş herşey yepisyeni:) ev şimdi yeni mobilya kokuyodur misler gibi bende evimi açtım:) buduyguyu biliorum huzur içinde oturun tertemiz olmuş:)sen o evi çiçek gibi yaparsın zaten ayrıca bi evi güzelleştiren eşyalar diil içindeki huzur aşk mutluluktur ama senin eşyalarında çok güzel
çok güzel canım mutlulukla otumak nasip olsun,
bu arada köşe takımınla salondaki yemek masana hayran kaldım.
canım salon koltukların koyu renk sıkılmazsın inşallah ilerde..bide mutfağın halısını çok uyumlu bulmadım ama senin zevkin senin seçimin..onun dışındada evini çok beğendim .güle güle oturun
evin cok guzel olmus guzel gunlerde oturun insallah hele yatak odana bayildim mobilyalari nerden aldiniz
kose takımını nereden aldın acaba?
suqaycım evin çok guzel rabbım en yaın zamanda bize meleğinin odasınıda göstermeyı nasp etsın bu arada pazartedıı sabırsızlıkla beklıyorum
teşekürler canım rizelli mobilyadan aldım ama aynısı itibar mobilyada var int. bakarsan bulursun canım
tesekkur ederim
allah agız tadınla oturmayı nasip etsin.canım tabi kullanacaksın dantelleri.annelerimiz bizim için ne zorluklarla örüyorlar ne hayallerle modeller yapıyorlar.bendede çok dantel var ben o dantellere baktıkça annem aklıma geliyor.bazen hazır bazen dantelleri kullanıyorum kim ne derse desin dantelin modası asla geçmez....bazılarınıda sandıkta saklıyorum çocuklarıma.anaannelerinden hatıra olsun diye.canım benım çok teşekkür ederim benım sadece mutfakta dantellerim var bende sevmen ama annemın hatırı var çok emek verdi onlara yeri geldi gözleri yoruldu uykusuz kaldı ta bebeklikten başlamış bana evın tek kızı ve 1 ncisi olunca onu kıramadım mutfağımı ilk yerleştirdiğimzde gelip baktı dantel yok üzüldü bende mecbur örtüm tekrar yoksa evim çok sade çok süs eşyalarım yok zaten
allah agız tadınla oturmayı nasip etsin.canım tabi kullanacaksın dantelleri.annelerimiz bizim için ne zorluklarla örüyorlar ne hayallerle modeller yapıyorlar.bendede çok dantel var ben o dantellere baktıkça annem aklıma geliyor.bazen hazır bazen dantelleri kullanıyorum kim ne derse desin dantelin modası asla geçmez....bazılarınıda sandıkta saklıyorum çocuklarıma.anaannelerinden hatıra olsun diye.
güle güle oturun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?