- 27 Kasım 2017
- 189
- 184
- 18
Ay bende bir an için heycanlanmiştım ya zengin biriyle konuşuyorum diyeBabamin evinde daha cok gordum vallahii canim sıkılıyo diye yaziyorum sizede onemsemeyin kendinizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bende bir an için heycanlanmiştım ya zengin biriyle konuşuyorum diyeBabamin evinde daha cok gordum vallahii canim sıkılıyo diye yaziyorum sizede onemsemeyin kendinizi
Canım 1000 euroluk bilezik alıyorsun maaş geldiginde. Sonra kalanı yemege içmeye kira faturalar falankaç yıllık evlisin. Bir de ev için kira ödüyor musun? Yani standart gelirin 1552 Euro olduğu bir ülkede 1000 Euro kenara atıp, hiç bir şeyden ödün vermeden nasıl geçindiğinizi anlamaya çalışıyorum. Ben de ona göre tasarruf yapayım. Yemeden içmeden kısmıyorsunuz, gezmeden de, kıyafetten de... nasıl oluyor? Ciddi soruyorum. Ben 33 yaşındayım bu kadar tutumlu olamadım.
Aylik kenara attigimiz para 1000 kesin her ay aldigini dusun?
Ev alisverisi yapmayiz pek ya disarda yenir gec geldigimiz icin isten yada annemlerde kaliriz cunki kizim annemde aksam mecbur gidiyoruz oraya.kira 400 akrabamin oldugu icin 800ken bize gecici olarak 400 e verdi. Iki yillik evliyiz ve arabayi koca parasiyla almamistim evlenirken arabam vardi arkadaslar onuda oyle anladilar galiba.kaç yıllık evlisin. Bir de ev için kira ödüyor musun? Yani standart gelirin 1552 Euro olduğu bir ülkede 1000 Euro kenara atıp, hiç bir şeyden ödün vermeden nasıl geçindiğinizi anlamaya çalışıyorum. Ben de ona göre tasarruf yapayım. Yemeden içmeden kısmıyorsunuz, gezmeden de, kıyafetten de... nasıl oluyor? Ciddi soruyorum. Ben 33 yaşındayım bu kadar tutumlu olamadım.
Ev alisverisi yapmayiz pek ya disarda yenir gec geldigimiz icin isten yada annemlerde kaliriz cunki kizim annemde aksam mecbur gidiyoruzoraya.kira 400 akrabamin oldugu icin 800ken bize gecici olarak 400 e verdi. Iki yillik evliyizve arabayi koca parasiyla almamistim evlenirken arabam vardi arkadaslar onuda oyle anladilar galiba.canım siz iki yetişkin bir bebek aylık 2000 euroylami geçiriyorsunuz? ???????????????
ben şok
.... bende kendimi tutumlu sanırdım...
allahini seversen bir yazarmisin giderlerinizi??
Illa onu ogrenmek istiyosan kuru parada attim bilezik olmasadaCanım 1000 euroluk bilezik alıyorsun maaş geldiginde. Sonra kalanı yemege içmeye kira faturalar falanama o bilezik alinacak
Evet valla yeri gelince soyleyince guzel oluyo sorma heleki kendini bisey zannedenlereBak iste şöyle doğal ol kendin ol. Yeterince kastın zaten. Bak ne güzel dimi böyle![]()
Kuru kuru gitmez kiz o. Şakır şakır bilezik alIlla onu ogrenmek istiyosan kuru parada attim bilezik olmasada
Valla olsada sende taksan senden ne cevherler cikicak bakalimWuhuuu hadsizizde
E o burmalarla daha başka bişey beklenemezdi
Hepsi gidiyo onun yaninda setide var diger altinlarida var kuru parada var ne kadar cok takildin boyle diger arkadaslar niye duz cevap verip gecti sizinki anlamsiz dogrusuKuru kuru gitmez kiz o. Şakır şakır bilezik al![]()
Eee insanin kendi amaclari olmayin boyle elalemi konusuyo demekkiKk da takiliyodum, "bilezikli kadin konu acmis gene" dedim
Eşim de "Ne oldu bir bilezik daha mi almis?" dedi
Yok dedim bu sefer araba almis da, gene catlatmak icin yazmis![]()
Canım şu yazdıklarını yaşına veriyorum... Keşke az daha zengin baba evinde kalsaydın, belki şimdiye 30 bileziğin olurduValla olsada sende taksan senden ne cevherler cikicak bakalimyine bende kac senedir var diye dugunde taktim senin yarin eline gecse carsiya pazarada oyle gidersin simdi mutevazi ayagina yatma herkesin icini az cok biliyoruz hele hele altin konusunun uzerinde duranlarin
![]()
Senin dediklerin çok anlamli. Sizin aylık gelirinizi ben tek basima harciyorum. Altinimda yok. Baskalarinada gösteriş yapicam diye kocamın yeğenine takacağı paraya göz koymuyorumHepsi gidiyo onun yaninda setide var diger altinlarida var kuru parada var ne kadar cok takildin boyle diger arkadaslar niye duz cevap verip gecti sizinki anlamsiz dogrusu![]()
Valla olsada sende taksan senden ne cevherler cikicak bakalimyine bende kac senedir var diye dugunde taktim senin yarin eline gecse carsiya pazarada oyle gidersin simdi mutevazi ayagina yatma herkesin icini az cok biliyoruz hele hele altin konusunun uzerinde duranlarin
![]()
Napalim "boş boş" konuşup dururken, en "idealin" senin hakkinda konuşmak olduğuna karar verdik...Eee insanin kendi amaclari olmayin boyle elalemi konusuyo demekki![]()
1 bilezik bin lira mıymışşAltının gramından haberiniz yok zaar
Canım bak senin bahsettiğin miktarın kaç katını biz Türkiye şartlarında kazanıyoruz. Ki Avrupa’da bahsettiğin miktar yaşam standartları açısından düşük bir miktar. Burada neyi kime kanıtlamaya çalışıyordun bilmiyorum ama seni bu kadar düşünüp altın alıp, araba almış bir eşin varken bu da bir yalan diye başlık açman hiç hoş olmamış. eşin şuan bu konuyu görse kocanın gözünde değerin düşer. Bu danışılacak bir konu değil, yarın eşine git bir hediye al ve benim için yaptığın fedakarlık için tşk ederim diyip sarılın, buda bir yalan diyip ortalığı ayağa kaldırayım mı lafı çok çirkefce geldi. yaşınız küçük ve biraz şımarmışsınız ki olay yokken olay çıkartmaya çalışıyorsunuzAylik kenara attigimiz para 1000 kesin her ay aldigini dusun?
Amiiin sen insansan otekiler ne acaba insanlar fesatliktan demediklerini birakmadiCanım bak senin bahsettiğin miktarın kaç katını biz Türkiye şartlarında kazanıyoruz. Ki Avrupa’da bahsettiğin miktar yaşam standartları açısından düşük bir miktar. Burada neyi kime kanıtlamaya çalışıyordun bilmiyorum ama seni bu kadar düşünüp altın alıp, araba almış bir eşin varken bu da bir yalan diye başlık açman hiç hoş olmamış. eşin şuan bu konuyu görse kocanın gözünde değerin düşer. Bu danışılacak bir konu değil, yarın eşine git bir hediye al ve benim için yaptığın fedakarlık için tşk ederim diyip sarılın, buda bir yalan diyip ortalığı ayağa kaldırayım mı lafı çok çirkefce geldi. yaşınız küçük ve biraz şımarmışsınız ki olay yokken olay çıkartmaya çalışıyorsunuz
Rabbim size dert vermesin ve mutluluğunuzu daim eylesin, size yapılan fedakarlıkları da görmeyi nasip etsin....