Buda bi yalan

Allah aşkina millet kocasina bi koltuk takimi degistirtemiyor sizin kocaniz araba almis yok niye fiyatini saklamis ortaligi ayaga kaldirayim mi diyorsunuz..arabanizin tadini cikarin kocanizin kiymetini bilin daha ne istiuorsunuz....

Aynen öyle. Atıyor iste. 10 tane bilezik kim yapabilmiş kısacık bir surede. Yemeden içmeden kesilmesi lazım Bunlari yapabilmek icin. Ne kafası yaşıyor bende anlamadim... yazık babası nasil para kazanıyor Allah bilir. Kızıda gelmis burda laf sokma pesinde
senden bıhtııımmm:işsiz::işsiz::işsiz: acmasınlar bence senin banını:KK34:

arabanın fotosunu attı mı, yeni konu mu açacak bunun için?

Siz şu bileziklerinin fotoğrafınız atan üye değil misiniz. Yoruma bile gerek yok ne boş bir insansınız açtığınız konuya bak. Önce size alınanları hazmedin sonra gelin.

Arkadaslar cok buyuk bi dert degil ama kararsiz kaldim ne yapmam gerektigiyle ilgili.

Esimden ayri 10 gunlugune tatile gitmistim yazin. Geri dondugumde eskiden beri hep almak istedigim bi araba vardi onu almis eski arabami satmis yerine. Cok iyi fiyata denk geldi bi tanidiktan sende istiyodun gelince sana supriz yapmak istedim dedi. Zaten fiyati duyuncada oo iyi oyleyse bi zararimiz olmuyo dedim.

Gel gelelim dun tesadufen baska bi arkadasindan ogrendim. Bana soyledigi fiyatin iki katiymis aslinda, benim aldirmiycami bildigi icin direk en dusuk fiyati soyledi demek. Biraz odemis hesabimizdan geri kalaninida Arkadasina elden vericekmis.

Bana yalan soyledi yani sonucta. Simdi ben bana yalan soyledi diye ortaligi ayami kalrmaliyim yoksa haberim yokmus gibi birakim kendi odesinmi sonucta beni dusunmus diye?

Siz olsaniz ne yapardiniz? Sonicta buda bi yalan.
maddi durumunuzu zorlamıyorsa ben bilmezden gelirdim

Arkadaslar cok buyuk bi dert degil ama kararsiz kaldim ne yapmam gerektigiyle ilgili.

Esimden ayri 10 gunlugune tatile gitmistim yazin. Geri dondugumde eskiden beri hep almak istedigim bi araba vardi onu almis eski arabami satmis yerine. Cok iyi fiyata denk geldi bi tanidiktan sende istiyodun gelince sana supriz yapmak istedim dedi. Zaten fiyati duyuncada oo iyi oyleyse bi zararimiz olmuyo dedim.

Gel gelelim dun tesadufen baska bi arkadasindan ogrendim. Bana soyledigi fiyatin iki katiymis aslinda, benim aldirmiycami bildigi icin direk en dusuk fiyati soyledi demek. Biraz odemis hesabimizdan geri kalaninida Arkadasina elden vericekmis.

Bana yalan soyledi yani sonucta. Simdi ben bana yalan soyledi diye ortaligi ayami kalrmaliyim yoksa haberim yokmus gibi birakim kendi odesinmi sonucta beni dusunmus diye?

Siz olsaniz ne yapardiniz? Sonicta buda bi yalan.
Cnm bence sonuçta seni düşünmüş evet yalan söylemeseydi iyiydi ama şöyle düşün sana o fiyata dese sen kabul etmicektin belki oda seni mutlu etmek için yapmis.haa ben tabiki böyle durumda kesinlikle ortalığı ayağa kaldırmazdim böyle tatlı tatli cnm benim için aldın çok sağol eminmisin bu fiyata filan bir gözüne bakardim bi şekilde açıklamasını saglardim.sakin ortalığı ayağa kaldırma sana iyilik yaramıyor senin için yaptım dese ne dicen arabayi bile ağız t tadiyla suremicen.öğren açıklat tabi ama güzellikle arabaninda tadını çıkar

Back
X