Buda bi yalan

kaç yıllık evlisin. Bir de ev için kira ödüyor musun? Yani standart gelirin 1552 Euro olduğu bir ülkede 1000 Euro kenara atıp, hiç bir şeyden ödün vermeden nasıl geçindiğinizi anlamaya çalışıyorum. Ben de ona göre tasarruf yapayım. Yemeden içmeden kısmıyorsunuz, gezmeden de, kıyafetten de... nasıl oluyor? Ciddi soruyorum. Ben 33 yaşındayım bu kadar tutumlu olamadım.
Canım 1000 euroluk bilezik alıyorsun maaş geldiginde. Sonra kalanı yemege içmeye kira faturalar falan :D ama o bilezik alinacak

kaç yıllık evlisin. Bir de ev için kira ödüyor musun? Yani standart gelirin 1552 Euro olduğu bir ülkede 1000 Euro kenara atıp, hiç bir şeyden ödün vermeden nasıl geçindiğinizi anlamaya çalışıyorum. Ben de ona göre tasarruf yapayım. Yemeden içmeden kısmıyorsunuz, gezmeden de, kıyafetten de... nasıl oluyor? Ciddi soruyorum. Ben 33 yaşındayım bu kadar tutumlu olamadım.
Ev alisverisi yapmayiz pek ya disarda yenir gec geldigimiz icin isten yada annemlerde kaliriz cunki kizim annemde aksam mecbur gidiyoruz oraya.kira 400 akrabamin oldugu icin 800ken bize gecici olarak 400 e verdi. Iki yillik evliyiz ve arabayi koca parasiyla almamistim evlenirken arabam vardi arkadaslar onuda oyle anladilar galiba.

canım siz iki yetişkin bir bebek aylık 2000 euroylami geçiriyorsunuz? ???????????????

ben şok
.... bende kendimi tutumlu sanırdım...
allahini seversen bir yazarmisin giderlerinizi??
Ev alisverisi yapmayiz pek ya disarda yenir gec geldigimiz icin isten yada annemlerde kaliriz cunki kizim annemde aksam mecbur gidiyoruzoraya.kira 400 akrabamin oldugu icin 800ken bize gecici olarak 400 e verdi. Iki yillik evliyizve arabayi koca parasiyla almamistim evlenirken arabam vardi arkadaslar onuda oyle anladilar galiba.

Wuhuuu hadsizizde
E o burmalarla daha başka bişey beklenemezdi
Valla olsada sende taksan senden ne cevherler cikicak bakalim :D yine bende kac senedir var diye dugunde taktim senin yarin eline gecse carsiya pazarada oyle gidersin simdi mutevazi ayagina yatma herkesin icini az cok biliyoruz hele hele altin konusunun uzerinde duranlarin :D

Kk da takiliyodum, "bilezikli kadin konu acmis gene" dedim

Eşim de "Ne oldu bir bilezik daha mi almis?" dedi:-)

Yok dedim bu sefer araba almis da, gene catlatmak icin yazmis:KK70:
Eee insanin kendi amaclari olmayin boyle elalemi konusuyo demekki :D

Valla olsada sende taksan senden ne cevherler cikicak bakalim :KK70: yine bende kac senedir var diye dugunde taktim senin yarin eline gecse carsiya pazarada oyle gidersin simdi mutevazi ayagina yatma herkesin icini az cok biliyoruz hele hele altin konusunun uzerinde duranlarin :KK70:
Canım şu yazdıklarını yaşına veriyorum... Keşke az daha zengin baba evinde kalsaydın, belki şimdiye 30 bileziğin olurdu

Hepsi gidiyo onun yaninda setide var diger altinlarida var kuru parada var ne kadar cok takildin boyle diger arkadaslar niye duz cevap verip gecti sizinki anlamsiz dogrusu :KK70:
Senin dediklerin çok anlamli. Sizin aylık gelirinizi ben tek basima harciyorum. Altinimda yok. Baskalarinada gösteriş yapicam diye kocamın yeğenine takacağı paraya göz koymuyorum

Valla olsada sende taksan senden ne cevherler cikicak bakalim :KK70: yine bende kac senedir var diye dugunde taktim senin yarin eline gecse carsiya pazarada oyle gidersin simdi mutevazi ayagina yatma herkesin icini az cok biliyoruz hele hele altin konusunun uzerinde duranlarin :KK70:

Canım benim buralarda takılmıyo böyle şeyler dalga geçiyoruz biz.
Çarşı pazar? Ah canım sen ucube şehir dışında yaşıyosan yazık. Bağdat caddesinde dopdum büyüdüm kolejlerde okudum sadece okuluma ödenen paralarla değil bileziklerini seni bile satın alırım.
Allahın kırosu

Senin yüzünden banlanıcam yazmadan gitmiyim.
Orada olmanın amacı ne bilezik alıp makarnayla hayat sürdürmek mi? Birde çocuk yapmışsın yazık okadar üzüldüm okadar üzüldüm anlatamam.
Annesinin tek özelliği cahilliğiyle önde gitmek bileziği bi halt sanmak.
Git pırlanta al el ölçüne göre bitane olsun zarif olsun
Biraz kursa git kitap al oku geliştir kendini kendine hayrın yok çocuğuna olsun

Aylik kenara attigimiz para 1000 kesin her ay aldigini dusun?
Canım bak senin bahsettiğin miktarın kaç katını biz Türkiye şartlarında kazanıyoruz. Ki Avrupa’da bahsettiğin miktar yaşam standartları açısından düşük bir miktar. Burada neyi kime kanıtlamaya çalışıyordun bilmiyorum ama seni bu kadar düşünüp altın alıp, araba almış bir eşin varken bu da bir yalan diye başlık açman hiç hoş olmamış. eşin şuan bu konuyu görse kocanın gözünde değerin düşer. Bu danışılacak bir konu değil, yarın eşine git bir hediye al ve benim için yaptığın fedakarlık için tşk ederim diyip sarılın, buda bir yalan diyip ortalığı ayağa kaldırayım mı lafı çok çirkefce geldi. yaşınız küçük ve biraz şımarmışsınız ki olay yokken olay çıkartmaya çalışıyorsunuz

Rabbim size dert vermesin ve mutluluğunuzu daim eylesin, size yapılan fedakarlıkları da görmeyi nasip etsin....

Canım bak senin bahsettiğin miktarın kaç katını biz Türkiye şartlarında kazanıyoruz. Ki Avrupa’da bahsettiğin miktar yaşam standartları açısından düşük bir miktar. Burada neyi kime kanıtlamaya çalışıyordun bilmiyorum ama seni bu kadar düşünüp altın alıp, araba almış bir eşin varken bu da bir yalan diye başlık açman hiç hoş olmamış. eşin şuan bu konuyu görse kocanın gözünde değerin düşer. Bu danışılacak bir konu değil, yarın eşine git bir hediye al ve benim için yaptığın fedakarlık için tşk ederim diyip sarılın, buda bir yalan diyip ortalığı ayağa kaldırayım mı lafı çok çirkefce geldi. yaşınız küçük ve biraz şımarmışsınız ki olay yokken olay çıkartmaya çalışıyorsunuz

Rabbim size dert vermesin ve mutluluğunuzu daim eylesin, size yapılan fedakarlıkları da görmeyi nasip etsin....
Amiiin sen insansan otekiler ne acaba insanlar fesatliktan demediklerini birakmadi

Back
X