Buda bi yalan

Belçikadaymışsın.
İnfiniti q70 sizde 30 bin euro bizde 300binden başlıyo hasarlısı temizi 400 bin
Senin yerinde olsam alır alır biner orada çoğunlığun yaptığı gibi bozulunca yaptırmaz yenisini alırdım.

Hadi canım iyi binişler
Vay be arada ki farka bak vergiler sağolsun orada 30bin 30 bin demek çevirmek mantıklı değil çevirsen bile tl ye gene arada dağlar kadar fark var :110:

Vay be arada ki farka bak vergiler sağolsun orada 30bin 30 bin demek çevirmek mantıklı değil çevirsen bile tl ye gene arada dağlar kadar fark var :110:
Altında aynı fiyatmıdır acaba. Yani orda aldığı 24 bilezik burda 2-3 tane eder öyleyse:110:

Gülmeyin valla ciddiyim:bicak:

Güle güle kullanın.
Bilmezden gelin gitsin nasıl ödeyeceğini kendi düşünmüştür nasıl olsa. İtiraf edip ödemekte zorlanıyorum vs. derse o zaman hesap sorarsınız.

Durdugun hata,koy çatlasın konu sahibi sanmasin bizim kocalarimiz bize jest yapmıyor,benimkinin bana aldığı botlardan bahsetmeyeyim bile.
kız seninki bot almış benimki pondif bana pahalı geldiydi almadım gitmiş almış sonra ayaklarımı ona yapıştırmıym buz gibi diye bot alsaydı kesin koyarım

La bi durun dusuk ceneliler takip edemiyorum yorumlari:KK70:

Simdi kocam sirket uzerine araba aldiysa o zaten sirket sahibinin uzerinedir. Bulundugunuz ulkede vergi muafiyeti var mi,varsa ne kadar diye bilmeniz lazim. O ulkede yasiyorsunuz yani. Kiyma almaya gidip de 200 lira deyince inaniyor musunuz? Hayir tabiiki. O yuzden bunu da bilmeniz lazim.biraz okuyun arastirin yasadiginiz ulke kosullarini. Oradasiniz neticede lazim olur bilgi

Ciks... konu sahibi almanyada kuaför. Eşinin sirketi yok, normal standart esnaf ve dükkanın hesabindan ödüyor. Leasing değil yani. Banlancam ama yazmadan duramadim.
Burda 9. Sınıfdan sonra ( normal okul 13 sene) meslek yapanlar 99,9% kuaför oluyor. Geliri en düşük meslek grubu hatda'
Neyse... vergiyi filanı fişmani bilse arabanin fiyatina zaten inanmazdi...
Konu sahibi hafif parali adama takmış oltayi bize burda hava basiyor...
2 kere gelirini sordum... Eğer çalışıyorsa ve kendi geliri 1600 (asgari ücret) euronun üstünde ise ömürlük banlanmaya raziyim...

Edebilir en pahalı bizde galiba şu anda hiç emin olmamakla birlikte o_O
Ay ben bunu bi araştırıcam. Yani sonuçta gidip Adana’dan almadı burmaları ordan aldı.
Burdan oraya gidiyor diye pahalıya satmazlar heralde:110:

Aha benim kafa gitti. Fakir olunca çabuk yanıyo beyin devrelerim bu işlerde :(

Back
X