Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
küçük ama tertemiz bir ev.
bakınca böyle tertemiz,düzenli.
mutfağını çok beğendim kırmızı olsun üç kuruş fazla olsun.
yatak odan çok ferah gözüküyor.
huzur ve mutlulukla otur canım iyi günlerde
evine bayıldımmmmçok güzel yani bu kadar benzerlik olurmu dicem çünkü benimde aklımdaki renklerin aynısını yapmışsınsalonun gri beyaz tam benim istediğim renk beyaz mobilya giri beyaz koltuk takımı mutfak kırmızı beyaz tam benim düşündüğüm gibi yatak odan pembe beyaz bende pembe beyaz istiyorum :)::)):yani bu kadarmı olur evin harika canım ya tam tam tam benlik allah çocuğunla eşinle mutlu huzurlu oturmayı nasip etsin canımzevklerimiz aynıymış çok sevindim buna
ben bu forumda bu kadar sade ve bi o kadar hareketli bir ev görmedim:)ilham verdin harika!bayıldım:)mutfağın ve salonun çok ferahhhh:)yalnız salonda her yer gri olduğundan azıcık boğmuş,keşke biraz pembe kullansaydın salonda aksesuar olarak ya da halıda filan:)yine de çok güzel huzurla otur:)
evin çok güzel maşaallah canım çok beğendim mutlu huzurlu oturmanı diliyorum..
ama bence de köşe takımının olduğu odaya açık pembe veya açık turkuaz renklerinde hareket katarsan dört dörtlük olur..
Maşallah çok güzel bir eviniz var... Renkler,, uyum,, sadelik hepsi çok güzel:):) Ben çok beğendim en azından ban çok güzel fikirler veriyorsunuz... Güle güle oturun sevdiklerinizle...:)
Kuzu tv üniteni yaptırdınmı yapı markettenmi ben ikeadan aldım parça parça ama tv sehpamı değiştirmek istiyorum seninki hoşuma gitti gerçi evin çok hoş allahım güle güle oturmak nasip etsin
ev sade aynı zamanda gösterişli,
yanlız mutfak dolaplarında kırmızı renk pek hoş durmamış yani ben hiç sevmem
ayrıca bu araştırılmış mutfakta kırmızı tonları olumsuz bir hava yaratıyormuş
en güzeli yeşil yada ahşap renkleri.
güle güle otur
en güzel yer bebişinin odasıı
şaka cnm herşeyin çok güzel küçük olabilir belki ama kendin için çok kullanışlı ve ferah bir ev yatarmışsın zaten açık renk mobilyalar bu konuda en güzel yardımcımız.Ayrıca salonundaki tablona da bayıldımmmmmm Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin...