yatak odanız salon daki yemek odası halilar herşey çok güzel fakat salon takımını beğenmedim çünkü çok çok koyu...keşke açık renk tercih etseydiniz beyazlar kremler falan çok güzel dururdu bence..bende kendi evimin salonuna koyu renk aldım şimdi çok pişmanım...evi boğuyor..
eviniz cok güzel ferah,iyi günlerde oturunbende 10 aylık evliyim
bende evimin en küçük odasına baba evimden ranzamı getirdim misafir odası gibi yaptım
eşimde bilgisayar masasını falan getirdi
sagol canım benım çok teşekkür ederim bende en küçük odasına ranzalarımı annem verdi kardeşime genç takımı aldılar şimdi bende küçük odayı böyle misafir odası yaptım birde küçük plazma koyduk ama oda malesef solunun içinde
mis gibi yeni gelin evi maşallah ben çok beğendim güle güle huzurla mutlulukla oturun inşallah
evin muhteşem
Canım güle güle oturun sağlıkla
Çok zevkli bi ev özellikle de yatak odasıı
Mutluluklarr
tv üniten hariç hepsi çok guzel canım. bende nişanlıyım senin gibi siyah beyaz dekore edeceğim evi oyle aldırdım eşyaları hep. ama tv ünitesi için çok gezdik en sonunda buldum biyerden farklı guzel birşey olsun istedim çunku
çok güzel olmus
oda salonun içinde dedin galiba canım
yatak odaniz cook cook güzel diger esyalarinizda güzel gercekten güle güle oturmayi nasib etsin Rabbim..
Ağız tadıyla güzel günlerde oturun canım.Herşeyin,eşyaların evinin genel görünümü çok güzel olmuş bence.Bu arada yatağın yerini değiştirmen çok iyi olmuş bence ilk görünce dedim "bu yatak burada olmamış"(bana ne oluyorsa )ama sonra değişmesi hoş olmuş.Mutlu mutlu oturun canım sevgiler...
olsun canım sen evinde eşinle mutlu huzurlu olda odanın konumu mühim değil
Evin tam sade dicektim ama mutfağındaki danteller bide mobilyalar çok gösterişli geldi bana
benim bir dünya dantel hepsi çekmecede duruyor dantele karşı bi alerjim var sanırım
güle güle huzurla oturun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?