• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buda benim küçük evim:))

çok güzel şirin bi ev.. güle güle oturun. salonun ne güzel tam benlik sade ..bir de öyle bi renk kullanmışsınki canın sıkıldıkça ufak rötüşlarla odanın havasını kolayca değiştirebilirsin. bu da çok güzel bişey. mesela griye toz pembe kullanmışsın ya.kırmızı,mor, siyah,fuşya gibi renkeri de yakıştırıyorum ben.mutfak halın da göz alıyo.r süper ,bayıldım.. çok havalı görünüyor.

Allah'im mutlulugunuzu daim etsin evinizde.oturma odasi cok hosuma gitti.beyaz gri uyumu cok güzel olmus.

eviniz çok hoş, pozitif ve konforlu görünüyor. sade tarzınızı sevdim. küçük olması hiç önemli değil, gereksiz kalabalık yapmamışsınız, işlevsel mobilyalara yönelmişsiniz. güzel günlerde oturun.

çok güzel bir eviniz var,yatak odanız mükemmel ,gördüğüm 2.yatak odası pembeli:) güle güle oturun

Yatak odanıza bayıldım,pembe ve beyaz rüya gibi cok tatlı ve sade...koyu tonlardan cok sıkıldım ben de ıstıom boyle yaaa...

ben de stıckerlara bayıldım.evıme yapmak ıstıyorum ama cesaret edemıyorum.evın cok guzel huzurla oturun.

evin çok güzelmiş güle güle otur:nazar:

Back
X