Bazen yetersiz hissediyorum kendimi
4yildir evliyim, birbirimizi cok seviyoruz, genel olarak mutlu bi evliligimiz var :)
Ama baska ciftlere gore degisik bi yasam tarzimiz var diye dusunuyorum , o yuzden paylasmak istedim,
ikimizde calisiyoruz ayni is yerinde ,
Benim derdim ev hanimi olma konusunda cok yetersizim, ama ne yalan soyleyim duzelmek icinde çabada sarfetmiyorum biraz tembelim, is yerimizde tempolu calistigimdan dolayi eve geldigimde is yapmak cok zoruma gidiyor, temizlik yapmaktanda nefret ediyorum, mecbur kalmadigim surece yapmam, yemek deseniz oda nadiren acikinca kendime kolay pratik biseyler yaparim yerim
esimde isten geldiginde oda kendine yapar.. dün izinliydim mesela , butun gun evi temizledim, esim isten dondugunde yemek yoktu, kendi gitti iki yumurta kirip ekmekle yedi, evliligimizin basindàn beri bu boyle , tuhaf olansa bu durumdan sikayetci degil yani sanki normalmis gibi, evde acikirsa hemen ekmek arasi biseyler hazirlar kendine, makarna pisirir
Sabahlari da mesela ikimizde kendi kahvalti tabagimizi kéndimiz hazirlariz, oturur beraber yeriz
bazi gunleri hadi bugun yemek yapta yiyelim falan der mesela gelir bana eslik eder beraber hazirlariz yemegi sonrada bayila bayila yer tesekur eder ellerine saglik falàn der buyuk bi iyilik yapmisim gibi..
sabah kalkar giyecegini kendi ütüler mesela, bi yàndàn utaniyorum kocam kalkiyor kiyafetini kendi utuluyor ne bicim kariyim diyorum ama bi yandanda adam soylenmiyorki yani kizsa istese sorsa yapacagim... ev islerinde bana cok yardim eder, bazen kendiliginden bulasiklari halleder falan... bu durum normalmii degilmi iyimi kotumu cozemedim, cevreme anlattigim zaman soktalar ay utanmiyomusunda adama yazikta neler cekiyorda diye laflar isitiyorum, ama esim bu durumdan rahatsiz degil, belkide cekiniyordur diyemiyordur diyede dusunmeyin cunku aramizda cekinme diye bisey yok herseyi sorunsuz konusabiliyoruz bazi huylarimdanda cok sikayetci olabiliyor, bende ona ayni sekilde yeri geldimi bagirir cagirir buyuk tartismalar yasariz , ama bu anlattigim konulardan rahatsiz olmuyor, yada evin cok berbat olmasi lazimkiii kalkta su eviiii bi temizle diye kizdigi oluyor, ay ne tuhaf bi evliligim var demi

bizim hayatimizda boyle Cok sukurki mutluyum esimi cok seviyorum, onunda benimle mutlu oldugunu biliyorum