• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buda benim küçük evim:))

Kucuk filan ddegil guzel ve ideal evin. Salondaki kose takimin zevklinbir secimin urunu, mutfagin yatak odan ve banyonda cok guzel. Cogunluk gibi bende cok begendim. İyi gunlerde oturmani dilerim.

Çok güzel evin canım yatak odan beyaz ve ben bayıldım :) Salon takımın da köşe o da benim istediğim gibi :)) Çok uyumlu döşemişsin evini güle güle otur canım:)

evinizi ben de herkes gbi cok begendim, güle güle ve huzurla oturun.bir sorum olacaktı,antredeki ve banyodaki halını nereden aldın benimde böyle bişeye ihtiyacım var da:)

evinizin dekorasyonuna ve özellikle de kullandığınız renklerin güzelliğine ve uyumuna bayıldım. abartısız ama iddialı bir eviniz var ii günlerde oturun Allah ağız tadınızı bozmasın.

sade, zevkli döşenmiş, temiz düzenli bir ev. daha ne olsun. güle güle oturun:nazar::nazar::nazar:

sade, zevkli döşenmiş, temiz düzenli bir ev. daha ne olsun. güle güle oturun:nazar::nazar::nazar:

güle güle oturun ben koltuğu nerden aldığınızı soracaktım.

bende çok beğendim çok cici ferahi huzurlu aynı zamanda şık. bu gitti gidiyor kapıda ödemeli oluyormu eşim karşıçıkıyor nette kart kullanmama ...

çok güzel canım evin özellikle yatak odası uyumun ama sana bir önerim olacak tv ünitenin arkasına duvar kağıdı yaparsan cok hoş duracak

çok güzel ve düzenli bir ev güle güle oturun.. Köşe koltuk takımını evgörden mi aldın canım ? Aynısı sanki vardı orda..

Eki Görüntüle 275670

koltukların çok hoşuma gitti rengi modeli herşeyi nereden aldığını söyleyebilirmisin

eviniz çok hoş Allah mutlu ve huzurlu kılsın yuvanızı hep. bide sey sorcam köşe takımınızdan memnun musunuz yastıklarından minderlerinden... kayıyorlar mı cevaplarsanız sevinirim..

Kuzu tv üniteni yaptırdınmı yapı markettenmi ben ikeadan aldım parça parça ama tv sehpamı değiştirmek istiyorum seninki hoşuma gitti gerçi evin çok hoş allahım güle güle oturmak nasip etsin

Evizin çok hoş da neresi küçük ben onu anlayamadım kaç metrekare ki gayet geniş ve ferah yani.:9:

evinizi ben de herkes gbi cok begendim, güle güle ve huzurla oturun.bir sorum olacaktı,antredeki ve banyodaki halını nereden aldın benimde böyle bişeye ihtiyacım var da:)

Herkese cok ama cok tsk ederım begenmenıze cok sevındım.koltuklarımı maskodan aldım.tv unıtemın arkası esasında duvar kagıdı bellı olmamıs sımdı bakcam bellı olan foto varsa yukluycem.tv unıtemı marangozda yabtırdım cok buyuk bırsey ıstemıyordum cunku.evım 74 metre kare:)
Koltuklarımdan memnunum kayma yapmıyor cunku alt kısımları sert taban
Halılarımı gittigidiyordan aldım gg de kapıda odeme yok malesef

güle güle oturun ben koltuğu nerden aldığınızı soracaktım.

bende çok beğendim çok cici ferahi huzurlu aynı zamanda şık. bu gitti gidiyor kapıda ödemeli oluyormu eşim karşıçıkıyor nette kart kullanmama ...

çok güzel canım evin özellikle yatak odası uyumun ama sana bir önerim olacak tv ünitenin arkasına duvar kağıdı yaparsan cok hoş duracak

çok güzel ve düzenli bir ev güle güle oturun.. Köşe koltuk takımını evgörden mi aldın canım ? Aynısı sanki vardı orda..

Eki Görüntüle 275670

koltukların çok hoşuma gitti rengi modeli herşeyi nereden aldığını söyleyebilirmisin

eviniz çok hoş Allah mutlu ve huzurlu kılsın yuvanızı hep. bide sey sorcam köşe takımınızdan memnun musunuz yastıklarından minderlerinden... kayıyorlar mı cevaplarsanız sevinirim..

Kuzu tv üniteni yaptırdınmı yapı markettenmi ben ikeadan aldım parça parça ama tv sehpamı değiştirmek istiyorum seninki hoşuma gitti gerçi evin çok hoş allahım güle güle oturmak nasip etsin

Evizin çok hoş da neresi küçük ben onu anlayamadım kaç metrekare ki gayet geniş ve ferah yani.:9:

Herkese cok ama cok tsk ederım begenmenıze cok sevındım.koltuklarımı maskodan aldım.tv unıtemın arkası esasında duvar kagıdı bellı olmamıs sımdı bakcam bellı olan foto varsa yukluycem.tv unıtemı marangozda yabtırdım cok buyuk bırsey ıstemıyordum cunku.evım 74 metre kare:)
Koltuklarımdan memnunum kayma yapmıyor cunku alt kısımları sert taban
Halılarımı gittigidiyordan aldım gg de kapıda odeme yok malesef

$100_0803.webp
aslında cok şık bı duvar kagıdı herkes cok begenıyor ama resımlerde pek bellı olmamıs

Cok sevimli,fotograflar huzurlu bi yuva izlenimi veriyor hemen. Allah bozmasin..
Oturma grubumuz neredeyse pisti olacakmis, ben son anda degistirmistim fikrimi.
Iyi günlerde oturun..:nazar:

Bende evinizi çok beğendim.
Evinizde mutlu ve sağlıcakla oturun inş.

Ne kadar tatli ve sevimli bi evin var, tam bi yuva olmus. cok begendim
güle güle oturun insallah

bu ev 74 metrekare mi :53:
bence çok daha büyük görünüyor. Kullandığın eşyalardan kaynaklı mı acaba?
Zaten küçük evleri çok sverim, senin eve de bayıldım.
Özellikle kızının odası harika =)

evini çok güzel dekore etmişsin,eşyaların filanda çok hoş ama ben özellikle kırmızı mutfak dolapalrını beğendim. :)

Back
X